P. Jambor 23. (p.)
D. Jambor 91.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamborové dovedli Čechii ke třem bodům


Branky


23. P. Jambor (p.) , 91. D. Jambor - 42. M. Snížek
24

V zápase o šest bodů byli hosté sice fotbalovější, ale domácí měli větší hlad po bodech a v nastavení vystřelil tři body David Jambor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snížek byl ústřední postavou první půle

Do Tuklat zavítala Kouřim. Oba týmy prahly po bodech. Kouřimští přijeli s novým trenérem Petrem Němcem a dal se očekávat nový impuls, ale hráči Čechie viděli příležitost bodovat proti rozhárané Kouřimi.   Ale na hřišti od počátku utkání dominovali hosté. Už ve druhé minutě vystřelil z hranice šestnáctky Procházka a domácí Pazdera vytáhl míč ze šibenice. Nápor hostů byl enormní, domácí se nedokázali dostat do hry. Největší problémy jim dělal hlavně aktivní Snížek. V další šanci se ale objevil po odraženém míči z rohového kopu Novák, ale trefil jen do břevna.   Paradoxně první pořádný útok Čechie končí faulem Paclíka v šestnáctce a penaltu promněnil tuklatský Petr Jambor - 1:0. Kouřimské to ale nijak nerozhodilo a nadála mačkali Čechii jako citrón. Ke střelbě se dostal i Snížek, ale zatím se marně snažil překonat Pazderu.   Až tři minuty před poločasem vypíchli hosté míč, poslali na zteč Martina Snížka. Obrana před ním neustále ustupovala, až přišla křížná, přízemní střela a máme srovnáno - 1:1. Další Snížkovy okamžiky přišly v samém závěru poločasu. Nejprve pláchl po lajně, domácí obránce chtěl míč odkopnout a trefil tyč vlastní brány. Hned potom si za kritiku rozhodčího vysloužil druhou žlutou a musel ze hřiště.

V nastavení vystřelil tři body David Jambor

Druhý poločas příliš šancí nenabídl. Hosté i v deseti měli více ze hry, ale jen po vápno. Žádnou pořádnou šanci si nevytvořili. Podobně se vedlo i domácím, kteří se snažili využít početní převahy rychlými kontry, které táhl hlavně D. Jambor, ale hostující obránci stačili vždy míč ukopnout do bezpečí.

 

Čtvrt hodiny před koncem se nechal také úplně zbytečně vyloučit za strčení do protihráče Werbynský a síly byly vyrovnány. Pomalu se ale blížilo penaltové rozuzlení. Hosté v závěru zamkli Čechii v její šestnáctce, akci zakončil střelou Světnička, ale Pazdera byl na místě. Nezaváhal a přišel rozhodující okamžik.

 

Dlouhý výkop propadl za obranu, kde se ho zmocnil David Jambor a šokoval Kouřimské, když s přehledem překonal Havránka - 2:1. V nastavení vrhli hosté vše do útoku, Procházka z malého vápna přestřelil a Novák jen vyprášil Pazderovi rukavice.

 

Spravedlivé? Nespravedlivé? Na to se historie neptá a tři body zůstávají domácí Čechii.

 


Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hráč, tentokrát jen v roli diváka: Do utkání nastoupili Davidové Jambor a Procházka a právě jejich výkony společně s gólmanem Pazderou byly asi jediné pozitivní věci v utkání. Kouřim naštěstí nedokázala proměnit několik šancí v prvním poločase, jinak co se týče fotbalu, tak moc krásy k vidění nebylo. My jsme nepředvedli optimální výkon a můžeme být rádi za tři body. Martin Snížek nám dělal největší starosti, kdyby se nenechal zbytečně vyloučit, měli bychom to těžší... Uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme příští týden, protože utkání s Kouřimí nedohrál Vondráček a David Procházka.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Zápas o šest bodů se nám výsledkově nepodařil. Pod vedením nového trenéra Petra Němce jsme chtěli hrát aktivně, napadat a nepustit domácí do hry. To se nám dařilo prakticky celý zápas, domácí jsme výrazně přehrávali, ale nebyli jsme schopni převahu gólově vyjádřit. Střely skončily na tyči, břevně nebo je chytil gólman. Domácí využili obě své příležitosti, druhou bohužel v páté minutě nastavení. Pro nás hodně krutá ztráta bodů.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vébr [-] , D. Jambor [-] , D. Procházka [-] (46. M. Kassa [-] ) , J. Vyhnal [-] , J. Vondráček [-] (57. D. Matthey [-] ) , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] (93. M. Pytloun [-] ) , K. Sládek [-] (81. V. Procházka [-] ) , L. Werbynský [-] , D. Bílý [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Ružinský [-] , M. Hovorka [-] (82. J. Bělohlávek [-] ) , O. Macháček [-] , J. Paclík [-] (79. D. Čihák [-] ) , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , J. Keltner [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , M. Snížek [-]

ŽK: 54. P. Jambor - 6. J. Paclík , 7. M. Snížek . ČK: 73. L. Werbynský - 45. M. Snížek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KURKA Miloš - PAZDERA Josef (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 21:00
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:49
Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Čechie potřebuje tři body, ale chtít je budou i Kouřimští. Obě mužstva trápí marodka.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 14:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:04
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:06
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:21

Tip: výhra domácích