1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senco vykradlo Tachov a udělalo veledůležitý krok k záchraně


Branky


16. M. Nemeš - 59. M. Brož , 69. M. Ungr
26

Po třech zápasech na jaře bez vstřeleného gólu. Po podzimních výkonech velmi slabá vizitka Tachova, který nyní hostil plzeňskou Doubravku. Ta řeší záchranářské starosti, a tak potřebovala bodovat. První poločas tomu nenasvědčoval, v tom druhém ale ukázala vnitřní sílu a zápas otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov ovládl první půli

Do zápasu vstoupil lépe Tachov, který v předešlých zápasech nepůsobil příliš přesvědčivým dojmem. Nyní to ale vypadalo s hráči v červených dresech dobře a o to lépe od 16. minuty. Špatnému odkopu hostí následovala kombinace mezi Habartem a Nemešem za hranicí šestnáctky. Ti do své akce zapojili kapitána Šáchu, který dostal míč do vápna a Nemeš se vrhl mezi obránce, aby špičkou poslal míč kolem Maříka - 1:0.

 

První polovina nabídla další šance domácích, ale ty nebyly proměněny. Tachov působil jistěji a držel své vedení. Doubravka nevstoupila do zápasu dobře, po celý poločas nepředvedla nic, co by stálo za zmínku a v kabině tak měli svěřenci Jaromíra Šimra jistě co probírat.

Senco zavelelo k obratu

Do druhého poločasu jakoby z kabiny vylezla jiná jedenáctka Doubravky. Došlo hned k dvojímu střídání ve žluto-modrých dresech. Plzeňáci šli za vyrovnáním, které přišlo krátce před hodinou hry. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Brož - 1:1. Co přišlo poté, to asi nečekal nikdo z přítomných. Ztráta míče bezprostředně po rozehrávce, Ungr vypíchl míč a namířil si to směr tachovská branka. Dostal se na hranici šestnáctky přes duo bránících hráčů, ustál souboj a zkušeně překonal Valeše - 1:2.

 

Tachov jako by druhá inkasovaná branka položila úplně. Doubravka měla ještě další příležitosti. Ungr mohl přidat svůj druhý gól, ale netrefil po centru z levé strany odkrytou branku. Ke konci utkání znovu nevyužil dobré příležitosti, to když spolu se Štěrbou postupoval na branku, ale míč mu nepřipravil vůbec ideálně. To ale plzeňské fotbalisty mrzet nemuselo, neboť bodovali naplno.



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: "Máme obrovskou radost. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v tom prvním jsme byli horší a mohli jsme prohrávat i více. Do druhé půle nastoupil úplně jiný tým. Mohli jsme přidat i další góly, ale tři body máme a jsou pro nás důležité."



Sestavy


FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Ruda [-] , M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] , L. Bydžovský [-] (73. L. Čížek [-] ) , M. Nemeš [-] (57. R. Skopový [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , P. Kořínek [-] (66. M. Vaďura [-] ) , M. Šácha [-] , P. Vyleta [-]

SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - L. Roubal [-] (46. J. Štěrba [-] ) , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] , M. Ungr [-] , M. Brož [-] , M. Bartůněk [-] , J. Motl [-] (46. M. Patrovský [-] ) , B. Shklyarskyy [-] (88. M. Kaufner [-] ) , P. Krejčí [-] (75. M. Paul [-] ) , P. Knakal [-]

ŽK: 65. B. Shklyarskyy .
Hráči zápasu: P. Krejčí .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - PRŮCHA Miroslav, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím spíše Tachovu, jsou dobří na balonu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích