Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice zaskočily Štěpánkovice


12

Sedm branek, výhra papírového outsidera na venkovním hřišti, zkrátka napínavé utkání, až do samého konce bylo k vidění ve Štěpánkovicích kam přijely Kylešovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl čtyři branky

Do vedení se hned ve druhé minutě dostaly Štěpánkovice. Roh Grygarčíka hlavou usměrnil do brány Grigarčík – 1:0. Zajímavou střelu Smažíka po sklepnutí D. Benka vyrazil brankář Richter. Do velké šance se mohl dostat Gračanin, ale míč mu v klíčové chvíli utekl. Na druhé straně využil chybu v rozehrávce Gargoš, snažil se přelobovat brankáře, ten však konečky prstů míč vytlačil mimo tři tyče. Dobrý zákrok si připsal i Lukovics po střele Hoferka. Velkou příležitost zahodil D. Harazim nepřesnou přihrávkou na Smažíka, kterou zachytil Richter. V 19. minutě lacině ztratil na půli míč D. Benek, Kylešovice se dostaly do rychlého brejku a Fruncek se z rohu šestnáctky trefil krásně do vzdálenější šibenice – 1:1. Minutu na to centroval D. Harazim, před Grigarčíkem zachránil obránce a Benkovu střelu vyrazil brankář. Pak dvakrát mířil nepřesně Gargoš, nejdříve po rohu hlavou a pak po centru Dluhoše. V 27. minutě zahrál hostující Mareček roh po zemi na hranici velkého vápna, kde byl připravený Hoferek a ten vymetl i druhou šibenici Lukovicsovi brány – 1:2. Na rozdíl dvou branek mohl navýšit skóre Vavrečka, ale míč v dobré pozici netrefil ideálně. V dobrých pozicích se objevili také Grigarčík a Smažík, oba mířili mimo. Lépe se dařilo hostujícímu Frunckovi, jehož střelu vyrazil Lukovics. V další akci pak Gargoš pěkně uvolnil D. Harazima, ten našel zpětnou přihrávkou Benka, který nechal vyniknout brankáře. Po následném rohu si našel u zadní tyčky míč Grigarčík a z velkého úhlu jej dokázal dostat do brány – 2:2. Ve 44. minutě se pokoušel obstřelit Richtra D. Benek, ten jeho úmysl přečetl a míč vyrazil. V samém závěru poločasu se pokusil z vlastní půlky přelobovat brankáře Smažík, ale míč skončil kousek nad břevnem. 

Utkání rozhodla branka v poslední minutě

První šanci druhého poločasu měl na svědomí Grigarčík – střílel kousek mimo. Zajímavou střelu vyslal na bránu i Hoferek, Lukovics si s ní poradil. V 52. minutě poslal D. Benek přímý kop z půlkruhu do zdi a dorážku nad bránu. Aktivní Benek se dostal do šance i vzápětí, ale střílel jen na brankáře. D. Harazim se před vápnem dobře vyhnul dvěma obráncům, ale k lepšímu zakončení mu chybělo více sil a mířil mimo. Střely Grygarčíka a Benka zase zablokovala domácí obrana. V 66. minutě se hosté dostali k jednomu ze svých brejků, Gračanin napřáhl před vápnem a Lukovics vyrazil na roh. D. Harazim napálil břevno po sklepnutí Gargoše. Tlak domácích gól nepřinesl, brejk Kylešovic ano. První střelu Lukovics ještě bravúrně zklikvidoval, na dorážku Levaye už neměl nárok – 2:3. Štěpánkovičtí stupňovali tlak, nově příchozí Kozušník s V. Harazimem tomu hodně pomohli. Prvně jmenovaný se prodral ze strany do vápna, ale vysoko přestřelil. Pak centr Lišky vyrazil brankář a Smažík z dorážky přestřelil. Po dalším faulu na V. Harazima centroval opět Liška, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Kožušník a vyrovnal na 3:3. V 87. minutě Novákův roh směřoval přímo do brány, brankář jej na poslední chvíli vyrazil a Gargoš hlavičkoval nad. V samém závěru se hosté dostali do dalšího brejku, který zakončil přesně Bolacký – 3:4. Štěpánkovicím už nepomohl ani závěrečný nápor, do kterého se zapojil i brankář Lukovics a z tohoto zajímavého zápasu odešly bez bodu. 

zdroj:http://www.tjsokolstepankovice.cz/



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Gargoš [-] , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] , J. Dluhoš [-] (87. M. Liška [-] ) , D. Benek [-] (75. V. Harazim [-] ) , J. Machala [-] , M. Grigarčík [-] (58. D. Kožušník [-] )

FK Kylešovice
T. Richter [-] - M. Levay [-] , J. Hoferek [-] , J. Mareček [-] (45. J. Vocetka [-] ) , D. Gračanin [-] , J. Fruncek [-] (85. Š. Kuzník [-] ) , M. Vavrečka [-] (58. M. Bolacký [-] ) , O. Šemora [-] , S. Merta [-] , J. Hajduk [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 31. M. Vavrečka , 60. D. Gračanin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HRŇA Petr - TAKÁČ Tibor, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady myslím, že to bude jednoznačná záležitost.

16. 4. 2018 18:30
Tak ses splet,to se stává i zedníkům

Tip: výhra domácích