Bečváry na Velim nestačily


Branky


5. M. Hrabal , 8. J. Zajíc , 57. J. Zajíc - 64. R. Čepelák (vl.)
18

Už po osmi minutách svítil na ukazateli stav 2:0 a domácí Velim zápas dotáhla bez větších potíží do vítězství. Všechny branky zápasu nastříleli Velimští, protože dali tři do sítě soupeře a čtvrtý vlastní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Velimská rezerva stále nemůže počítat se zraněným Kovaříkem. Do týmu zraněných se vrátil Vlk L., teď ho ještě posílil Kasal J. V týdnu se objevil poprvé na tréninku Slavík, k dispozici nebyl ani Daněk. Áčko hrálo v sobotu a tak trenér Ptáček jednal o možných posilách. Mohl počítat s Matějem Kasalem, Martinem Janstou  a mladým Jiřím Ceralem.

 

Domácí začali náporem. Diváci, kteří přišli pozdě se nestačili divit. Už v 8. minutě svítilo na světelné tabuli 2:0 pro domácí. V 5. minutě otevřel skóre Marek Hrabal - 1:0 a v 8. minutě zvýšil Jan Zajíc na 2:0 pro Velim.

 

Čekalo se na třetí branku, ale hra se začala vyrovnávat. Šance se objevily na obou stranách. Domácí byli rychlejší, u hostů se projevovala zkušenost. Tempo hry začalo polevovat. Poločas skončil 2:0 pro Velim. 

 

Ve druhém poločase byli lepší hosté

V závěru první půle při souboji o míč zasáhl hráč hostí loktem našeho Jehličku a roztrhl mu obočí. Objevila se krev, ale Jehlička po ošetření poločas dohrál. Trenér Ptáček raději Jehličku o přestávce vystřídal a poslal ho do nemocnice na šití. Vyřešily to dva stehy. Na hřišti se objevil Radek Čepelák.

 

Nápor domácích se nekonal, hosté kontrolovali hru. Ale v obraně měli okénka. Už v 57. minutě výborný Jan Zajíc zvýšil na 3:0. Zdálo se, že je rozhodnuto.

 

Nebylo! Hostům přálo štěstí. V 64.minutě domácí Čepelák vstřelil vlastní branku. Těžko říci, jak se to mohlo stát. To může vysvětlit jen „Čépa“. Tento gól bych zařadil mezi kuriozity. To hosty nakoplo a do konce zápasu byli na míči a měli víc ze hry.

 

Nebylo jim to nic platné. Nemají střelce. A domácí mají TOP brankaře Svobodu, TOP stopera Hrabala  a obranu vůbec. Velimáci si výsledek pohlídali a napravili tak prohru z minulého kola. 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Tato dvě mužstva se utkávají čtyřikrát za rok. Musíme totiž přičíst dvě generálky před každou sezónou. Takže se znají. A hlavně vše znají oba trenéři. Naši byli favoritem, ale nějak nám hra na jaře nejde. To zvýšilo šance hostí. V úvodu se naše mužstvo rozpomnělo na podzimní sezónu, ale asi jen dvacet minut. Myslím, že chybí rychlostní vytrvalost. Mužstvo musím pochválit, protože šlo za vítězstvím a tři body máme. Kluci dík. A Bečváry nechť prominou.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Vstup do zápasu se nám vůbec nevydařil a už po deseti minutách jsme prohrávali 2:0. Domácí byli pohybliví, nedávali nám příliš prostoru. Postupem času se hra vyrovnala, ale nedokázali jsme se prosadit před brankou soupeře. Náznaky šancí končily mimo branku nebo jsme nebyli dostatečně důrazní. Ve druhé půli domácí odskočili po pěkné rychlé akci na rozdíl tří gólů. Ale nesložili jsme zbraně a ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu, bohužel jsme to nedokázali gólově vyjádřit. Když jsme se už dostali do šance, tak nás vychytal domácí brankář. Vítězství domácích je zasloužené, byli přímočařejší a nebezpečnější než my. Pro nás je potěšující to, že jsme druhý poločas byli lepším týmem a že jsme zvládli zápas fyzicky. Myslím, že jsme ve druhé půli soupeře "přeběhali". Ale fotbal se hraje a góly a tam byli domácí produktivnější a po zásluze berou všechny body.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - KUBELKA Petr (N), SIKÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2019 15:08
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Velim bude chtít určitě zapomenout na porážku z minulého kola, kdy podlehla Krakovanům. S Bečváry by si měla poradit, nutno ale říci, že Bečváry dokázaly uhrát remízu ve Třech Dvorech. I tak ale veřím Velimi.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích