5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka nadělovala, Tuklaty dostaly pět


Branky


30. M. Mikeš , 53. A. Krupka , 66. A. Krupka , 85. P. Kesner , 89. P. Kesner
19

Hráči Jestřabí Lhoty protrhli čekání na první jarní body a tuklatské Čechii nasázeli pět gólů, když se jejich převaha projevila hlavně ve druhé půli a vyjádřili ji i gólově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikeš protrhl střeleckou smůlu

Tuklatská Čechie zažívá náramný vstup do jarní části soutěže, když v prvních třech kolech vybojovala osm bodů. Naproti tomu domácí Jestřábka ještě na jaře nebodovala a cílem tohoto zápasu nemohlo být nic jiného než tři body.

 

To jí soupeř, který má dlouhodobě potíže s ideámní jedenáctkou, usnadnil, protože se jim sestava skládala těžko. Navíc se už po dvaceti minutách zranil Zradička a před poločasem musel nuceně střídat i kapitán Nešpor.

 

Jestřábka byla od počátku více u míče a tlačila soupeře hlavně po pravé straně, jenže velké šance to nepřinášelo, protože vázla finální přihrávka a u některých akcí přišlo i špatné řešení situace. Vysvobodil je ve třicáté minutě Martin Mikeš, který z dvaceti metrů trefil přesně přihrávku Čáslavského - 1:0.

 

Branka domácí tým uklidnila, ale také ukolébala a do konce poločasu již nic světoborného Lhoťáci nepředvedli. 

 

Oslabená Čechie odpadla

I druhý poločas se nesl ve znamení převahy domácích a poměrně brzy to vyjádřili i gólově. Čechie po nuceném střídání již nebyla schopná důsledně bránit. 

 

V první čtvrthodině se prosadil dvakrát hlavou Aleš Krupka, když nejprve vyskočil nejvýše na rohový kop - 2:0 a po deseti minutách zakončoval centr Pavelky - 3:0. V sedmdesáté minutě pak oslabil Tuklaty nezodpovědně Bouda, který tak dlouho diskutoval s rozhodčím, až uviděl druhou žlutou kartu a poroučel se do sprch.

 

To byla voda na mlýn domácích, kteří přidali ještě další dvě branky. Autorem byl v obou případech Petr Kesner. Nejprve pronikl sólově z pravé strany do šestnáctky a z úhlu technickou střelou překonal Pazderu - 4:0. A v posledních minutách jeho střelu tečoval obránce a Pazdera už reagovat nestačil - 5:0.

 

Jestřábka se tak dostala k prvním jarním bodům, ale nutno říct, že soupeř jim toho dovolil hodně.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Hráli jsme celkem solidní zápas, ale musíme sportovně přiznat, že Tuklaty nebyly v nejsilnější sestavě a navíc se jim zranili dva hráči. Když pak ještě došlo na oslabení po vyloučení, tak jsme mohli přidat další góly. Měli jsme po celý zápas výraznou převahu a tři body jsou zasloužené.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: V 17. kole jsme zavítali na horkou půdu v J. Lhotě. Opět veliké problémy se složením nejen základní jedenáctky, ale i s tím, abychom měli nějaké možnosti k vystřídáni!! V utkání jsme od začátku až do konce tahali za kratší konec a domácím jsme byli příjemným sparingpartnerem v cestě za snadnými třemi body. Přístup některých hráčů Čechie k utkání byl dnes nedůstojný jména klubu, za což se touto cestou dodatečně omlouvám. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - T. Robovský [-] (63. T. Procházka [-] ) , A. Krupka [-] , F. Čáslavský [-] (83. J. Věříš [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] (73. A. Hojda [-] ) , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Kassa [-] , D. Bílý [-] , M. Pytloun [-] , K. Sládek [-] , K. Zradička [-] (27. M. Procházka [-] ) , J. Vondráček [-] , R. Nešpor [-] (41. V. Procházka [-] ) , F. Bouda [-] , P. Patáčik [-] , D. Bazal [-]

ŽK: 27. M. Mikeš , 57. O. Pavelka , 87. M. Skalický - 23. D. Bílý , 71. F. Bouda . ČK: 72. F. Bouda .
Hráči zápasu: M. Mikeš , A. Krupka , L. Týma .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: KURKA Miloš - MACHURKA František (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Protáhne tuklatská Čechie jarní neporazitelnost? A nebo získá Jestřábka první jarní body?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích