3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry okradly Tři Dvory o bod


Branky


19

Domácí favorit vedl pět minut před koncem utkání 2:0, ale Bečváry dokázaly snížit a po minutě nastavení dokonce srovnat. Dál než k jednomu bodu to ale hosté nedotáhli po penaltovém výsledku 8:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brunclík otevřel skóre minutu před pauzou

"Přijeli jsme na hřiště vedoucího mužstva a víme, že mají zkušené a kvalitní hráče, kteří jsou silní na míči", uvedl před utkáním trenér hostů Josef Kuba a nastínil předpokládanou taktiku: "Chceme soupeře brzy napadat a míče odebírat tak, aby trávil více času bez balónu."

 

V domácí sestavě chyběla tradiční opora, František Suchánek. Ten je pilířem zadních řad Třech Dvor ale také nebezpečný na hrotu. Vždyť je také nejlepším kanonýrem okresu. A hlavně je to jednička na pokutové kopy a to se v dalším průběhu ukázalo jako podstatné.

 

Odehrával se, pro mnoho diváků možná překvapivě, vyrovnaný poločas. Na domácích bylo vidět, že technicky jsou výš než jejich soupeř, ale Bečvarečtí vše doháněli odhodláním a bojovností. Ale i tak mohli domácí jít do vedení, když mohli zahrávat pokutový kop. Stoupa si ale na Kmocha počkal uprostřed brány a pokus zlikvidoval. Další příležitosti domácích se také neujaly, gólem neskončila ani teč na první tyči od bečvareckého Černého, jedovku hostujícího Slezáka zastavila tyč.

 

Už už se zdálo, že poločas skončí bez branek, když hosté nepohlídali rychlou kombinaci Třídvoráků a David Brunclík gólem do šatny potěšil domácí fanoušky - 1:0.

 

Šokující závěr zápasu přinesl hostům bod

I ve druhém poločase hýřili hosté aktivitou, kterou ale zchladil televizním gólem Lukáš Slezák. Naběhl si za obranu na dlouhý nákop a z voleje ho poslal přes bečvareckého gólmana pod klacek - 2:0. Gólman Stoupa mohl jen uznale zatleskat: "Nádherně mu to sedlo a nestačil jsem ani zvednout ruce."

 

Ani za tohoto stavu se hosté nevzdávali, ale dobýt soupeřovu obranu se jim nedařilo. Do vyložených šancí je Třídvoráci nepouštěli a domácí, jmenovitě aktivní Brunclík pouze dvakrát zazvonil na tyče bečvarecké brány. Až přišla závěrečná pětiminutovka, ve které se událo mnoho podstatného.

 

Nejprve Jan Kubín stihl míč u brankové lajny a téměř z nulového úhlu přes gólmana Černého vykřesal jiskřičku - 2:1. Tu ale vzápětí mohli domácí sfouknout, protože dostali druhou možnost pokutového kopu, ale Stoupa opět zvolil správnou stranu a pokus Brunclíka kryl. A v nastaveném čase se hosté zaslouženě dočkali i vyrovnání, když se hlavou prosadil po rohovém kopu Jan Uher - 2:2. Byl to sice pro domácí šok, ale podle průběhu utkání nejspíš zasloužený.

 

 

 

 

   

Rozhodovala až devátá série

O bodu navíc se rozhodovalo pokusy z penaltového puntíku. Rozstřel došel až do deváté série. Černému se podařilo zlikvidovat dvě penalty a protože domácí střelci už Stoupovi šanci nedali a pouze jednou mířili mimo, berou druhý bod borci Třech Dvorů. Tím se i udrželi na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Zkušený tým si opět nepohlídal závěr zápasu a to by se stávat nemělo. Byli jsme sice opticky lepší, ale Pepa Kuba si na nás připravil dobrou taktiku a hlavně jim vycházela. Aktivně nás napadali, nedali nám prostor. To nám příliš nesvědčí a nepřispěl tomu ani rozhodčí. Navíc jsme museli po dvaceti minutách stáhnout Kmocha a pak už to bylo takové splácané. Jinak zápas špičky okresu, Bečváry nepatří tam, kde jsou.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Cítili jsme, že tady na body máme. Ani za stavu 2:0 jsme nesložili zbraně. Samotný závěr zápasu byl hodně dramatický a povedlo se nám srovnat. V dlouhé penaltové přestřelce o druhý bod byli šťastnější domácí. Ale bod ze Třech Dvorů se počítá. Kluky bych chtěl pochválit za dobře odpracovaný zápas, bojovali až dokonce a myslím, že jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - J. Malý [-] , V. Novák [-] , M. Müller [-] , L. Kmoch [-] (24. V. Dohanič [-] ) , L. Slezák [-] , D. Brunclík [-] , P. Stempák [-] , T. Javorek [-] , L. Kalivoda [-] , J. Rak [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] (76. P. Kuba [-] ) , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , J. Čáslava [-] , M. Kšírl [-] - P. Jahoda [-] (79. J. Kubín [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 36. M. Müller , 36. L. Kalivoda , 36. L. Slezák , 41. P. Stempák , 90. D. Brunclík - 60. J. Uher , 67. M. Černý , 80. M. Kšírl .
Hráči zápasu: O. Stoupa , V. Kšírl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - KUKAL Zdeněk (N), KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tři Dvory si budou chtít napravit reputaci z minulé porážky a nebudou tak chtít přijít o první místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích