3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 12:30

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry odjíždějí z Jestřábky s prázdnou


Branky


19

Zdecimovaná sestava Bečvár nedokázala klást extrémní odpor na hřišti Jestřábky a ta si bez problémů dokráčela pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z tlaku vytěžili domácí jediný gól

"Přijeli jsme bez pěti hráčů základní sestavy", projevil obavy ze zápasu trenér hostů před začátkem utkání a upřesnil sestavu: "Na beka musím já sám, do útoku stavíme druhého gólmana a na hrotu nho doplní Kubásek, který dva ro ky nebyl na hřišti. A kdyby se stalo něco dalšího, tak na střídání je tu Pavel Šmejkal, který je o dva roky mladší než já."

 

Obavy byly na místě. Hráči domácí Jestřabí Lhoty měli po celý poločas územní převahu, hosté se těžko dostávali k míči a na druhou polovinu hřiště se téměř nepodívali. Ale tato obrovská převaha přinesla domácím pouze jednogólový náskok, když se z levé strany prosadil levačkou pravonohý Ondřej Martínek - 1:0.

 

Další šance domácích zůstaly nevyužité, ale je pravda, že Bečváry bránily zodpovědně a do vyložených šancí domácí nepouštěly. Vznikalo tak sice spousta závarů, ze kterých mohl Martínek přidat další góly, ale tutovky to nebyly. I proto vyzněl poločasový výsledek pro hosty příznivě a byla šance s tím něco udělat po přestávce.

 

 

 

 

Bečváry po přestávce ožily

Úvod druhého poločasu mnohé diváky překvapil. Domácí nejspíš pod dojmem snadného vítězství hodně polevili a naopak Bečvarečtí přidali na pohybu, zlepšili přihrávku a dvacet minut téměř nepůjčili domácím borcům míč.

 

Jenže co to bylo platné, když dostat se ke gólovému zakončení nebylo možné. Chyba finální přihrávky, dobře pracující obrana Jestřábky, to byly překážky pro "nové tváře" v útoku Bečvár. 

 

Územní převahu hostů pak utnul druhý gól domácích. Jako přes kopírák ho vsítil opět Ondřej Martínek - 2:0. Potom se už dohrával vyrovnaný zápas, který uzavřel Miloslav Klička. Vydal se k jednomu ze svých pověstných výletů, míč připravil ke střele Mikešovi a vyraženou střelu gólmanem uklidil se závěrečným hvizdem rozhodčího Pluhaře do sítě - 3:0.

 

Jestřabí Lhota se tak ocitla na šestém místě tabulky, když předskočila právě svého dnešního soupeře. Body mohou potvrdit hned v příštím kole na hřišti Tuchorazi, která je ale teď po dvou výhrách v laufu.

 

"My máme teď víkend volný díky předehranému zápasu. Musíme se dát zdravotně do pořádku a prát se další body", hlesl po zápase Josef Kuba, trenér Bečvár.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Měli jsme v první půli velkou převahu, měli jsme několik závarů, ale dali jsme jen jeden gól. Hráli jsme dobře, ale nevyužívali jsme střelbu ze střední vzdálenosti. Ve druhé půli Bečváry ožily, ale do gólovky jsme je nepustili. Pak jsme se naštěstí zvedli a druhou brankou vlastně rozhodli. Překvapil mě výkon Pepy Kuby, který hrál výborně a má pořád přesnou přihrávku.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do Jestřábí  Lhoty jsme jeli bez pěti hráčů a to se projevilo na výkonu i na výsledku. První poločas byli domácí jasně lepší, byli daleko více na míči. My hodně kazili přihrávky a ztráceli zbytečně míče. Ve druhém poločase jsme přidali na pohybu a hru vyrovnali, ale nevytvořili jsme si žádnou gólovou šanci, ze které bychom dokázali dát branku. Domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - T. Kubíček [-] , O. Pavelka [-] , T. Robovský [-] , O. Martínek [-] , P. Kesner [-] (81. J. Věříš [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] (85. A. Hojda [-] ) , L. Týma [-] , M. Mikeš [-] , M. Skalický [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , J. Kuba [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , M. Kšírl [-] - L. Kubásek [-] , O. Stoupa [-] , P. Jahoda [-]

Hráči zápasu: O. Martínek , M. Mikeš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - MACHURKA František (N), KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Domácí Jestřábka je nejspíš favoritem, ale Bečváry umí potrápit kvalitní týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích