Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počaply rozhodly v poslední minutě


0

Velké překvapení se zrodilo ve Všestudech, odkud si Horní Počaply odvezly vítězství. Domácím nestačily ani dvě branky Podivínského, v poslední minutě totiž rozhodl o konečném výsledku hostující Žídek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Hanuše odpovídá Podivínský

Se změnami v sestavě nastoupili do zápasu fotbalisté Viktorie Všestudy, kteří byli po velmi povedeném vstupu do sezóny pasováni na favorita utkání. K očekávaným absencím Rady s Vlkem se na předzápasové rozcvičce přidal i Růně a velmi překvapivá vyla i změna na postu brankáře, kde místo jasné jedničky Lorence zaujal Foit. Změny jako by se na hře domácího týmu projevili a byli to hosté, kteří začali zápas výrazně lépe. V úvodu si vytvořili převahu a korunovali ji v 5. minutě vedoucí brankou. Tu dokázal vstřelit Hanuš po rohovém kopu a Horní Počaply tak šly překvapivě do vedení. 0:1. Rychlá inkasovaná branka ale domácí tým nakopla a ten převzal iniciativu do svých rukou. Z toho vyplynulo vyrovnání Podivínského ve 29. minutě a také další velká šance Matějčka. S pěti brankami nejlepší střelec týmu ale tentokrát neuspěl, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

 

Zmar domácích v závěru

Do druhé půle už nastoupila domácí Viktoria s větším klidem a zdálo se, že je na nejlepší cestě k vítězství. Tím spíše, když svou druhou branku v zápase přidal po krásném centru Švancary Podivínský a v 61. minutě změnil stav na 2:1. Definitivní pojistku pak mohl přidat 15 minut před koncem Koudelka, který se postavil k rozehrávce penalty, branáře Šmejkala ale nepřekonal, a tak se na hřišti začaly dít věci. Domácí se i přes hubené vedení začali tlačit ještě více do útoku, z čehož plynuly okénka v jejich obraně a také vyrovnání, o které se postaral v 82. minutě Toman. To byl pro domácí šok, ani to ale nebylo všechno. Jejich obranná hra byla v závěru zápasu v troskách a v poslední minutě přišel další trest, když brankáře Foita překonal Žídek a strhnul tak vítězství na stranu Horních Počapel. 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - náhradní brankář: Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale po inkasované brance jsme se zlepšili a dvěma brankami Podivínského otočili skóre. Po neproměněné penaltě jsme ale nepochopitelně otevřeli obranu a dvakrát zcela zbytečně inkasovali. Takhle se doma nehraje!




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
P. Foit [-] - M. Faigl [-] , R. Samek [-] , K. Závacký [-] , P. Koudelka [-] - J. Polák [-] , F. Janíček [-] , M. Švancara [-] , A. Loškoski [-] - J. Matějček [-] , V. Podivínský [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - M. Hanuš [-] , D. Slezák [-] , J. Pixa [-] , L. Sukup [-] - R. Toman [-] , J. Vokoun [-] (75. R. Tichý [-] ) , J. Žídek [-] , S. Grohman [-] , J. Mikoláš [-] , B. Fikart [-]

ŽK: 60. M. Švancara , 68. J. Polák - 60. S. Grohman , 67. B. Fikart , 70. J. Pixa , 73. M. Šmejkal , 85. J. Žídek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - PRINC Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.