2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Léčba novým trenérem zabrala, Doubravka má první výhru v sezóně


Branky


0

I když se hráči Krumlova dostali do vedení zásluhou Klivandy, ze zisku bodů se nakonec neradují. Mohou za to zkušený Róth a střídající Peterka, kteří vystřelili premiérové vítězství pro Doubravku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Róth znovu pálí za Doubravku

Pod taktovkou staronového trenéra Michálka nastoupili fotbalisté Doubravky do duelu s Českým Krumlovem a v úvodu museli čelit náporu hostujícího týmu. Ten vygradoval v hlavičku Klivandy, která mířila jen do připraveného Turka. Plzeňskému gólmanovi nadělala mnohem víc práce tečovaná střela Babky, jež se snášela přímo pro břevno, ale Turek se stihl včas vrátit.

 

Ve 12. minutě už ale nestačil na další pokus Michala Klivandy, když si útočník Slavoje zpracoval míč a v pádu jej napálil pod břevno! Okamžitě po rozehrání se hnal do šance domácí Ungr, zamířil však nad Hňupovu klec.

 

Ani Novákovi se nepodařilo vyrovnat, když po rohovém kopu hlavičkoval vedle. Pár vteřin nato mohl naopak přidat druhý gól Slavoj, proti Beránkově pokusu ale skvěle vytyčil nohu Turek. Hosté postupně přestali hrát a přenechali veškerou iniciativu Sencu.

 

Pět minut před koncem poločasu se Doubravka dočkala zaslouženého vyrovnání, když se prosadil Ferenc Róth! Ještě veseleji mohlo být v domácím táboře za dalších sto dvacet vteřin, ale Krejčí nasměroval svůj pokus hlavou výš, než chtěl.

Těžce vydřené tři body

Do druhé půle vletěli lépe fotbalisté Senca, předfinální fáze jim však nevycházela podle představ. Stejné problémy měli i slavojáci, a tak diváci viděli mnoho nepřesností a málo šancí. Výjimkou byla situace z 62. minuty, a rovnou se domácím podařilo vstřelit gól. Na centr zprava si naskočil střídající Jan Peterka a poslal Doubravku do vedení!

 

Krumlov odpověděl akcí Babky, který přenechal míč Beránkovi, a hostující kapitán vyprášil rukavice Turka. Tlak Jihočechů se stupňoval, se svou střelou zpoza vápna po rohovém kopu ale Babka neuspěl. Tentýž hráč zazdil další akci Slavoje z 84. minuty, když slibně rozjetý brejk zakončil dalekým a hodně nepovedeným lobem gólmana Doubravky.

 

Nejlepší zákrok odpoledne si Turek schoval na 88. minutu. Do zakončení zblízka se dostal Beránek a plzeňský brankář mu reflexivním zákrokem zabránil v radosti! I přes některé velmi sporné výroky sudích dokázala Doubravka s vypětím všech sil udržet stav 2:1 a slaví první tříbodovou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Byl to těžký zápas. Hrálo se nahoru dolů s mnoha šancemi. Krumlov k nám nepřijel bránit, ale začal aktivně. Dostali jsme se trošku pod tlak, ale dokázali jsme se z něj vymanit. Důležité bylo, že nás nezlomil obdržený gól a spíš nás povzbudil. Díky bohu nám to tam padlo víckrát než soupeři a dočkali jsme se vydřeného vítězství. Teď ho budeme chtít potvrdit v Roudném. Vyzdvihl bych Davida Nováka, který odehrál velmi dobré utkání, a Petra Knakala. Naše stoperská dvojice hrála výborně a obětavě.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Udělali jsme tři chyby a dostali jsme z nich dva góly. Naše gólové šance jsme neproměnili, takže nemůžeme pomýšlet na body. Dobrý zápas odehrál Klivanda.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - M. Ungr [-] (83. P. Morávek [-] ) , D. Skopový [-] , P. Krejčí [-] - D. Novák [-] , P. Knakal [-] , J. Petr [-] (57. J. Peterka [-] ) , D. Brabec [-] , P. Petrželka [-] (71. V. Světlík [-] ) , F. Róth [-] (78. D. Künstner [-] ) , D. Sýs [-] (57. O. Stružka [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , J. Sláma [-] (75. F. Persán [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Wagner [-] (78. M. Neckář [-] ) , M. Babka [-] (83. M. Švec [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , J. Zatloukal [-]

ŽK: 9. P. Petrželka - 38. M. Svoboda , 90. F. Hňup .
Hráči zápasu: J. Turek , D. Novák , P. Knakal - M. Klivanda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krupa Jan - ŠŤASTNÝ Vít, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.