0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 13:30

25.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola rozhodly poslední minuty


Branky


23

Čížová na svém hřišti přivítala lídra soutěže, pražskou Admiru. Trenér Zdeněk Staroba vsadil na zkušenost, a tak věkový průměr jihočechů trochu stoupl. Pražané chtěli ukořistit všechny body a upevnit své postavení v tabulce. Dlouho to vypadalo na bezbrankový stav, ale poslední minuty rozhodly o tom, že body putovaly do metropole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí Sokol chtěl doma potvrdit vysokou výhru z Klatov. Proti ale stál velmi kvalitní celek Admiry, který mohl jít do brzkého vedení, ale Zahálku vychytal Novák. Na druhé straně odpověděl hlavičkou Jirouš, bohužel pro domácí šla nad břevno. Utkání nabídlo od samého začátku pěknou podívanou, v další šanci na druhé straně pálil po nahrávce Frice vedle Čácha. Bezbrankový stav podržel výborným zákrokem Jungr. Šlapák dával pod sebe na Jirouše a pražský brankář se vytáhl.

 

Čížová měla další dobrou příležitost z přímého kopu. To je parketa pro Jirouše, který mířil jen do zdi. Oba celky hrály dobře ze zadních řad, nikdo nechtěl udělat chybu. V další příležitosti byla branka malá Šlapákovi, na druhé straně pro změnu úzká Zahálkovi po pěkné kombinaci. Novák podržel zeleno-bílé po hlavičce Michálka. Posledním, kdo mohl posunout ukazatel skóre na jinou hodnotu, byl Jirouš, ale i z dalšího přímáku nic nebylo, branku prestřelil.

 

Povedené střídání

Ve druhém poločase se odehrálo vše podstatné. Počasí nebylo tak přející jako v první části zápasu. K padajícím kapkám deště zaznělo břevno po dobré střele Michálka, a tak i po této velké šanci měl fanoušek defenzivního fotbalu velkou radost. Zápas trval již hodinu a domácím jakoby docházely síly. Admira byla více aktivní a chtěla to gólově vyjádřit. Další pokus Michálka skončil vedle. Zahálka při dalším pokusu ztroskotal opět na Novákovi. Domácí brankář držel svůj tým, po Martinicově nabídce vyrážel další pěknou střelu Zahálky ještě lepším zákrokem do břevna.

 

Michálkův samostatný nájezd byl dalším krokem k vítězství lídra tabulky, ale Novák řekl jasné NE! Zápas plynul do svého konce, základní hrací doba se přehoupla do poslední desetiminutovky a diváci se za nepříliš pěkného počasí mohli těšit penalt. Mohli, ale netěšili. V 86. minutě dlouhou rozehru Jungra posunul po souboji s Gregorem kapitán Martinic do prostor, kde byl střídající Šimek. Ten si míč posunul a ranou pod břevno rozhodl o vítězi - 0:1.

 

Krátce po krutém gólu pro Čížovou fauloval Michálek domácího Lukeše. Ten si zákrok na svou osobu nenechal líbit a výsledkem byla červená karta na obou stranách. Po krátkých dohadách obou stran se pokračovalo v zápase, který v poslední minutě nabídl pokus o zisk penalty ze strany Nečase. Ten za svou snahu získat nabídku k vyrovnání uviděl žlutou kartu.

 

Galerie od Jana Škrleho.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Admiry Praha, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Byl to vyrovnaný zápas o góle. První poločas byl soubojový, oba týmy dobře bránily a do kabin se šlo bez branek. Druhý poločas se odehrál ve stejném duchu jako ten první. Postavil jsem to nejzkušenější,co máme. Byl to remizový zápas z obou stran, o góle rozhodla chybička. Řekl bych, že po taktické stránce to byl zápas na vyšší úrovni.

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: Byla to obrovská bitva a velmi kvalitní zápas z obou stran. Domácí ukázali nasazení na 150%. První půle byla nahoru dolů, šance byly na obou stranách. Ve druhém poločase soupeř fyzicky odcházel, my jsme získali postupnou převahu. Čížová sázela na dlouhé míče a na brejky. V druhé půli jsme byli lepší, chtěli jsme více hrát. Myslím si, že především za tu druhou půli jsme si gól a vítězství zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] (82. D. Chytrý [-] ) , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] (76. O. Gregor [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - O. Herc [-] , J. Martinic [-] (90. T. Pavlata [-] ) , O. Vosický [-] , A. Čížek [-] (30. J. Michálek [-] ) - M. Fric [-] , T. Majer [-] (59. D. Křížek [-] ) - Š. Zahálka [-] - J. Kurek [-] (70. J. Šimek [-] ) , M. Horák [-] , M. Čácha [-] (85. J. Mošna [-] )

ŽK: 90. R. Nečas - 3. A. Čížek , 84. J. Šimek . ČK: 88. J. Lukeš - 88. J. Michálek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Kamil Tobiáš
Tip experta: výhra domácích

Utkání o čelo tabulky. Jsem přesvědčený o tom, že domácí využijí svého prostředí, specifického hřiště a zkušeností a kvalitou Admiru porazí. Moc rád bych toto utkání viděl, bude to zajímavý fotbal.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích