Osová Bítýška rozhodla po přestávce


Branky


30

Hostující Osová Bítýška se prosadila po přestávce, když vstřelila Polničce tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za krasného Nedělního odpoledne se odehrálo utkání mezi domací Polničkou a Osovou Bitýškou.

Polnička, která obrala o body vršek tabulky se chtěla vytahnout i na dalšího favorita tentokrát na první Osovku. Hned úvod utkání ale napověděl že ji nečeká nic lehkého hosté se doslova do svého soupeře zakousli a nepouštěli je do žádných vážnějsích šancí. Bitýška se prezentovala pěknou kombinační hrou její útočné výlety byly velice nebezpečné a jenom díky dobře postavené obraně domacích se nedokázala prosadit. Když už to vypadalo že by hosté mohli skórovat ztroskotali v zakončení a jejich střely končili vysoko nad brankou nebo vedle ní. Polnička si toho v první půlce moc nevypracovala za zmínku stojí snad jen pěkná střela Štíbala, který palil z hranice velkého vápna ale jeho dělovka skončila těsně vedle tyče. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Hosté rozhodli po přestávce

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu hosté neponechali nic náhodě a ve 46.minutě po zahrané standartce na zadní tyč, kde byl míč hlavou posunutý na malé vápno a tam už se Karmazín nemýlil 0:1. Za 8.minut když běžela 54.minuta se skóre opět posunulo po rychlém brejku hostů se trefil nikým neobsazený Liška 0:2. Domací sokol to ale nezabalil a snažil se o snížení a za zvýšenou aktivitu byl odměněn kontaktní brankou a to v 65.minutě, když se dostal útočník Průža za hostující obranu udělal dva kroky a poslal míč vedle brankáře jeho střela se odrazila od jedné tyče do druhé ale nakonec přeci jen balón zaplaval do sítě 1:2. Kontaktní branka domácí hráče nakopla a najednou jich bylo plné hřiště. V 76.minutě za nějaké sprosté připomínky k rozhodčímu byl vyloučen střelec první branky utkání Tomáš Karmazín a tak se mohl jít předčasně sprchovat. Oslabení hostů bylo pro Polničku jako voda na mlýn sokol vycítil šanci alespoň na vyrovnání a šel si za tím bohůžel se ani jedna ze spousta střel nevešla mezi tyče a v 86.minutě bylo po nadějích. Domací kteří vsadili vše na ofensivu tím padém nechávali otevřené vrátka v obraně, kterou dokázal využit Zeman 1:3. Po té se utkaní jen dohrávalo a Bitýška si připsala 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Před zápasem jsem sčítal pět omluvenek a to hned tři hráče základní sestavy (zranění,práce,škola a něktěří možná pouť ve Žďáře ale do toho šťourat nebudu, každému záleží na něčem jiném tři hráči, kteří nastoupili měli dokonce od rána hasičskou soutěž na to se samozřejmě nechci vymlouvat. Sice jsme prohrali ale ja nemám hráčům co vytknout hráli v rámci svých možností obrat Osovku, která nejspíš postoupí do Okresu by byla už třešnička na dortu nám se podařil teď skalp sousedů z tabulky našeho dnešního soupeře. Přeci jen mě možná mrzí že jsme nedokázali ten zápas srovnat po vyloučení hostujícího hráče. Musím pochválit kombinaci hostů hráli moc pěkný fotbal gratuluji ke třem bodům a nejspíše k postupu. Nás teď čekají dva zápasy sezony a to v sobotu v Bohdalově a po té doma s Radostínem Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: V prvním poločase jsme drželi míč, kombinovali ale dobře bránící domácí nás do šancí příliš nepouštěli. V druhé půli jsme se již prosadili po dvou krásných akcích. Utkání se zdramatizovalo po červené kartě. Definitivně nás uklidnil gól na 3:1. Myslím, že si odvážíme zasloužené 3 body.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šula Petr - JUN Tomáš (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 19:45
Hodnocení zápasu
19. 5. 2019 22:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Skoumal
Tip experta: remíza

Domácí posílení několika hráči ze Žďáru sehrají výborný zápas se zkušenou Osovou Bítýškou.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů