0:1
(0:0)
70. J. Frank
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polomi stačil jediný gól


Branky


70. J. Frank
0

KRAJSKÝ PŘEBOR-Pustá Polom se tentokrát představila na stadionu ostravské Staré Bělá, která v loňském ročníku vládla I. A třídě. Domácí nepřipomínají ořezávátka ani v krajském přeboru, takže hosté nesměli nic podcenit. Součkovo fotbalové komando k zápasu přistoupilo velmi zodpovědně, když vyválčilo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom byla od začátku naladěna na útočnou strunu. V úvodních patnácti minutách si vypracovala dvě slibné šance. Nejprve se vyšrouboval do vzduchu Filip Štýbar, takže jeho prudkou hlavičku musel gólman Rajko vytáhnout ze šibenice. O chvíli později se zjevil ve výhodné pozici Frank, ale Rajko opět potvrdil své kvality. Pět minut před přestávkou si ovšem hosté hlasitě oddechli. Při standardní situaci vznikla v jejich vápně nepřehledná skrumáž, přičemž Šmíd musel balon obětavě odvracet z brankové čáry. Ve druhém poločase už se vše vrátilo do starých kolejí. Pustá Polom se nadále hnala za vítězstvím, které si zajistila v 70. minutě. Malík načechral centr na zadní tyčku, Filip Štýbar míč přistavil lépe postavenému Frankovi a ten měl značně usnadněnou úlohu – 0:1. Vítanou pojistku se snažil přidat Filip Štýbar, ale jeho střelu domácí zadáci zblokovali na roh. A když Černohorský místo asistence volnému Malíkovi pálil kousek vedle, tak se někdejší divizní účastník musel spokojit s nejhubenější výhrou. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Utkání moc fotbalových momentů nepřineslo, ale přesto díky jedné z mála povedených akcí dokázal soupeř vsítit branku. Nám naopak v nadějných šancí scházela přesnost, větší klid či důraz v pokutovém území. Obecně jsme kazili spoustu přihrávek a měli velký problém se zpracováním a pokrytím míče. Bylo to utkání o jednom gólu a v tom byl soupeř šťastnější. Nutno však ocenit jeho kvalitu, kdy nás přehrál především ve výškových soubojích a důrazu. Remíza by byla spravedlivější, ale na to se ve fotbale nehraje.

Sport-Club Pustá Polom
Petr Souček (trenér): „Myslím si, že jsme byli aktivnější než soupeř. Hráli jsme hodně vysoko, dost jsme napadali, takže jsme získávali odražené balony a dostávali jsme se do šancí. Výborně pracovala především naše defenziva. Soupeře jsme kromě jedné situace k ničemu nepustili. Přesto jsme body spíše ubojovali.“



Sestavy


FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] , J. Dziža [-] , D. Charvát [-] , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] (46. D. Líbař [-] ) , D. Kožík [-] (78. V. Olah [-] ) , M. Petrík [-] (78. M. Rusinko [-] ) , R. Mika [-] , M. Kresta [-] , O. Pytlík [-]

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - P. Malík [-] (90. F. Demko [-] ) , R. Jašek [-] , R. Kuděla [-] , M. Šmíd [-] , A. Blucha [-] , L. Poštulka [-] , M. Matějček [-] , J. Frank [-] (89. P. Potůček [-] ) , R. Vítek [-] (68. A. Černohorský [-] ) , F. Štýbar [-] (83. A. Schwalbe [-] )

ŽK: 58. D. Líbař , 68. D. Charvát , 83. M. Wendtner - 62. J. Frank , 74. M. Šmíd , 86. V. Minařík , 88. A. Schwalbe .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - MATĚJEK Vojtěch, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.