O. Pechanec 60. (p.)
M. Koubek 80.
O. Pechanec 90. (p.)
3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek vyválčil proti favorizované Jestřábce alespoň bod


Branky


60. O. Pechanec (p.) , 80. M. Koubek , 90. O. Pechanec (p.) - 17. P. Kesner , 47. T. Kubíček , 67. P. Kureš
0

V dopoledním utkání dvaadvacátého kola dokázali fotbalisté Viktorie Velký Osek dotáhnout v závěru dvougólovou ztrátu, když Pechanec vyrovnával z penalty až v nastaveném čase. V penaltové loterii už domácí pohořeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potvrzovali pověst týmu s nejlepší obranou

Hráči Jestřabí Lhoty velice dobře věděli, že je nečeká snadný zápas, přestože nastupují na hřišti týmu spodní části tabulky. Viktoria Velký Osek totiž bojuje stále o záchranu a v jarní části se jí daří bodovat. "Chceme se vyvarovat hlavně vyloučení a odehrát to se ctí.", prohodil před utkáním hostující trenér František Machurka.

 

Od začátku poločasu ale bylo vidět, který tým je fotbalovější. Hosté dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Ve vyložených pozicích vychytal Kalinec Kureše i Záhoru, Pavelka s odraženým míčem také nenaložil nejlépe. Ujala se tedy jediná šance, když Petr Kesner trefil z hranice šestnáctky téměř přesně šibenici osecké brány - 0:1.

 

Vyrovnání přinesla penalta v nastaveném čase

Úvod druhého poločasu vyšel náramně hostům. Záhora našel ideálně ve velkém čtverci Tomáše Kubíčka, který udělal krátkou kličku domácímu obránci a zamířil přesně k tyči - 0:2. Karty se zdály být rozdány jasně, ale po hodině hry se začaly dít věci.

 

Po náběhu domácího hráče za obranu šel z brány Heres, pádem pod nohy sebral míč a rozhodčí Zuskin odpískal přísnou penaltu. Míč si na značku postavil Ondřej Pechanec a mířil přesně - 1:2. Vykřesal naději pro Viktoriány, ale po sedmi minutách zmrazil jejich nadšení Petr Kureš, který se prosadil přesnou střelou - 1:3.

 

Ani to domácí nezlomilo. Deset minut před koncem snížil zase na rozdíl jediného gólu krásnou střelou z otočky Martin Koubek - 2:3. Tlak Oseckých narůstal a závěrečných deset minut bylo pro obranu Lhoty zatěžkávajících. Obrana ale nevydržela. V nastaveném čase odpískal rozhodčí Zuskin pro většinu aktérů na stadionu nepochopitelnou penaltu a Ondřej Pechanec nezaváhal ani podruhé - 3:3.

 

 

 

 

 

 

Lhota bere po zásluze druhý bod

Ve střelbě ze značky pokutového kopu se stoprocentně dařilo hostům, zatímco domácí nejspíš vyčerpali svoji dávku štěstí již v základní hrací době. Finální resumé tedy zní Osek bod, Lhota dva.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Soupeř byl od začátku jistější, více pracoval s míčem a po právu si v prvním poločase vybudoval jednobrankový náskok. Když ho na začátku druhého poločasu navýšil, zdálo se, že je rozhodnuto. Nám se však v závěru podařilo se štěstím vyrovnat. Penaltový rozstřel jsme jako tradičně nezvládli.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Věděli jsme velice dobře, co nás zde čeká za peklo. Chtěli jsme hrát trpělivě a v klidu. Upozorňovali jsme hráče na opatrnost hlavně v okolí naší brány a nechtěli jsme se nechat vykartovat. Ve většině utkání jsme sice byli lepším týmem, ale v závěru jsme přece jen nedokázali odolat. Nakonec soupeř dokázal získat drahocenný bod...



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] (82. J. Belza [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] (75. S. Karban [-] ) , M. Koubek [-] , Š. Šmiřák [-] , P. Lambert [-] , O. Pechanec [-] , P. Drahovzal [-] (75. M. Černý [-] ) , P. Mašek [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - T. Kubíček [-] , P. Kureš [-] , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , D. Záhora [-] , J. Hron [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 11. J. Hron , 85. O. Pavelka , 90. A. Krupka .
Hráči zápasu: O. Pechanec - M. Mikeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zuskin Petr - HOVORKA Vlastimil (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.