3:2p.
(1:0)
52. J. Sklenka (p.)
81. J. Červený (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka své vedení neudržela, Zach držel Rakovník ve hře


Branky


25. M. Ungr , 47. L. Roubal - 52. J. Sklenka (p.) , 81. J. Červený (p.)
22

Doubravka chtěla ze spodu tabulky pryč, a tak proti Rakovníku musela bodovat. Hosté ale přijeli se stejným úmyslem. Vyrovnaný zápas měl lépe rozehraný plzeňský celek, který ale své vedení neudržel. To ho nakonec mrzelo, ale po penaltách bral dva body, které byly náplastí za neuhlídané dvougólové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ungr potrestal chybu

Začátek zápasu nabídl místy spíše nakopávanou. Míč nebyl moc na zemi, hrálo se převážně vzduchem. První výraznější šancí zápasu byla střela Červeného zpoza vápna, která mířila do Maříkových rukavic. Rakovník získával mírnější převahu, ale v rozehrávce chyboval Duchoň, následně nedostoupil Besta domácího útočníka a Ungr překonal Zacha - 1:0. Vyrovnat mohl po Červeného nahrávce Schwendt, ale se šancí nenaložil dobře.

 

Krásný fotbalový moment měl na starost Mates, když si zasekl míč za vápnem a svou slabší levačkou orazítkoval břevno. Na druhé straně zahrozil po rohovém kopu neobsazený Novák, ale mířil nad. Zbytek první půle více nenabídl. O vedení plzeňského celku tak rozhodla chyba jinak dobře hrajícího Duchoně, který sváděl těžké souboje s Ungrem.

Dvě penalty pro SKR

Druhý poločas přinesl opět zaváhání Duchoně v rozehrávce, po kterém si kolem vápna navedl míč Roubal a krásnou střelou na zadní tyč navýšil vedení - 2:0. Hned po pěti minutách ale bylo srovnáno. Sklenka vysunul krásným pasem Matese, který si to namířil do vápna. Zde byl přistrčen a sudí Tupý ukázal na značku pokutového kopu. K němu se postavil Sklenka a nezaváhal - 2:1.

 

Rakovník hru otevřel a šel za vyrovnáním. To ale nepřicházelo, naopak plzeňští fotbalisté se dostávali do velkých šancí. Při té největší se zaskvěl Zach, když vychytal reflexivně Štěrbu. Hostující brankář si připsal další dva výborné zákroky proti Novákovi, který dvakrát nikým neatakován zakončoval roh na zadní tyči. Do otevřené obrany dále postupoval zprava Patrovský, který centrem nalezl Trojance. Ten chtěl zakončit, ale zabránil mu dobře se vracející Čech.

 

Následně z podobné akce minul míč v dobré pozici Ungr. Čas plynul a utkání se dostalo do poslední desetiminutovky. Hned v její úvodní minutě zahrál domácí hráč ve vápně rukou a pískala se druhá penalta pro SKR. K té se postavil výborně hrající Červený a nezklamal - 2:2. Zbytek utkání se dohrával, a tak o plusovém bodu musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí, když P. Tvrz překopl branku a Krupičku vychytal Mařík. Utkání odřídilo trio sudích na výbornou.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Milan Ungr, útočník: K zápasu jsme přistoupili excelentně. Skvělé nasazení a dařilo se nám i kombinačně. Srazila nás produktivita v zakončení a dvě sporné penalty. Za stavu 2:1 jsme měli tutovku, po které nás soupeř potrestal vyrovnávací brankou. Dva body jsou zlaté, ale měly být tři.

SK Rakovník
Libor Šíma, trenér: V prvním poločase oba týmy čekaly na chybu. Tu jsme udělali my a soupeř šel do vedení. Začátkem druhé půle jsme znovu chybovali a soupeř byl na koni. Poté jsme hru otevřeli a díky Zachovi, který chytil 2-3 gólovky, odvážíme alespoň bod.



Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - M. Ungr [-] , P. Petrželka [-] , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] , M. Bartůněk [-] , L. Roubal [-] , J. Štěrba [-] (66. M. Patrovský [-] ) , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - P. Besta [-] , Z. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , T. Mates [-] (51. J. Čech [-] ) , K. Vilímek [-] (73. V. Ferreira [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , R. Hamouz [-] (65. T. Pucholt [-] ) , P. Duchoň [-]

ŽK: 32. M. Ungr , 44. D. Novák , 90. P. Krejčí - 55. P. Besta , 76. J. Červený , 89. R. Zach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tupý Petr - VRCHOTA Jaroslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme!

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů