3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:15

27.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany překvapení neudržely


Branky


68. J. Sodoma (p.) , 80. O. Měska , 82. S. Zdichynec - 24. J. Kořínek
0

Necelých sedmdesát minut držel papírový outsider vedení na půdě Motorletu a ještě chvíli před koncem měl naději na bodový zisk. Pak však přišly dvě slepené trefy střídajících hráčů jinonického týmu a Motorlet slaví vydřenou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující pohoda

Do Prahy se rokycanští fotbalisté vydali s cílem překvapit a zaskočit papírového favorita z Jinonic, důležitější zápasy pro Západočechy bojující o udržení v divizi přijdou v následujících čtrnácti dnech. Možná se i nulová tíha, která ležela na bedrech Rokycan, projevila na jejich výkonu.

 

Hned od začátku totiž byli Motorletu vyrovnaným soupeřem a svým houževnatým výkonem dělali svému soupeři problémy. Hosté se nepřekvapivě soustředili na pevnou obranu a rychlé brejky, což se jim vyplatilo. Ve 24. minutě totiž využili jednoho z nich, a i díky špatné domluvě beků Motorletu se dostali do vedení zásluhou Jakuba Kořínka.

 

Domácí v průběhu celého prvního poločasu působili poněkud těžkopádně a těžko hledat nějakou vyloženou šanci, při které by zaměstnali gólmana Vilda a spol.

Vydařená střídání Motorletu

Poločasová rozmluva trenéra Poustky nejspíš otevřela Pražanům oči, a tím pádem se změnil i obraz hry. Motorlet začal mít jasnou převahu a v 68. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání. V pokutovém území byl faulován Lukič a nařízenou penaltu proměnil Jiří Sodoma.

 

Domácímu kouči vyšla také střídání. V 80. minutě se k vrácenému míči do šestnáctky dostal čerstvý Ondřej Měska a překlopil váhy na stranu Jinonických! Uběhly dvě minuty a naděje Rokycan minimálně na jeden bodík vzaly za své. Sebastian Zdichynec si zaběhl za obranu a tváří v tvář brankáři Vildovi nezaváhal!

 

Západočeši tak odjíždějí z Prahy sice s nulou na kontě, ale velkým příslibem do následujících dvou utkání, ve kterých se pravděpodobně bude rozhodovat, kdo se sestupu vyhne, a koho nemine. Příští týden se Rokycanští utkají doma s Jankovem a poté jedou do Plzně, kde vyzvou Doubravku.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér Martin Poustka: „V prvním poločase se nám nedařilo tak, jak jsme si řekli. Chyběl nám aktivní pohyb, hráli jsme pomalu. Dobře a sympaticky hrající celek z Rokycan nám hrozil z rychlých protiútoků a z jednoho takového se hostům také podařilo skórovat. Věřili jsme, že máme kvalitu i sílu se zápasem něco udělat, to se ale začalo naplňovat až ve druhé polovině zápasu. Díky třem rychlým brankám jsme dokázali strhnout vedení na naši stranu. Soupeř z Rokycan nicméně podal hodně sympatický výkon, svým pojetím mě zaujal.“

FC Rokycany
Trenér Robert Vágner: „Myslím si, že jsme si mohli při troše štěstí z Motorletu odvést alespoň bod. Podali jsme dobrý výkon a domácím jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Asi rozhodlo, že má Motorlet širší kádr. Domácí prostřídali a ke konci nás prostě přehráli. Hráli jsme jako mančaft, kluci bojovali a makali, odjezdili to. Jednotlivce bych nevyzdvihoval.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - T. Lukič [-] , J. Rajnoch [-] , J. Karbulka [-] (60. D. Scharf [-] ) , J. Hájek [-] (60. V. Laušman [-] ) , Z. Koukal [-] (60. O. Měska [-] ) , J. Sodoma [-] (87. J. Machurka [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Pyšek [-] (68. S. Zdichynec [-] ) , M. Podzemský [-] , L. Kučera [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - V. Kopečný [-] , K. Vileta [-] , J. Končal [-] , P. Grambal [-] (85. D. Kroc [-] ) , T. Cibula [-] , D. Wohlrath [-] , L. Aubrecht [-] , J. Kořínek [-] (70. J. Lev [-] ) , J. Hereit [-] , J. Vaščák [-]

ŽK: 55. L. Kučera , 84. J. Sodoma - 27. J. Kořínek , 68. J. Končal .
Hráči zápasu: V. Kotrba , T. Lukič .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kapoun Michal - BAUM Tomáš, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.