Číměř přestřílela Staňkov na jejím hřišti


Branky


35. F. Pletka , 60. J. Fleischman , 70. J. Fleischman (p.) , 82. M. Studnička , 87. J. Cepák - 4. J. Feytl (p.) , 15. P. Nižník , 17. J. Feytl , 20. J. Záhorka , 25. P. Nižník , 26. J. Záhorka , 44. V. Mol
0

Číměř která vede okresní přebor zavítala na půdu Staňkova. Favoritem určitě byli hosté, ale rozhodně je nečekalo nic lehkého. Podle toho vypadal i zápas, padlo neuvěřitelných 12 branek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek v první půli

Do zápasu hosté z Číměře vstoupili dobře a prakticky celý první poločas byli jasně lepší a kromě sedmi branek ještě minimálně pět tutovek nedali. Skóre utkání otevřel už ve 4. minutě Jiří Feytl, když proměnil pokutový kop. Poté se trefil dvakrát obránce Petr Nižník, opět Jiří Feytl a dvakrát záložník Jan Záhorka - 0:6. Ve 35. minutě domácí snížili Františkem Pletkou, ale za deset minut přidal sedmou branku poločasu útočník Václav Mol. Domácí měli také dvě vyložené šance, ale na hřišti dominovali hosté a nebylo prakticky o co hrát. Poločas skončil 1-7 a na obzoru byl debakl.

Domácí snížili, ale nestačilo to

Do druhého poločasu hosté postupně vystřídali tři hráče a najednou přestali hrát, v domnění, že se jim nemůže nic stát. Domácí se snažili oproti první půli hrát zodpovědněji v obranné hře a nakonec z toho byl po nezvládutém prvním poločase bojovný výkon. V 60. a 70. minutě snížil dvěma brankami Josef Fleischman. V 82. minutě se trefil Miroslav Studnička a v 87. minutě Jiří Cepák snižil na konečných 5:7. Hosté i přes špatný výkon ve druhé půli odváží zaslouženě tři body a vedou tabulku okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Je neskutečné, co u nás se omlouvá na každý zápas hráčů a pokud chceme s někým hrát vyrovnanější zápasy, je nutné, abychom se trochu lépe scházeli. Zápas s Číměří, to bylo něco podobného jako v Klikově, ale horší v tom, že jsme jej hráli doma a po katastrofálním začátku jsme prohrávali ve 26.min. již 0-6, měli jsme také 2 vyložené šance, ale na hřišti dominovali hosté a nebylo prakticky o co hrát. Poločas skončil 1-7 a na obzoru byl debakl. Naštěstí hosté pod dojmem vysokého vedení ve druhém poločase snad polevili, my jsme se však snažili oproti první půli hrát zodpovědněji v obranné hře a nakonec z toho byl po vyhraném druhém poločase v poměru 4-0, přijatelný výsledek 5-7.

Číměř
František Adamec: Do zápasu jsme vstoupily dobře a celý první poločas jsme byli jasně lepší a kromě sedmi branek jsme minimálně pět tutovek ještě nedali. Do druhého poločasu jsme postupně vystřídali tři hráče a najednou jsme přestali hrát, v domnění, že je všechno hotový. Nakonec jsme se ještě málem strachovali o výsledek. Jinak velmi dobře rozehraný zápas jsme si tímto pěkně pokazili, ale přesto jsme rádi za tři body, které máme zaslouženě.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HONZÍK René - ŠVEC Bohumil, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.