0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby bez gólů a bez vítěze


Branky


24

V Jestřábce se diváci branek nedočkali. Zajímavý zápas nabídl sice pár šancí na obou stranách, ale do sítě žádné mužstvo míč poslat nedokázalo. A penalty umí lépe Krakovanští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakorky přežily tlak a pak zlobily

Úvod utkání patřil domácím, kteří se na svého soupeře vrhli jako dravci. A brzy mohli jít i do vedení, když Václav "Kakur" Šindelář poslal ze třiceti metrů bombici jen do břevna Douděrovy brány.

 

Postupně se ale tlak hráčů Jestřábky zmírňoval, hosté se začali častěji objevovat na míči. Jestřábský Šindelář měl ještě jednu šikovnou příležitost, ale nevyřešil ji dobře, když se snažil přihrávat na své spoluhráče. 

 

Zhruba od poloviny prvního dějství vedou hlavní slovo Krakovanští. Bohužel své příležitosti nedokázali dotáhnout ke gólu. "Naši útočníci mají na nohou snad závaží, když ani desetimetrový náskok nevyužijí", hořekoval zatím ještě na lavičce Jan Špinka.

 

Na druhé straně domácí borci mohli v poslední minutě strhnout vedení na svoji stranu. Vodvářka podklouzl a na Douděru postupovala dvojice hráčů Jestřábky, ale stačil se vrátit Tlučhoř a zblokovat rozehrávku.

 

 

Jalový tlak Lhoty

Druhý poločas zahájili domácí stejně jako první. Zatlačili hosty před jejich šestnáctku, ale Krakovanští dobře organizovali obranu a za svá záda nepouštěli domácí útočníky. Tak se Jestřábka dostávala k ohrožení Douděrovy brány pouze ze standardních situací.

 

V hostujícím dresu se příliš nedaří tradičním oporám Oberreiterovi, Sixtovi, Olexovi a tak krátce po zahájení druhého poločasu trenér Chlád posílá na hřiště čerstvou krev. Hosté se snaží spoléhat na nějaký brejk. Jenže brejky se jim nedařilo dotáhnout, protože v obraně domácích tentokrát kraloval Skalický a Krakovanští se přes něj nedokázali dostat.

 

A protože domácí Klička nastřelil pouze tyčku a hosté ve svém brejku deset minut před koncem nedokázali přesně zakončit, končí tento zápas bezbrankovou renízou. "Přijeli jsme si pro bod a ten máme", neslo se z tábora hostů: "Uvidíme, jak to bude po penaltách."

Rozhodovala devátá série

Až devátá série pokutových kopů rozhodla o tom, že dva body odvezou hosté do Krakovan. Z jejich hráčů neuspěl jediný (Malina), v dresu Jestřábky se mýlili Klička a Týma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Začali jsme mírnou převahou, trefili jsme břevno, ale tak od dvacáté minuty nás Krakovany přehrávaly. Naštěstí bez gólu. Druhý poločas jsme začali úplně jinak, měli jsme druhých pětačtyřicet minut jasně pod kontrolou, ale soupeř dobře bránil a vlastně nás nepustil do šance. Jen standardky, pár hlaviček. No a penalty nám vyšly hůře než soupeři.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Do Jestřábky jsme si přijeli pro bod a ten máme. Plus ještě jeden navíc. První poločas jsme byli lepší my. Druhý Lhota. Remízový zápas, který rozhodli penaltoví střelci. Lhota výborně kombinovala, jen po vápno. Na druhou stranu, měla velká okénka v obraně. Já, který jsem v Jestřábce vyrostl, jsem musel plakat. Od doby, kdy skončil srdcař Karel Dušek, to jde od desíti k pěti. Hřiště, které bylo vždy perfektně připravené, bylo v hrozném stavu a kabiny nebudu komentovat. Je vidět, že srdcaři končí a nová generace je nedokáže nahradit. Je mi líto, že Jestřábka, která byla jedním z nejlepších týmů na okrese, spadla do šedého průměru. Bohužel nás to čeká všechny a my se to budeme snažit co nejvíc oddálit.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
P. Jansa [-] - V. Šindelář [-] , D. Týma [-] , A. Krupka [-] (75. A. Hojda [-] ) , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-] (81. F. Čáslavský [-] ) , M. Skalický [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - J. Oberreiter [-] (58. J. Špinka [-] ) , S. Šindelář [-] , J. Olexa [-] (63. J. Malina [-] ) , L. Tlučhoř [-] , M. Kutil [-] , J. Gerhát [-] , Z. Vodvářka [-] - D. Chvojka [-] , J. Robovský [-] , T. Sixta [-] (66. V. Novotný [-] )

ŽK: 89. J. Špinka .
Hráči zápasu: P. Kesner , M. Skalický - J. Robovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - MACHURKA František (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Josef Tůma
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Derbíčko, na které se všichni těší. Favorita asi nemá, sousedé v tabulce. Jestřábka v minulém kole poprvé prohrála a jistě bude chtít na vlastním hřišti plně bodovat.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza