Ujčov si v prvním utkání sezony na vlastním hřišti poradil s nováčkem z Velké Losenice


Branky


0

Jeden z favoritů letošní III. třídy se v úvodním utkání podzimu řádně zapotil a nováčka z Velké Losenice porazil až brankou v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní odpoledne nabídlo divákům v Ujčově na skvěle připraveném trávníku průměrnou podívanou a vítězství domácího favorita, který se však hodně nadřel a vybral si notnou dávku štěstí.

V první půli od úvodních minut bylo patrné na hráčích obou týmů nasazení a zápal, kvalita při zpracování nebo zakončení však zůstávala v dovolenkovém tempu.Ujčovští hráči začli přeci jen trochu fotbalověji, akce však většinou do finální fáze nedorazily. Hosté těžili z nováčkovského nadšení a několikrát se díky tomuto dostali za obranu domácích, ale kvalita v zakončení chyběla. Jinak tomu bylo v 27. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop, po kterém se míč odrazil na velké vápno, tam jej ideálně převzal kapitán Pavel Mitáš a nechytatelným halfvolejem otevřel skore 1:0. Ujčov se dopracoval ke kýžené brance a asi si myslel, že nováčka tímto zlomil. Hosté se však zdravě nabudili a předváděli aktivní fotbal na který volněji hrající domácí nestačili reagovat. Výsledkem toho byl povedený oblouk Tomáše Neubauera v 32. minutě, který zaskočil všechny přítomné včetně Bureše v bráně a rázem bylo srovnáno 1:1. Domácí se dostali do úzkých a byl to nováček z Losenice, který určoval tempo po zbytek poločasu.Skore se však již neměnilo.

Podprůměrný druhý poločas nakonec urval Ujčov

Druhou půli oba týmy začali velmi opatrně a obezřetně, hosté se soustředili na poctivou defenzivu a Ujčov nic kvalitního do ofenzívy nepředvedl. Hrálo se většinu času mezi šestnáctkami a diváci se pořádné zápletky ne a ne dočkat. Hosté měli přeci jen více ze hry a po rohovém kopu v 68. minutě jim scházeli decimetry k vedoucí brance. I nadále laxně hrající domácí šli koledou k obdržení branky, Bureš  však svůj tým podržel. Postupně Ujčov však přeci jen zapnul a zejména přes standartky ohrožoval hostující svatyni. Po sérii rohů, autů se ve vápně hostí přeci jen něco dělo. Domácí prostřídali, přeskupili řady a nakonec se kýženého úspěchu dočkali. V 85. minutě posadil další z rohových kopů Pavel Němec na hlavu Vladislava Mitáše a ten jej usměrnil do sítě 2:1. Domácí zbytek zápasu zkušeně dohráli a slaví uplácané vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: První zápas sezony nás nezastihl zrovna v dobrém rozpoložení, nováček nás dokonale zaskočil a dlouho jsme nevěděli kudy kam. Snad jen trpělivost a více zkušeností nám zajistili tři body.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Věděli jsme, že v domácím středu hraje několik velmi zkušených hráčů z vyšších soutěží. Domácí na nás vlétli a nevěděli jsme, kde nám chvíli stojí hlava. Postupem času se hra vyrovnala a čekalo se na to, kdo ve druhé půli zápas rozhodne. My jsme pět minut před rozhodující inkasovanou brankou mohli skórovat, ale byli to nakonec domácí co nakonec poté rozhodli zápas.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PÁTEK Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.