3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Doubravka potvrdila formu a porazila Přeštice


Branky


22

Derby v plzeňském kraji se odehrálo na podmáčeném povrchu domácí Doubravky. Ta chtěla navázat na dobré výkony a s Přešticemi plnohodnotně bodovat. To se žluto-modrým nakonec podařilo, když v tabulce lépe postaveného soupeře porazili o tři branky, udrželi si i čisté konto a dotáhli se tak na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravka si vytvořila dobrý náskok

Do plzeňského derby lépe vstoupili domácí, kteří šli v 19. minutě do vedení. M. Růžička zpracoval dlouhý nákop Nováka, ale chyboval v rozehrávce. Tu přečetl Shklyarskyy, píchl si míč za obranu a následně ho posunul do vápna kolem vyběhnuvšího L. Růžičky. V souboji s bránícím hráčem byl úspěšnější Ungr, který ve skluzu trefil tyč. Od té se míč odrazil na kopačku hráče, který celou šanci založil a na straně domácích bylo veselo - 1:0.

 

Přeštice chtěly vyrovnat, ale Doubravka své vedení navýšila. Po půl hodině hry našel Künstner na hranici vápna Ungra, ten si míč připravil na levačku a uklidil ho přesně k tyči - 2:0. Do druhého poločasu si tak svěřenci Jaromíra Šimra vytvořili solidní náskok.

Pojistka a čisté konto

Přeštice do druhého poločasu vystoupily lépe a vytvořily si tlak. Domácí nápor soupeře ale přečkali a chtěli přidat uklidňující gól. Šance měl Roubal, ale sám před L. Růžičkou neuspěl. Poté to stejný hráč zkoušel hlavou, také bez úspěchu. To ale Doubravku nemuselo mrzet. V 76. minutě Künstner posunul míč do vápna na nabíhajícího Roubala, ten si míč píchl a uklidil ho na zadní tyč - 3:0. Plzeňské derby tak patřilo domácím.

 

Galerie od Heleny Fabiánové.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Jaromír Šimr, trenér: Super výsledek, kluci hráli dobře, je to zasloužené vítězství. My jsme po dvou zápasech konečně proměňovali šance. Vzadu jsme udrželi nulu a v ofenzivě jsme také hráli dobře, jsem spokojen.




Sestavy


SK Senco Doubravka
R. Mařík [-] - M. Patrovský [-] (46. J. Motl [-] ) , B. Shklyarskyy [-] , O. Stružka [-] , M. Ungr [-] (89. P. Petrželka [-] ) , D. Künstner [-] , J. Trojanec [-] (82. M. Brož [-] ) , L. Roubal [-] (79. J. Štěrba [-] ) , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - J. Petr [-] (60. T. Kristl [-] ) , M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (84. J. Peterka [-] ) , J. Duchek [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , S. Staněk [-] (86. P. Fabián [-] ) , J. Kulhánek [-] (60. Z. Sýkora [-] ) , T. Přibáň [-]

ŽK: 79. D. Künstner - 74. T. Kristl , 74. L. Mudra , 78. I. Blahoudek , 80. Z. Sýkora .
Hráči zápasu: D. Novák , M. Ungr , D. Künstner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Václav, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: remíza

Těžké utkání, vidím to nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích