Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany ovládly druhý poločas


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase rozhodli domácí v druhé polovině druhého poločasu a vyprovodili Zásmuky pěti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásmuky domácí zaskočily

Domácí hráči začali výborně, ale Kutil ve stoprocentní šanci netrefil prázdnou bránu a Pospíšil neproměnil samostatný únik. Krakovany, které se tentokrát musely obejít bez R. Tlučhoře kvůli pracovním povinnostem, nejspíš tyto zahozené šance trochu srazily. Navíc právě Pospíšil musel pro zranění hned ve dvacáté minutě vystřídat. A Zásmuky se nebály využít každé příležitosti k rychlému útoku. Benda vysouval Jonáše, ale obrana tentokrát ještě stačila zakročit.

 

Z dalšího útoku už se ale blýskalo. Lindner rychle posunul míč na Ondřeje Cháberu, který podél gólmana otevřel skóre utkání - 0:1. Vzápětí putoval míč po ose Vokášek - Mašín - Chábera, ale byl z toho jen rohový kop. Hosté byli na koni a Lindner, který se uvolnil u lajny, vybídl ke střele Bendu, ale jeho slabou ránu v klidu chytil Špinka. Nad bránou skončila potom i střela Mašína.

 

Postupem času zase začali přebírat otěže zápasu domácí. Průnikovou přihrávku vyslal L. Tlučhoř na Loudu. Jeho prudký přízemní centr hledal Sixtu, který v souboji s Vondráčkem padá, ale píšťalka rozhodčího mlčí. Dvě rány vyslal na Kubelkovu bránu Dostál, ale neměl správně seřízená mířidla. Nad bránou letěla i střela Antoše. Antoš předvedl i nádherný průnik podél lajny, ke střele vyzval Dostála, ale jeho ránu ztečoval na roh Vondráček.

 

Gólu se domácí dočkali před přestávkou. Olšan fauloval na rohu vápna pronikajícího Sixtu. Z následného trestného kopu našel Antoš přesně hlavu Aleše Dostála, který hlavou srovnal - 1:1. Kubelka už stačil míč jen tečovat.

 

Tlak domácích vyústil v jasný výsledek

Domácí hráči pokračovali v nátlakové hře i po přestávce. Zásmuky dokázaly odolávat jen do pětašedesáté minuty. Prosadil se Tomáš Sixta - 2:1. Od této branky hosté úplně odpadli a domácí si došli pro jasnou výhru.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Po třech prohraných zápasech to bylo pro nás důležté utkání. První půle byla vyrovnaná. Své šance jsme nevyužili, pak jsme nepokryli rychlý protiútok, ale ke konci jsme srovnali. To nám pomohlo. V závěru za stavu 3:1 jsme byli jasně lepší. Soupeř hrál docela dobře v poli, ale my jsme dokázali trestat. Teď jedeme do Břežan, tak bychom rádi bodový zisk rozšířili, protože tabulka je vyrovnaná.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , L. Jelínek [-] , L. Neruda [-] , S. Šindelář [-] - J. Pospíšil [-] (20. [-] ) , L. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (86. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] (78. J. Robovský [-] ) - J. Antoš [-] , M. Věříš [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - Z. Vokáček [-] , M. Mašín [-] , M. Čapek [-] , M. Olšan [-] , F. Jonáš [-] (46. M. Kraus [-] ) , P. Benda [-] , J. Roth [-] , O. Chábera [-] , M. Vondráček [-] , J. Lindner [-]

ŽK: 33. T. Sixta , 63. L. Neruda - 83. M. Mašín .
Hráči zápasu: A. Dostál , T. Sixta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - KUBIČEK Luboš (N), KOBERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.