1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná perně vybojovala výhru


Branky


0

Report. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo pro některé hráče(Preisner,Šimák,Jaroš)určitou výzvou.Mají vztah k tomuto mužstvu,jak bývalí hráči,tak příbuzensky.Zápas začal na podmáčeném trávniku,obě mužstva to měla velice těžké.Lépe začínají domácí,když ihned po rozehrávce dostává míč Baran,centruje do pokutového území,kde je  s míčem sražen Martin Váňa.Rozhodčí píská penaltu,sám sražený si bere míč,jeho střelu brankář vystihl.Škoda,zápas se mohl úplně jinak vyvíjet.I tak jsme soupeře do ničeho v prvním poločase nepustili.Fojtík v 4.min  střílí z úhlu,brankář je na svém místě.První šanci má Stará Bělá v 22.min,když se dostávají do brejku,ovšem střela jde mimo branku Preisnera.Obrovskou příležitost má kapitán domácích Marek Váňa,když v 30.min se dostává v pokutovém území ke střele,gólman vyráží a ani následující lob v brance nekončí.Martin Váňa v 36.min zkouší jedovatou střelou z 18m chytajícího brankáře,ale bez výsledku.Domácí nastupijí do druhého poločasu aktivněji,Fojtík v 47.min nebezpečně střílí z hranice velkého vápna.Hosté se osmělují a v 48.min jdou do brejku,míč se dostává pod Preisnera,dobíhající Farský skluzem dostává míč z brankoviště.Ze založeného útoku se dostává k míči Martin Váňa,nachází uličkou Padycha a ten k pravé tyči mění skóre 1-0!Bělá v 60.min.hrozí střelou,Preisner proti svému domáckému klubu chytá.Střídající Kahánek spaluje pojistku,když se ocitá sám před brankářem a centrovaný míč míjí.V 76.min.zahrává Martin Váňa rohový kop,jeho střelu brankář vyráží z čáry.Pěknou akci ukazují hráči Čeladenským fanouškům v 87.min,po po narážečce se dostává ke střele Martin Váňa,jenže trefuje břevno!Po zásluze zůstavají body doma a další tým se přesvědčil,že na Čeladné se vyhrává těžko.Velice výborný výkon podali všichni arbitři utkání,i na takovém terénu nechali hrát obě mužstva a zbytečně nekouskovali hru.Také Stará Bělá ukázala,že příčky v tabulce ji patří právem.Velice dobrý výkon.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
T. Preisner [-] - M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] , J. Farský [-] - A. Fojtík [-] , M. Váňa [-] (89. J. Hlaváč [-] ) , M. Šimák [-] (62. V. Řehák [-] ) , A. Taraba [-] (75. M. Badura [-] ) - M. Váňa [-] , J. Padych [-] - T. Baran [-] (77. J. Kahánek [-] )

FK Stará Bělá
F. Mušec [-] - R. Brachtl [-] (80. J. Petrovský [-] ) , J. Dziža [-] , D. Charvát [-] (65. D. Kožík [-] ) , M. Wendtner [-] , M. Petrík [-] , L. Kováčik [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , M. Kresta [-] (46. D. Líbař [-] ) , O. Pytlík [-]

ŽK: 36. A. Taraba , 80. R. Kublák - 87. D. Kožík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - OCHODEK Jiří, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.