0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adam Vyhnánek trefil dvanáct minut před koncem tři body


Branky


26

V případě výhry se Krakorky mohly na svého soupeře bodově dotáhnout, ale opak je pravdou. Zápas rozhodl jedniný gól Adama Vyhnánka pár minut před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na tutovky 1:1

Býchory přijely do nedalekých Krakovan se svojí hrou zabezpečené kombinace a s cílem udržet vzadu čisté konto. Jenže hned po úvodní rozehrávce mohly být tyto snahy rozmetány. Dostál si povodil dva býchorské obránce, ale jeho zakončení stačil Heres vykopnout na rohový kop.

 

Poločas se tak podle předpokladů odehrával následně s míčem po většinu času na kopačkách hostujících hráčů, kteří se pokoušeli ohrožovat krakovanského gólmana střelami ze střední vzdálenosti, ale trefovali jen ochrannou síť za brankou Douděry.

 

Býchorští se stále nemohou prokombinovat před Douděrovu branku a domácí se snaží každý získaný míč co nejrychleji přenést na opačnou stranu. Po jednom z takových protiútoků jde ostrá přihrávka na malé vápno, ale z nepochopitelných důvodů přeskakuje nohu Sixty i Olexy.

 

Tutovku nakonec měli i hosté, ale Chlumský centrovaný míč hlavou nedokázal nasměrovat do sítě. Do kabin se tedy odchází za bezbrankového stavu.

 

Jeden z nejmenších hráčů na hřišti hlavou rozhodl

Býchorští do druhého poločasu více přitlačili na pilu a hned po pěti minutách velice nebezpečně hlavičkuje Vyhnánek, ale Douděra míč z brankové čáry stačil vykopnout. Velké problémy dělá domácí obraně rychlonožka Váňa, který ale v soubojích často padá a rozhodčí tyto situace většinou neposuzuje jako fauly. Možná je i škoda, že se Váňa nepokusil některé zákroky ustát, protože s míčem umí a mohly vzniknout zajímavé příležitosti.

 

Čím víc se blíží konec, tak to vypadá na prodlouženou u penalt. Jenže nakonec rozhoduje jediný gól a chyba domácího gólmana. Dlouhý centr do malého vápna, kde zaspal Douděra, si našel Adam Vyhnánek a hlavou ho poslal za záda krakovanského brankáře - 0:1.

 

Domácí vrhli všechny síly do útoku, ale hlavička Robovského je slabá a Heres s ní nemá potíže. Býchorská obrana šlape jako švýcarské hodinky. Poslední šancí pro domácí je trestný kop v nastaveném čase, ale Dostálův míč, který se ještě snažil tečovat Špinka, sbírá Heres.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Býchory po celý zápas byly jednoznačně lepší. Jen díky tomu, že hráči Býchor nemohli trefit zařízení, jsme měli šanci do poslední chvíle. Za nás mi tam chyběla větší chuť se poprat o výsledek. Moc se mi líbil Jirkovský v obraně a Vyhnánkové v záloze. Dá se říct, že to byli rozdíloví hráči. Pár šancí nám Býchory daly, ale nedokázali jsme nic proměnit. Teď jedeme do Libodřic a jestli budeme hrát tento měkundofotbal, tak tam dostaneme bůra jako víno.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Byl to zápas, který rozhodla jediná branka. Duel byl důležitý pro oba týmy a promítla se v něm důležitost zisku tří bodů. To se naštěstí povedlo nám, když rozhodl Adam Vyhnánek a posunul nás na třetí místo tabulky. Skvělá je také druhá vychytaná nula Herese za sebou.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - - A. Dostál [-] , D. Chvojka [-] (84. V. Novotný [-] ) , P. Strejcius [-] (64. J. Robovský [-] ) - J. Gerhát [-] , M. Kutil [-] (78. L. Neruda [-] ) , S. Šindelář [-] , L. Tlučhoř [-] , J. Olexa [-] (46. J. Malina [-] ) , T. Sixta [-] (73. J. Špinka [-] ) , Z. Vodvářka [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - J. Teplý [-] , L. Funda [-] (76. K. Koubek [-] ) , J. Vyhnánek [-] , A. Chvalovský [-] , Š. Váňa [-] (90. P. Revenda [-] ) , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , A. Vyhnánek [-] , M. Škopek [-] , P. Pěkný [-]

ŽK: 17. S. Šindelář , 57. A. Dostál - 80. J. Vyhnánek .
Hráči zápasu: J. Vyhnánek , Z. Jirkovský , A. Vyhnánek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Karlík Milan - KUBIČEK Luboš (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: V derby uspějí hosté, kteří budou mít více střeleckého štěstí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích