Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Krakovanech řádil hostující Milan Pánek


Branky


18

Zajímavý zápas rozhodl ve prospěch hostů Milan Pánek, který nastřilel hattrick. Už v šesté minutě byl stav 1:1, o přestávce 2:2. Ve druhém poločase se gólově prosadili už jen hosté a ukradli Krakovanům tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po přestřelce vyrovnáno

Od začátku utkání se hrálo na obou stranách velmi otevřeně. Jak jeden tak druhý tým se pouštěl do brejkových situací,ze kterých zlobily obrany svých soupeřů. Už ve třetí minutě se prosadil Petr Strejcius, který špičkou zakončil centrovaný balón – 1:0.

 

 

Podobná situace vznikla na druhé straně jen o tři minuty později. Po sérií odrazů se nejlépe zorientoval Milan Pánek a míč, který přímo k němu poslal dezorientovaný Vodvářka, poslal přesně do šibenice – 1:1.

 

 

Domácí zlobili hlavně po své pravé straně, kde byli aktivní Kutil s Chvojkou a zaměstnávali libodřickou obranu. Žádná šance však gólem neskončila a tak udeřili opět hosté. Odražený balón po souboji Hovorky přiletěl k nohám Milana Pánka a ten zachoval chladnou hlavu tváří v tvář brankářovi a přehoupl vedení na stranu Libodřic – 1:2.

 

 

Krakorky mohly srovnat vzápětí, ale Oberreiter místo zakončení volil přihrávku na Chvojku, který se utopil v kličkách. Přesto byl po půlhodině stav 2:2, když po rohovém kopu skóroval přesně k tyči Jan Malina, který měl dostatek času najít skulinu mezi chumlem hráčů. 

 

Tento stav vydržel až do přestávky, když oba týmy si připravily nějaké příležitosti, ale žádnou nedokázal nikdo dotáhnout do cíle.

Pánek zkompletoval hattrick

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Šance na obou stranách se střídaly, i když straně hostů přidělával vrásky na čele pouze gólman Skočdopole, který i z jednoduchých balónů dokázal vytvořit slibné příležitosti pro domácí. V opačné bráně zase Douděra lapil pokus Sovy z úhlu i lob Hrstky.

 

 

A tak si vzal slovo střelec tohoto utkání Milan Pánek. Chybná rozehrávka Tlučhoře, rychlý pas dopředu, chyba v komunikaci mezi Douděrou a Černým a střelec má jednoduchou pozici – 2:3.

 

 

V samotném závěru zazdil vyrovnání domácí Novotný, který zakončoval po přímáku v závaru před brankou a z metru bránu přestřelil. „Lízalo to šibenici“, omlouval se po zápase hráč Krakovan.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, divák: Libodřic jsme se báli, že budou hrát svůj tvrdý fotbal, který nám moc nevoní. Naštěstí důraz nechali za Kolínem a dalo se s nimi hrát. Bohužel jsme třikrát Pánkovi nahráli do jasných tutovek a ten se nemýlil. Snaha se našim hráčům upřít nedá, ale Libodřice svou kvalitou v útoku byly o ten gól lepší. Do konce sezóny zbývají ještě čtyři kola a my chceme ukázat, že jsme ještě fotbal nezapomněli. Teď to vypadá, že bychom se zase měli po dlouhé době sejít. Tak uvidíme, na co to bude v Nučicích stačit.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Už před zápasem jsme věděli, že to nebude vůbec jednoduché utkání. Přesto všechno jsme jeli pro plný bodový zisk. Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Pouze v první půli nám dělali starosti soupeřovi náběhy, které jsme špatně přebírali. I tak je, ale spokojenost a to hlavně se třemi body.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Strejcius [-] , D. Chvojka [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] (18. L. Jelínek [-] ) - J. Malina [-] , J. Oberreiter [-] (77. V. Novotný [-] ) , O. Černý [-] , Z. Vodvářka [-] , P. Kozel [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Pánek [-] (75. V. Považan [-] ) , M. Hovorka [-] (51. A. Heverle [-] ) , F. Šafránek [-] , V. Dittrich [-] (86. M. Matějka [-] ) , P. Škopek [-] , T. Němec [-] , A. Baško [-] , J. Košík [-] , P. Sova [-] , L. Pohanka [-]

ŽK: 24. L. Tlučhoř , 38. L. Jelínek - 34. V. Dittrich , 70. P. Škopek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KUBIČEK Luboš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Nevšímal
Tip experta: remíza

Dva týmy, které nedělí moc míst v tabulce. Krakovany hrají dobře a Libodřice venku nejsou tak dobré. Na podzim zvítězily Libodřice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů