0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodla Dostálova branka ze sedmnácté minuty


Branky


0

Vyrovnaný mač očekávali tipéři v derby Jestřábky s Krakovany. Derby nakonec rozhodl jediný gól a hosté tak soupeři vrátili podzimní porážku i s úroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka nemá střelce

Zajímavou předehru mělo toto derby. "Máme hřiště pod vodou, jsou tam nějaké ucpané drény. Tak jsme se po souhlasu týmů a svazu dohodli, že utkání odehrajeme na hřišti v Krakovanech", upřesnil místo konání zápasu lhotecký trenér František Machurka.

Lhota se ale do soupeře pustila s velkou vervou. "Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který minimálně inkasuje a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Hrát zodpovědně vzadu a spoléhat se na nějaký povedený, rychlý protiútok", hodnotil krakovanský trenér Vlastimil Chlád

Lhotečtí hráči výborně kombinovali a přimáčkli Krakovanské k jejich bráně. Jenže už v sedmnácté minutě Aleš Dostál na levé straně obešel dva bránící hráče a poslal balón směrem na Málkovu bránu. Zda-li to byla technická střela nebo centr, ví pravděpodobně jen on. Ať to bylo, jak to bylo, míč doplachtil až překvapenému Málkovi za záda do sítě - 0:1.

Krakovany dál odpovědně bránily, ale i přes to si Jestřbka vypracovala zajímavé šance. Klička napálil břevno, Krupku dvakrát vychytal Douděra.

Druhý poločas byl vyrovnanější

Tlak Jestřabí Lhoty už nebyl tak jednoznačný. Respektive Krakovanům se více dařily brejkové situace. Dvakrát se v solidní situaci z pravé strany ocitl aktivně hrající Pospíšil, ale snažil se sám zakončovat místo možná vhodnější přihrávky před bránu na nabíhající spoluhráče. A protože ani Lhotečtí nedokázali nic zužitkovat, skončil zápas hubenou výhrou Krakovan. Ty se nyní dotáhly na dva body právě za svého soupeře, který má ovšem o zápas méně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Chybí nám citelně Kureš a teď i Martínek. To bylo na podzim dohromady sedmnáct gólů. Nemáme prostě střelce. Hráli jsme výborně, ale to finále tam chybí. Měli jsme výraznou převahu, ale co je to platné, když nedáme góly. Výborně pískal rozhodčí Netáhlík.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Byl to pro nás hodně těžký zápas. Ani jsme tak nějak nekalkulovali, že bychom mohli uspět, i když samozřejmě vždy se dá hrát. Ale věděli jsme, co nás čeká. Jestřábka nás přehrávala, ale snažili jsme se důsledně bránit a co prošlo, to pochytal Douděra.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - A. Krupka [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] (90. F. Čáslavský [-] ) , P. Kesner [-] , D. Záhora [-] , F. Krajíček [-] (61. T. Kubíček [-] ) , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] (26. O. Louda [-] ) , L. Jelínek [-] - J. Olexa [-] (50. D. Chvojka [-] ) , J. Pospíšil [-] , L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (90. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] - M. Věříš [-]

ŽK: 43. A. Krupka , 73. J. Hron - 41. J. Olexa , 63. L. Jelínek , 64. R. Tlučhoř , 73. J. Pospíšil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - MACHURKA František (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.