4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko drtivým závěrem uhasilo sedlčanské nebezpečí


Branky


14. M. Ansuma , 73. M. Ansuma , 82. R. Graf , 83. J. Mojdl
0

Dlouho si parta trenéra Novotného držela hubený jednogólový náskok, v poslední dvacetiminutovce se však Hořováci rozstříleli a porazili Sedlčany vysoko 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovická nadvláda vyjádřená jedním gólem

Do středočeského duelu vkročili lépe domácí, kteří už po pár vteřinách dostali k dispozici přímý kop z hranice velkého vápna, Nademlejnský však trefil pouze zeď. Ve 13. minutě už byli mnohem úspěšnější. Nehlídaný Musa Ansuma obdržel přihrávku z pravé strany a Capoucha prostřelil na bližší tyč!

 

Nechybělo mnoho a z podobné akce mohl Ansuma přidat druhý gól, vítězně však tentokrát vyšel ze souboje sedlčanský gólman. Vody vyrovnané podívané znovu rozvířil africký forvard ve službách Hořovicka, jenž byl opět blízko gólu a opět skončil jen s hlavou ve svých dlaních.

 

Občas se dopředu vydali i hosté, do zakončení se však dostali málokdy. Světlou výjimkou byla Valentova střela z voleje, která mířila přesně do míst, kde byl připravený Herco. Ve 36. minutě si opět vypracovali šanci Hořováci, když Nademlejnský vysunul Doležala. Ten ale zblízka přestřelil.

 

Do konce poločasu Hořovicko neuspělo ani při šanci Šuberta. Poslední minuty však patřily Sedlčanům, které se několikrát dostaly do zakončení, nicméně Herco mohl zůstat relativně v klidu. 

Ansuma odstartoval kanonádu

Do druhého dějství vstoupili domácí fotbalisté pasivněji a dali Tatranu více prostoru. S tím ruku v ruce přišlo i více šancí Sedlčan, ale skóre zůstávalo stejné. Hosté se také dožadovali odpískání pokutového kopu, kterého se však nedočkali.

 

V 66. minutě se dral do zakončení Hájek, ale na střílený pas jen těsně nedosáhl. Pak ale znovu zaúřadoval Musa Ansuma a přiblížil Hořováky třem bodům! V závěru zápasu se uvolnění hráči v modrých dresech dočkali dalších gólů. Z dálky se napřáhl Roman Graf a střelou přesně k tyči překonal Capoucha!

 

Chvíli po něm se do střelecké listiny zapsal také Jan Mojdl! Frustrace Sedlčan pokračovala i nadále, když druhou žlutou kartu uviděl Lípa. Rezignovaný Tatran si vytrpěl poslední vteřiny, Hořovicko se naopak může radovat z vysoké výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce Luděk Kaufman: „Jsme rádi, že se nám podařilo odčinit darebný výkon z Mariánských Lázní. Potřebovali jsme bodovat, protože spodek tabulky se na nás přiblížil. Odehráli jsme dobré utkání okořeněné čtyřmi góly, což je pro nás také důležité. Rozhodl asi druhý gól po chybě hostí a našem krásném brejku. Vítězství nás hřeje. Celý mančaft odehrál dobrý zápas, ale vyzdvihnu autora dvou gólů Musu Ansumu a Romana Grafa, který odehrál velice dobrý zápas a střelou z třiceti metrů potvrdil naši výhru.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce Lukáš Brotánek: „Zápas jsme zcela zaslouženě prohráli. Domácí měli v první půli mnoho šancí, ale dali pouze jeden gól. Do té druhé jsme vstoupili aktivně, dokonce jsme měli i více ze hry, ale bránu soupeře jsme prakticky neohrozili. Soupeř nás za to ke konci zápasu potrestal, mrzí také přísné vyloučení Pavla Lípy. Celkově jsme nepodali dobrý výkon, kazíme strašně moc jednoduchých přihrávek a na hřišti se chováme hrozně hloupě.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Machurka [-] , J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , R. Graf [-] (84. J. Kuchař [-] ) - M. Doležal [-] (55. D. Klimeš [-] ) , V. Karvánek [-] (85. T. Dudla [-] ) , J. Mojdl [-] , J. Šubert [-] - M. Nademlejnský [-] (75. J. Mach [-] ) , M. Ansuma [-] (88. J. Křížek [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Valenta [-] (58. D. Krůta [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-] , M. Sirotek [-] (67. V. Lípa [-] )

ŽK: 72. M. Nademlejnský , 88. M. Ansuma - 54. P. Lípa , 58. M. Hájek . ČK: 87. P. Lípa .
Hráči zápasu: R. Graf , M. Ansuma .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LANGMAJER Lukáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.