0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku čekali marně


Branky


0

Zápasu chybělo koření fotbalu, a oba týmy si připsaly po bodu za bezbrankovou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože trenér Mura vystužil obraný val, snažili jsme se i útočit a již ve 4.minutě vypálil nebezpečně Vojta Šustr ale jeho střelu vyrazil obránce soupeře na roh. Ty byly nakonec tři, ale z toho posledního pálil opět Šustr vysoko nad. V 9. minutě vyrobil jedinou chybu Bánovec, ale Minarčík skvěle zachránil. Poté  převzali režii hosté, ale nebezpečné střely v 13. a 15.minutě šly nad Minarčíkovu branku. V 16.minutě se po našem brejku odrazil míč k Radku Zatloukalovi, ale ten dal míč v této velké šanci těsne vedle branky Heřmanic.
Hned na to ale začaly minuty pekla před naši brankou. Hosté měli tři jasné gólové šance v rozmezí 22. až 26.minuty, ale Patrik Minarčík v naší brance doslova kouzlil a všechny tutovky reflexivně vyrazil a míč nepustil za svoje záda což potvrdil i skvělým zákrokem ve 45.minutě, kdy už se zdálo, že brance nelze zabránit.

 

Druhý poločas jsme zase začali dobře my. Ve 49.minutě pálil Zdeněk Orság z otočky, ale Tomáš Preisner v domácí brance stál na místě. Další průběh zápasu:
59.minuta hosté pálí z dálky těsně vedle
70.minuta naše druhá největší šance. Tu má Lukáš Kundrátek, ale ze 15 m netísněn  pálí nad.
71.minuta hlavičku Půdy Minarčík skvěle kryje
75.minuta Lukáš Kundrátek střílí vedle 
87.minuta napadení a udeření Jakuba Dohnálka hráčem hostů č.9, rozhodčí ale ukazuje oběma ŽK
89.minuta domácí Mantéy napadl pěstí svého spoluhráče Opata - rozhodčí nic.
90.- 95.minuta další peklo před naši brankou kam létal jeden míč za druhým, ale naše obraná hra skvělá.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Dnes je mi těžké někoho vyzdvihovat. Byl to skvělý týmový výkon a všichni jezdili na 110% a mají náš velký dík. Zápas se vydřil především Patriku Minarčíkovi, který nás dnes opravdu podržel. Také Vojta Šustr s Kubou Dohnálkem byli výborní ve středu pole. Ale jak říkám, absolutorium a pochvalu zaslouží všichni hráči.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
T. Preisner [-] - D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] (78. J. Stránský [-] ) , K. Půda [-] , E. Opata [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (69. M. Kosňovský [-] ) , S. Mantey [-] , R. Koval [-] , D. Fojtík [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (90. M. Došla [-] ) , J. Blažek [-] (78. T. Němec [-] ) , Z. Orság [-] , M. Banovec [-] (75. L. Mohyla [-] ) , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , L. Kundrátek [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.