0:1
(0:0)
62. M. Jirouš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O prohře Přeštic rozhodla proměněná penalta Jirouše


Branky


62. M. Jirouš (p.)
21

Na fotbalisty Přeštic čekal velmi těžký soupeř v podobě Čížové. Ta ze svého charakteristického hřiště přijela na větší plochu, kde se dal očekávat kvalitní fotbal plný šancí a gólů. Ten padl nakonec jen jeden a i se šancemi to bylo velmi skromné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý začátek

Od začátku zápasu se hrálo především mezi vápny a kromě náznaků šancí nebylo příliš na co koukat. Na to, že proti sobě stály celky z horní poloviny tabulky, nenabídl první poločas nic vzrušujícího. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Rozhodla penalta

Kdo čekal, že oba týmy hodí výkon z první půle za hlavu a v té druhé předvedou parádní podívanou, tak byl na omylu. K vidění bylo po každé šanci na obou stranách a omluvou za průměrnou první část zápasu byl alespoň jeden gól. Ten padl z pokutového kopu, když jeden z bránících hráčů zastavil centr rukou a Jirouš nezaváhal - 0:1.

 

Přeštice se dostaly po podklouznutí Zahrádky k zakončení z dobré pozice, ale Novák byl připraven. Hosté to zkoušeli po centrech, ale nic víc než pár závarů bez zakončení z toho nebylo. Na obou stranách vázla po celý zápas finální fáze, což v poslední minutě podtrhl Chytrý, který s postupem 2 na 1 nenaložil vůbec dobře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Zápasu by slušela spíše remíza. Hrálo se od vápna k vápnu. Oproti jiným zápasům jsme se vůbec nedostali do šancí. V tomto utkání rozhodl větší důraz ve vápně, z kterého pramenila ruka a následná penalta. Domácí mohli vystřelit jednou na branku, my asi tak dvakrát. Z obou stran to byl fotbal jako první poločas v přátelském utkání. Byli jsme líní, asi jarní únava (smích). Po fotbalové stránce jsme předvedli nejslabší výkon, ale tři body z tohoto utkání jsou super. Měli jsme na velkém hřišti předvést větší kvalitu.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Kulhánek [-] (77. J. Bešta [-] ) , J. Peterka [-] (46. R. Remiáš [-] ) , M. Růžička [-] , J. Petr [-] (62. Z. Sýkora [-] ) , T. Přibáň [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , S. Staněk [-] , L. Mudra [-] (81. T. Kristl [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - M. Jirouš [-] , J. Lukeš [-] (75. D. Chytrý [-] ) , M. Šlapák [-] , P. Janda [-] (84. M. Polodna [-] ) , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , I. Krasnyanyk [-]

ŽK: 52. M. Suchý , 56. T. Přibáň , 73. I. Blahoudek - 70. I. Krasnyanyk .
Hráči zápasu: M. Rozhoň .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - CICHRA David, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: remíza

Tady branky padat budou, na každé straně to vidím po dvou, remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích