Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka překvapila Krakovany


Branky


16

Jestřabí Lhota byla téměř celý zápas lepší a postupně přidávala branky. Domácí dokázali korigovat až deset minut před koncem povedenou trefou z trestňáku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvoubrankového vedení

Krakovany před tímto zápasem měly dvoubodový náskok na svého hosta z Jestřabí Lhoty. Domácí hřiště mělo být hlavní výhodou v boji o body, ale hráči Jestřábky svého soupeře překvapili a zaskočili.

 

Jestřabí Lhota začala utkání aktivně, byla více na míči a lépe kombinovala. Hosté přišpendlili Krakovanské k šestnáctce a domácí se těžko dokázali osvobozovat. A navíc už v desáté minutě domácí o hrubce svého gólmana inkasovali. Špinka si křikl na centrovaný balón, jenže jeden z menších hráčů na hřišti Ondřej Martinek jej přehlavičkoval - 0:1.

 

Tlak hostů nepolevuje, domácí hráči jsou spíše diváci. Po půlhodině hry zvyšují hosté na dvoubrankový rozdíl. Daniel Záhora kličkuje ve velkém čtverci, už neví , co s balónem, tak ho pošle směrem na bránu a míč k překvapení všech skončí až v síti - 0:2.

 

Krakovanští borci se k ohrožení Málkovy brány v podstatě nedostali. Občasné zárodky jejich ofenzívy včas uhasili aktivní hosté. Ke střele na bránu se Krakorky nedostaly.

Dostál zaznamenal čestný úspěch

I ve druhém poločase pokračuje tlak hostů. Hráči Jestřabí Lhoty jsou neustále v pohybu, aktivní směrem dopředu a důrazní při bránění. Domácí se nemohou dostat ke kloudné šanci a na polovinu soupeře se dostávají sporadicky.

 

V sedmdesáté minutě přidávají hosté další branku. Centrovaný míč uklízí do brány hlavou Ondřej Martínek - 0:3. Už před tím zahodili hosté několik dobrých příležitostí, když na vině byla nepřesná koncovka.

 

Deset minut před koncem se domácí dočkají alespoň čestného zásahu, když Aleš Dostál nekompromisně poslal míč z trestného kopu po faulu na Novotného do šibenice Málkovy brány - 1:3.

 

Domácí se ještě pokusili s výsledkem něco udělat, vrhli síly do útoku, ale tím vytvořili prostor pro brejky Jestřabí Lhoty. Bohužel tři vydařené akce gólem neskončily. 

 

"Dnes jsme si renomé příliš nevylepšili", komentoval utkání Jan Špinka a kriticky doplnil: "Ještě jsem to vyšperkoval mým "ligovým" výkonem. Co ranka, to branka."

 

Hosté se díky této výhře dostali před svého soupeře na šestou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Chtěli jsme si napravit reputaci z Brodu, ale ještě jsme si jí zhoršili. Jestřábka hrála výborně a celý zápas nám ukazovala, jak se hraje derby. Jestřábka výborně kombinovala a vítězství si jasně zasloužila. Neměli jsme absolutní šanci a doufejme, že nás Býchory budou šetřit, protože jestli takto chceme hrát, tak na okres prostě nemáme.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , D. Chvojka [-] , L. Neruda [-] , J. Malina [-] (60. V. Novotný [-] ) - L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] , M. Kutil [-] - T. Sixta [-] , P. Kozel [-] , O. Černý [-] (75. J. Oberreiter [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - O. Martínek [-] (85. T. Robovský [-] ) , D. Záhora [-] , P. Kesner [-] (88. A. Hojda [-] ) , A. Krupka [-] , D. Týma [-] (70. T. Kubíček [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-] , M. Skalický [-]

Hráči zápasu: D. Záhora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - KUBIČEK Luboš (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: remíza

Vidím to na vyrovnanou partii 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza