Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

26.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hořovicích se překvapení nekonalo, Čížová hladce zvítězila


Branky


21

Duel týmů z opačné části tabulky. O překvapení kola se mohlo pokusit Hořovicko, proti kterému stál velmi těžký soupeř. Čížová má velmi zkušený a kvalitní tým, nyní ale zajížděla k utkání pouze s jedenácti hráči. Úzký kádr ale nebyl v tomto případě překážkou, a tak po domácí porážce s lídrem soutěže jihočeši opět bodují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko to do kabiny nevydrželo

Čížová šla do utkání s mladším týmem než obvykle, i tak měla ale oproti Hořovicku zkušenější a také starší kádr. Za domácí zkoušel dvakrát akrobaticky zakončovat Přibyl, ale nebyl přesný. V největší šanci Hořovicka byl Bělohlávek, ale v samostatném nájezdu si míč ukopl a Novák byl u něj včas.

 

Na druhé straně měl dobrou příležitost Chytrý, ale mezi malým vápnem a penaltou mířil pouze do Grégra. Ve 39. minutě byl ale domácí brankář překonán. Krasnyanyk vnikl z pravé strany do vápna, dával míč pod sebe právě na Chytrého, který byl v zakončení již přesný - 0:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Tři góly během dvanácti minut

Do druhé půle měly oba celky jasný cíl. Domácí chtěli co nejdříve srovnat a porvat se o body. Hosté zase chtěli přidat další gól a v klidu dohrát zápas. Ve svých cílech byla úspěšnější Čížová, která navýšila vedení hned po třech minutách. Chytrý dostal míč za obranu, píchl si ho kolem brankáře a šel se radovat - 0:2. Definitivně bylo rozhodnuto krátce poté. Krasnyanyka našel jeden z jeho spoluhráčů zpětnou nahrávkou na zadní tyč a mladý fotbalista se nemýlil - 0:3.

 

Definitivní výsledek dokonal Jirouš, který od poloviny hřiště přešel přes tři hráče a svou pěknou individuální akci zakončil nejlépe, jak jen mohl - 0:4. Za Hořovicko se do ojedinělé šance dostal Pyšek, ale nemířil přesně. Domácí trápila finální fáze, díky které si toho moc nevytvořili. Hosté svých dalších šancí také nevyužili, zápas kontrolovali a došli si pro zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžký a kvalitní soupeř. Chtěli jsme hrát náš fotbal po zemi a řekl bych, že jsme byli vyrovnaným soupeřem. V prvním poločase jsme tam měli nějaké střely mimo, naopak Čížová dala z jedné střely gól. Do druhé půle jsme chtěli vlétnout, ale po chybě brankáře jsme dostali druhý gól a to byl náš konec. Čížová má zkušenější hráče, byla produktivní. My jsme se snažili ještě něco udělat, ale neměli jsme nárok. Naštěstí týmy pod námi také prohrály. Příště máme Mariánky, budeme chtít bodovat.

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: Do Hořovic jsme jeli v jedenácti se zraněným Zahrádkou na lavici. Měli jsme problémy se sestavou, hrál mladý tým. Poprvé šanci dostal v základu Chytrý a hned se dvakrát trefil. Se zápasem jsem v tomto ohledu maximálně spokojen. Nasazení v minulých zápasech ale bylo úplně jiné než v tomto. Soupeř měl jednu nebo dvě střely na branku, my jsme pak během deseti minut ve druhé půli rozhodli. Utkání si kluci odehráli jak potřebovali. Od soupeře jsem čekal trochu více. Hořovicko na podzim a na jaře je velký rozdíl.



Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] (77. M. Kuška [-] ) , J. Machurka [-] , J. Andrle [-] (67. J. Hošťálek [-] ) , T. Přibyl [-] , J. Pyšek [-] , J. Kuchař [-] , V. Zítek [-] (59. M. Šum [-] ) , V. Krupička [-] , O. Bělohlávek [-]

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - I. Krasnyanyk [-] , M. Kočí [-] , D. Novák [-] , D. Chytrý [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , M. Gregor [-]

ŽK: 30. T. Balvín , 85. J. Kuchař .
Hráči zápasu: D. Chytrý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - TEUBER Ivan, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra domácích

Zlatý hattrick. Budeme šťastní za bod, ale musím dát na nás. Máme fazónu a i když nám budou chybět nějací zranění hráči nebo kluci z pracovních důvodů, tak věřím, že zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích