Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim podlehla v bojovném derby Nučicím


26

Hráči domácí Kouřimi šli v utkání brzy do vedení, ale hosté vývoj otočili. Vzápětí ale opět domácí srovnali a tak skončil poločas. Druhý už byl v režii hostů a odváží si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světnička otevřel skóre v páté minutě

K derby přicestovali do Kouřimi hráči nedalekých Nučic a jistě pokukovali po zisku několika bodů. Šok pro ně přišel ale už v páté minutě, kdy se před Krutským zjevil Roman Světnička a šikovně ho přeloboval - 1:0.

 

Po gólu byli ale aktivnější hosté, domácí byli často zastaveni již před šestnáctkou. Kouřimskou obranu zlobil Kubalík, jehož první pokus byl zblokovaný a střela z úhlu mířila nad břevno. Kostrbatý postup Součka od půlící čáry ale došel až před gólmana, kde mu vypíchl míč skluzem Svoboda. O chvilku později vyslal Souček střelu z pětadvaceti metrů a ty cinkla do břevna Havránkovy brány.

 

Obrat skóre zařídil Filip Kubalík. Nejprve měli ale příležitost domácí. Světnička vracel přetažený centr na nabíhajícího Varyše, který ovšem míč za tyč nacpat nedokázal. Byl z toho jen rohový kop a po něm rychlý protiútok. Dlouhé autové vhazování se vrátilo k Vedralovi, centr našel na zadní tyči Kubalíka, který nejprve hlavou vyprášil Havránkovi rukavice a dorážkou ho překonal - 1:1.

 

Třicátá minuta nabídla gólovky na obou stranách. Nejprve se Snížek po pravé straně prodral do šestnáctky, na penaltě našel Varyše, jehož střelu obětavě zblokoval Vedral. Okamžitě z protiútoku včasným výběhem ukopl Havránek míč Kubalíkovi, jenže hosté poslali balón okamžitě zpět do šestnáctky, ale obětaví borci domácích nenechali zakončit ani Kubalíka ani Chromého.

 

O minutu později se už Filip Kubalík mohl radovat z druhé branky. Dlouhý nákop propadl mezi stopery, nučický rychlík jej sebral, udělal kličku i Havránkovi a poslal balón do prátdné - 1:2. Radost ale hostům nevydržela ani minutu. Hned z rozehrání potáhl podél hranice pokutového území Keltner, posunul na Dana Procházku, který umístěnou přízemní střelou opět srovnal skóre - 2:2.

 

Závěrečná čtvrthodina byla jen ve znamení boje mezi vápny a trestné kopy Snížka ani Šulce nenašly cíl.

Ve druhém poločase už kralovali hosté

Ve druhém poločase drželi otěže zápasu hosté. Centrovaný míč nedokázal přesně umístit Kočí, sérii rohových kopů nedokázali přetavit v branku ani Kubalík, ani Vlasák, ani Novák. Až si míč vzal Marek Šulc a z trestného kopu od autové lajny poslal míč do šibenice - 2:3.

 

V dalších příležitostech vychytal Havránek Kubalíkův nájezd i střelu po odraženém míči Chromého. Na dlouhý pas Šulce si do šestnáctky nabíhal Vlasák, ale z první míč trefil špatně. Domácí zahrozili jen vyjímečně střelami z dálky, které pokryl Krutský. 

 

Jak postupně více a více vytahovali domácí obranu, vznikala okénka, které dokázal využít po rychlém protiútoku Petr Nevšímal a definitivně rozhodnout o třech bodech - 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Před zápasem jsme měli dost problémů vůbec poskládat sestavu, z různých důvodů nám chybělo pět hráčů, další museli nastoupit zranění nebo nemocní. První poločas jsme výsledkově ještě zvládli, i když hosté promarnili několik dobrých příležitostí. Druhý poločas byl na šance chudší a pro nás je smolné, že prohrajeme gólem ze standardky od autové čáry. Vítězství hostů je ale zasloužené, Havránek v brance nás opět podržel a několik gólů chytil.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Opět jsme si nedokázali pohlídat úvod utkání a stejně jako v předchozích dvou zápasech jsme inkasovali v první pětiminutovce. Tentokrát nedokázal Jelínek pokrýt Světničku. Naštěstí jsme hráli proti oslabené a celkem neškodné Kouřimi a tak jsme věděli, že je pouze otázka času, kdy zápas dokážeme otočit. Příležitostí jsme si k tomu vypracovali opravdu mnoho. Kromě tradičního spalovače Filipa Kubalíka, měli velké šance i Matěj Chromý a Jirka Souček, v zakončení si však nepočínali správně. Spasil nás až povedený trestný kop Marka Šulce, který překvapil Havránka z velké vzdálenosti a uklidnil nás nejmladší člen kádru Petr Nevšímal, který zkušeně zvýšil na konečných 2:4



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , R. Světnička [-] , D. Čihák [-] , T. Svoboda [-] (34. J. Bělohlávek [-] ) , J. Keltner [-] , D. Rejhon [-] (71. M. Hovorka [-] ) , M. Varyš [-] (49. J. Kočí [-] ) , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , M. Snížek [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] , J. Jelínek [-] (52. P. Nevšímal [-] ) - M. Chromý [-] , P. Zápotocký [-] (73. L. Kulhavý [-] ) , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - J. Souček [-] (46. D. Kočí [-] )

ŽK: 70. D. Rejhon - 63. P. Zápotocký .
Hráči zápasu: M. Šulc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Wolfram Pavel - NAVRÁTIL Milan (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 11:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 15:32
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Derby vítěze pozná až po penaltách.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 09:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:59
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů