Horní Počaply překvapily v Horních Beřkovicích


Branky


55. J. Polák - 23. J. Mikoláš , 62. P. Dohnal (p.)
0

Překvapivý výsledek se zrodil v Horních Beřkovicích, odkud si všechny body odvezly hostující Horní Počaply. Ty se tak po tomto zisku dotáhly za svého dnešního soupeře již na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: První poločas jsme hráli špatně, bez pohybu a i po tom, co jsme měli šance, jsme žádný gól nedali. Hosté ze svojí šance na rozdíl od nás gól dali. Ve druhé půli si dovolím říct, že jsme byli lepší, ale neproměnili jsme velké šance, a proto hosté vyhráli. O výkonu rozhodčího se bavit nechci.

TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Jak jsme předpokládali, že to bude náročný zápas, tak se potvrdilo hned v úvodu - bojovný fotbal plný osobních soubojů, v H. Beřkovicích je horká půda. První půle z obou stran vyrovnanější, hrálo se spíše po vápna, bez větších šancí, až na jednu naší gólovou. Druhá půle, jak napsal Lukáš Polák, byla z jejich strany určitě lepší, hlavně po vyrovnání na 1:1. Nám nezbývalo než se bránit a čekat na brejky. Jeden se povedl a z penalty jsme vstřelili gól. Díky obraně a troše štěstí vezeme, pro někoho trochu nečekané, tři body. Co se týče pana rozhodčího, udělal poměrně dost chyb na obě strany, víc bych to také nerozebíral.



Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - A. Chudoba [-] , J. Mikula [-] , L. Polák [-] , T. Novák [-] (88. L. Bryslivec [-] ) , P. Hrdlík [-] (32. M. Němec [-] ) , V. Doležal [-] , J. Polák [-] , P. Brůža [-] , O. Brůža [-] , J. Sankot [-]

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Dohnal [-] (46. D. Suk [-] ) , P. Lédl [-] , D. Slezák [-] (88. R. Tichý [-] ) - S. Grohman [-] , J. Vokoun [-] , R. Toman [-] , J. Žídek [-] - J. Mikoláš [-] , P. Dohnal [-] , M. Hanuš [-] -

ŽK: 35. J. Sankot , 70. L. Polák - 48. P. Dohnal , 64. J. Mikoláš , 70. S. Grohman , 88. P. Lédl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - MALÍŘ Petr, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.