Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Navrátil sestřelil hattrickem rezervu Bohdalova


0

Rožná se po vítězství nad Bohdalovem B dostala v tabulce jen bod za tohoto soupeře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila dvě branky

Zápas začali lépe domácí a dostali se do vedení 1:0. Filip Humpolík poslal přesnou přihrávku mezi obránci do běhu Jiřímu Vyžrálkovi a ten nedal gólmanovi šanci. Stav se za chvíli mohl opět měnit, když Marek Navrátil obehrál obránce a dával pod sebe na úplně osamoceného Filipa Humpolíka. Tomu střela bohužel nesedla, tak stav zůstal neměnný. Domácí se ale přece jenom dočkali druhého gólu. Pavel Kunc vhazoval aut na Filipa Humpolíka, ten míč zpracoval a poslal mezi obránci na rozběhlého Marka Navrátila. Ten míč potáhl a se štěstím obstřelil gólmana. Pomalý míč mířil do brány, kde ho mohl dorazit Jiří Vyžrálek, ale kamarádsky ho Markovi nechal. Hráči Bohdalov a měli velkou šanci, kdy po centru z pravé strany stál hostující hráč tváří v tvář Jindrovi Beranovi. Jindra se ale vyznamenal skvělým zákrokem a udržel nulu na svém kontě.  

Marek Navrátil se blýskl hattrickem

Druhá půle pokračovala stylem té první, kde domácí tým byl lepší. Druhého gólu se dočkal Jiří Vyžrálek. Jan Hanus přihrával Jirkovi do běhu. Ten udělal gólmanovi kličku a zakončoval do prázdné brány. Ve druhé půli ztratila hra trošku na kráse, ale neztratila nic z počtu šancí, které si domácí vytvářeli. Hráči Rožné zahrávali rohový kop. Míč se odrazil k Pavlu Kuncovi, který míč přihrál volnému Marku Navrátilovi a ten vstřelil svůj druhý gól. Do další velké šance se dostali domácí, když Jiří Vyžrálek utekl po lajně a přihrával pod sebe do pokutového území. Bohužel pro Rožnou ale byla přihrávka o mal inko rychlejší než potřebovali a tak žádný z dobíhajících hráčů míč nestihl. Rožná ale ještě neřekla poslední slovo, protože ke konci zápasu zahrávali přímý kop. K míči se postavil Adam Korbička a krásně lobnutým míčem za obranu našel Marka Navrátila, který míč přiťukl do brány a tím dokončil hattrick. Zápas domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Od začátku zápasu jsme byli jasně lepším týmem a dostali jsme se do vedení 2:0 do poločasu. V první půli měli hosté jednu velkou šanci, ale tu skvěle vychytal Jindra Beran. Ve druhé půli jsme si vytvářeli další šance a z toho proměnili tři. Plně zasloužené vítězství.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman:



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Klusák [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] (77. M. Pátek [-] ) , J. Hanus [-] (58. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , L. Zmeškal [-] , R. Pejchal [-] - L. Hanych [-] , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] - P. Fabík [-] , F. Boháček [-] (80. J. Šustr [-] ) -

ŽK: 51. P. Neuman , 77. B. Křesťan , 83. R. Pejchal , 85. L. Zmeškal .
Hráči zápasu: M. Navrátil , T. Klusák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - JANEČEK Martin (N), KORBIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.