0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chybělo koření fotbalu, a to góly


Branky


0
Tento zápas sliboval těžký boj,neboť Heřmanice v minulém kole prohráli v Kobeřicích a pokud chtějí postoupit,museli všechny body zůstat doma.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Čeladenští se zabydlují od úvodního hvizdu na straně soupeře a první pokus má Martin Váňa,když střelou k tyči ohrožuje Andrejka.V 9.min.získává výhodu rohového kopu Čeladná,Váňa rozehrává na Padycha,jeho tvrdá střela končí nad břevnem.Další perfektní zákrok ukazuje Andrejko v 16.min.,když vytahuje střelu Váni na rohy.Hosté se poprvé ukazují před Hlaváčem v 18.min,když střela končí vysoko nad břevnem.Další pokus již likviduje v 22.min,Hlaváč,když křižný centr chytá.25.min-Padych dostává do běhu míč,jeho přihrávka míří před bránu,kde Váňa střílí do brány,domácí stačí vykopnout.Domácí se ukazují v 37.min,když si sklepávají před šestnáctkou míč,jejich střela končí mimo tyče.Čeladná fauluje na konci poločasu před pokutovým územím,standartka pro hosty,Hlaváč chytá.

 

V druhém poločase se dostává do šance Čeladná v 52.min,když Padych prodlužuje Martinovi Váňovi,ten se ocitá před Andrejkem,ten jeho pokus vyráží.Heřmanice ostřelují gólmana v 63.min,Blízko ke gólu má Čeladná v 67.min,když Walder dostává míč za obranu,centr před gólmana,Padych míjí,Váňova dorážka končí vedle.V 75.min má další šanci Padych,když jeho střela z lajny mezi nohy,končí na rohy.Padych se ukazuje před Andrejkem v 87.min,když jeho střela končí mimo.Obě mužstva si tak rozdělila po bodu.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Ohlasy k zápasu


FC Heřmanice Slezská
Jaroslav Mlčoch (trenér): Viděl jsem to jako remízové utkání dvou naprosto vyrovnaných soupeřů.

SK Beskyd Čeladná
Leon Dostalík (trenér): Všichni to viděli, byl to v první řadě velký boj. Sice si nemyslím, že to bylo remízové utkání, ale vzhledem ke kvalitám Heřmanic bod beru.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , D. Fojtík [-] , M. Kosňovský [-] , K. Půda [-] , E. Opata [-] (62. O. Strojek [-] ) , V. Potůček [-] (85. A. Effa [-] ) , P. Schwarz [-] (73. J. Stránský [-] ) , S. Mantey [-] , M. Šimáček [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - J. Drevňák [-] , M. Jaroš [-] , O. Walder [-] , M. Badura [-] - A. Taraba [-] , T. Baran [-] , M. Váňa [-] , M. Šimák [-] (81. K. Surovec [-] ) - J. Padych [-] , M. Váňa [-] -

ŽK: 64. D. Mlčoch , 84. J. Stránský - 42. M. Šimák , 88. J. Hlaváč .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - JURČEK Ondřej, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.