1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz po více než roce slaví tři body


Branky


17

8. dubna 2018 porazila Tuchoraz doma Bečváry a od té doby na tři body z utkání čekala. Tentokrát se o ně statečně poprala v Dobrém Poli a rozhodla ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hosty na chvíli zmrazila

Po úvodním výkopu se hosté usadili před šestnáctkou domácích, ale bez ohrožení Neveselého brány. Po získání míče jej Žirovnický rychle přemístil k druhé bráně, snadno vybojoval rohový kop a po centru Batamaga zakončil hlavou jeden z nejmenších hráčů na hřišti Nana Ekane - 1:0.

 

Vzápětí se prezentoval pohotovou střelou tentýž hráč, ale minul šibenici o půl metru. Domácí jsou nastěhování před bránou Hrdinky. Hlavičku Fliegera zblokoval bránící hráč, odražený míč pálil Špička, ale teč dalšího obránce poslala míč mimo tyče.

 

Hosté se postupně začali osmělovat. Ny výlet se vydal Bílek, několik závarů okolo šestnáctky a vybojované autové vhazování. Po něm se centr snesl až k Bohumírovi Hanzlovi, který osamocen z úhlu prostřelil Neveselého - 1:1.

 

Hrál se zajímavý fotbal, útoky se střídaly. Na jedné straně vystrašila domácího brankáře jedovka Pokorného, na straně druhé krátká "malá domů" Šíra vyvolala souboj Hrdinky se Špičkou, který skončil jen odkopem od branky.

 

Dvě gólovky přinesla dvacátá minuta. Nejprve v souboji s Hrdinkou uspěl hlavou Nana Ekane, ale hosté míč z brankové čáry vykopli a vzápětí se proháčkoval po brankové čáře Batamag, ale jeho střelu z úhlu vykryl Hrdinka.

 

Domácí měli výhodu několika slibných trestňáků, ale nepodařilo se jim vážně ohrozit hostující bránu. Hosté zase zlobili rychlými výpady mladíků v červených dresech. Závěr poločasu pak patřil hostům. Hanzl vystřelil z vápna, ale skákající míč vytěsnil se štěstím dobropolský brankář na roh. V dobré příležitosti se ocitl po centru Bílka Moravec, ale slabší zpracování jej připravilo o možnost zakončení. A v poslední minutě po standardce z hloubi pole zakončoval na hraně ofsajdu Houžvička, ale trefil jen tyč a dorážku nasměroval mimo tyče.

Hosté šli důrazněji za třemi body

Druhý poločas se bojovalo o rozhodující gól. Ten se podařilo vstřelit dvacet minut před koncem hostujícímu Martinovi Kubištovi - 1:2. Tuchoraz bere domácím všechny body a sobotní večer byl v Tuchorazi jistě veselý, protože hráči na výhru čekali více než rok!



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Přijde mi, že k jarním zápasům přistupujeme tak, že máme dost bodů a nemůže se nám nic stát. Hrajeme bez nasazení, chuti vyhrát a podle toho to taky vypadá. Kdybychom měli alespoň polovinu odhodlání jako Tuchoraz, hráli bychom v horní polovině tabulky. Klobouk dolů před hosty, kteří hrají téměř bez možnosti se zachránit, přesto mají ukázkový přístup k zápasům.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: To co nám chybělo minulý týden, to jsme na jedničku plnili tento zápas. Byli jsme důrazní v osobních soubojích, soustředění, soupeři jsme nedali prostor a v žádném případě nám nechyběla motivace. Jediné co bych vytknul, je brzy obdržená branka, která nás naštěstí nepoložila, ba možná naopak. Musím všechny kluky do jednoho pochválit, protože makali, bojovali a fungovali jako jeden tým.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] (88. D. Švrčula [-] ) , T. Jícha [-] - B. Nneji [-] (83. J. Ojukwu [-] ) , D. Špička [-] (79. O. Forman [-] ) , A. Vosecký [-] , J. Žirovnický [-] - S. Batamag [-] (68. F. Krejčí [-] ) , E. Nana [-] (56. T. Kušta [-] ) -

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - T. Bílek [-] , D. Šír [-] , J. Moravec [-] (85. M. Sliva [-] ) , J. Veselý [-] (14. M. Kubišta [-] ) , B. Hanzl [-] (46. T. Novák [-] ) , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , V. Houžvička [-]

ŽK: 83. J. Moravec .
Hráči zápasu: M. Kubišta , T. Bílek , J. Hrdinka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zdeněk Josef - VARYŠ Petr (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud budou domácí kompletní, měli by utkání zvládnout a vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích