Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná porazila Orlovou o tři branky


Branky


0

Břidličná sice rychle vedla, ale Orlová obrátila skóre. Domácím se ale do poločasu znovu dostali do vedení, které ve druhém pojistili dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Orlová přijela na Bruntálsko změřit síly s mužstvem Břidličné. Start do zápasu měla lepší Orlová, ale hned ve 2. minutě spálila velkou šanci, a z následného protiútoku na druhé straně otevřel skóre Kocúr, který se s balonem nemazlil a napálil jej do brány - 1:0. Hned vzápetí dostala Orlová možnost srovnat skóre z pokutového kopu, ale Široký s penaltou naložil špatně. Ale ani to Orlovou nevykolejilo a vyrovnání se dočkala v 11. minutě zásluhou matadora Kopela - 1:1. Těsně před uplynutím půlhodiny hry převrátil výsledek na stranu hostů agilní obránce Kolenko - 1:2. Orlová místo toho, aby se soustředila na obranu stále chtěla útočit, a okének v jejich obraně využívala domácí družina. V 36. minutě srovnal účet zápasu Kučera - 2:2. Minutu před koncem poslal Břidličnou znovu do vedení Cudrák - 3:2.

 

Po příchodu z přestávkové pauzy se Orlová snažila ještě něco s výsledkem udělat, ale ve dvou velkých šancích zcela selhala. Zhruba od sedmdesáté minuty jí začaly docházet síly, čehož Břidličná využila k pojištění výsledku. V 76. minutě svým druhým gólem v zápasu zvyšoval na 4:2 Cudrák. Dílo zkázy pro Orlovou dokonal šest minut před koncem Kučera, pro kterého to byl rovněž druhý přesný zásah v zápase - 5:2.



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, karvinsky.denik.cz): Je to špatné. Kluci si nejspíš mysleli, že si body uhrají fotbalovostí. Občas mi to připadá, že chtějí balon dovézt až do kuchyně a i na brankové čáře by nejraději celou akci zakončili patičkou. To ale bylo z toho pozitivního všechno. Místo, abychom se soustředili na obranu, hráči chtěli pořád dávat góly, nezajišťovali se, zbrkle útočili a vysouvali se dopředu. Od nějaké sedmdesáté minuty jsme přestali stíhat. Jako by se na to hráči vybodli. To je ale náš problém, s tím si musíme poradit. Kluci by si měli uvědomit, že v této soutěži, a zvlášť v naší situaci, se body neuhrají jen fotbalovostí. Musíte přidat důraz, bojovnost, obětavost. Břidličná hrála jednoduše a důrazně, my se utápěli v parádičkách, kličkách a takhle to dopadlo.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - K. Kocúr [-] , D. Jiřičný [-] , H. Mensah [-] - P. Kučera [-] , R. György [-] , F. Kakai [-] , M. Schreier [-] (78. R. Štalmach [-] ) - J. Kocúr [-] (84. D. Hargaš [-] ) , M. Cudrák [-] (84. M. Minich [-] ) - D. Hoffmann [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , A. Herák [-] (61. J. Pristáš [-] ) , T. Botur [-] , T. Herák [-] (53. R. Kroček [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , L. Regec [-] , M. Jakubov [-]

ŽK: 26. F. Kakai - 33. T. Botur , 49. T. Věčorek , 60. L. Regec , 87. J. Kolenko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OPĚLA Robin - TABÁŠEK Kamil, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.