FOTO: Aleš Krupka rozhodl už v jedenácté minutě


Branky


0

Jestřábka málo dává a hlavně - málo inkasuje. A to se potvrdilo i v Nučicích, kde jediný gól rozhodl o tom, že body se budou stěhovat do Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se probudil až po patnácti minutách

V Nučicích začali lépe hosté. Hned po pár minutách hry spadl v souboji před bránou Krutského Krupka, ale nepískalo se. Vzápětí vyslal za obranu Nučic Záhora Mojžíše, ale Krutský byl u balónu včas. Na druhé straně po centru Šulce hlavičkoval zády k brance Kubalík, ale Málek byl na místě. 

 

V jedenácté minutě se poprvé (a v tuto chvíli ještě nikdo nevěděl, že i naposledy) měnilo skóre. Dlouhý centr od půlící čáry propadl přes bránící hráče, kteří jej nedokázali odvrátit. Balónu se zmocnil Aleš Krupka a po rychlé otočce propálil Krutského - 0:1.

 

Domácí tým hrál v prvním poločase proti větru a to moc nesvědčilo jejich hře nakopávaných míčů, které málokdy nacházely adresáty. Přesto postupně získávali nučičtí hráči mírnou převahu. Rychlá akce po pravé straně vedla k centru Kulhavého na Kočího, který ale bránu přestřelil. V další možnosti netrefil přesně hlavou Kubalík. 

 

Na druhé straně vyzkoušel pozornost domácího gólmana Mikeš střelou z dálky. Po chybě Hurtíka o pár minutek později byla ve výhodné pozici dvojice Týma - Mojžíš, ale nenaložili s šancí dobře. Přesto ji nakonec další dalekonosnou střelou zakončil opět Mikeš, ale mířil nad bránu. Domácí obránci pak dokázali zblokovat i střelu Krupky a tak více zajímavého se dělo před Málkovou bránou. Jenže střely například aktivního Kubalíka byly slabé. Rána Kulhavého šla vysoko nad a na střelu Šulce, která mířila mimo tyče, nedosáhli ve snaze tečovat ani Kubalík, ani Novák. Před Krutským se ocitl v zajímavé pozici Záhora, ale centrovaný míč vůbec netrefil.

 

 

 

Tlak domácích ke gólu nevedl

Druhý poločas byl zcela v režii domácích. Bohužel vypracované šance nedokázali přetavit v alespoň vyrovnávací gól. Hosté potvvrdili, že mají nejlepší obranu v soutěži a hubené vítězství uhájili. Nučice tak zůstávají s dvaceti body a po tomto kole jim patří deváté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek - vedoucí mužstva: Oproti zápasu v Plaňanech jsme se herně o dost zlepšili. Po celý zápas jsme byli lepší, ale ztroskotali jsme na neproměňování gólových šancí. Soupeř vstřelil v 11.minutě branku, která byla rozhodující a i přes náš velký tlak ve druhé půli výsledek ubránili. Minimálně bod za předvedený bojovný výkon jsme si zasloužili.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Musím otevřeně uznat, že jsme šťastně vyhráli. Po vyrovnané první půli, kdy jsme my svoji šanci proměnili a domácí ne, jsme byli ve druhém poločase horším týmem. Nučice nás zmáčkly a nám nic nevycházelo. My jsme měli tak možná dva náznaky, ale domácí možná pět gólovek. Něco Málek pochytal a zbytek šel mimo tyče.



Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.