Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 14:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim pálila ostrými


Branky


18

Ani stín pochybností, kdo bude na hřišti kralovat, nedala hostující Velim najevo a už po patnácti minutách byl stav 0:3. Hosté si dobře zastříleli, Martin Kyncl se trefil pětkrát a Jiří Jelínek třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pouze v devíti

S céčkem Českého Brodu jsme na podzim nehráli, protože k nám nepřijeli. Utkání bylo kontumováno 3:0 pro Velim B. My jsme k utkání jarní části soutěže samozřejmě odjeli. Trenér Jirka Ptáček to opět neměl se sestavou jednoduché. Z kádru 17 hráčů béčka jich chybělo sedm. Máme hodně zraněných a pak je tu specialita, velimské máje. Do sestavy se vrátil M.Hrabal a J. Zajíc. Trenér opět pozval dva dorostence J. Kuchaře a D. Nezavdala, z áčka uvolnil trenér Holík mladého J.Cerala.

 

Náhradníky jsme měli dva, tak abychom se na lavičce nebáli, dopsal jsem mezi náhradníky samotného trenéra Jirku Ptáčka, bývalého věhlasného kanonýra. Utkání se hrálo v Kounicích, kde nás přivítala celkem kvalitní hrací plocha, hezká a příjemná klubovna, vše pak zpestřily dvě usměvavé a ochotné prodávající resp. servírky. Utkání zahájil ve 14:00 hodin známý a zkušený arbitr Rudolf Netáhlík z Kouřimi.

 

Velim hraje od začátku na polovině domácích. To se dalo čekat. Na céčku Č. Brodu bylo sympatické, že se mužstvo tzv. nezakopalo před svým pokutovým územím, ale snažilo se hrát fotbal. Ale na polovinu hostí se domácí nedostávali a brankař Daněk neměl žádnou práci. Už v 5.minutě jdou hosté do vedení 0:1. Pych centruje, Kyncl prodlužuje na nabíhajícího Jirku Jelínka a ten skóruje. V 10.minutě kope roh Zajíc a malý Kyncl hlavou dává na 0:2 pro Velim. Hosté mají další šance, ale míč končí na tyči nebo na břevně. V 15.minutě zvyšuje Marek Kosina na 0:3, po přihrávce Kyncla. Potom přidává Kyncl další tyč. 

 

Mezi 16.-35. minutou má Velim větší a větší převahu, ale další branku nepřidává. 

 

Ve 36.minutě se opět prosazuje velmi agilní Martin Kyncl a hlavou zvyšuje, po centru kamaráda M. Kosiny na 0:4. Ve 40.minutě, po samostatné akci, zvyšuje ranou asi z 20 m Jiří Jelínek na 0:5. Ve 42.minutě přihrává J. Ceral, komu jinému než Martinu Kynclovi, který upravuje poločasové skóre na 0:6 pro Velim B.

 

Hrálo se na jednu bránu

Do druhého poločasu posílá trenér hostí do hry D. Krejčího místo R. Čepeláka. Obě mužstva se pomalu rozkoukávají, hosté opět získávají převahu.

 

V 55.minutě Jan Zajíc zvyšuje na 0:7 pro hosty. V 55.minutě se střídají oba dorostenci. Odchází David Nezavdal a nastupuje Jakub Kuchař. Už v 58.minutě dorostenec Jakub Kuchař přidává branku po přihrávce J. Zajíce. 0:8.

 

V 63.minutě zvyšuje Aleš Jehlička na 0:9. Desátá branka přichází v 73.minutě. Autorem je Jiří Jelínek po rohovém kopu J. Zajíce. 0:10. 77.minuta 0:11, Martin Kyncl a zase hlavou. V 79.minutě dává D.Pych do běhu Janu Zajícovi, ten obchází brankaře a je to 0:12.

 

V 88.minutě uzavírá skóre zápasu Martin Kyncl po přihrávce J. Kuchaře. Velim B vítězí 0:13. Bylo nám líto domácích hráčů. Vím, jak se hraje v devíti. A to ještě velimská rezerva patří mezi těžké a fotbalové soupeře.

 

Utkání řídil velmi dobře a zkušeně rozhodčí pan Rudolf Netáhlík z Kouřimi. Rozhodování mu ulehčili hráči obou mužstev.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Zamyslete se. Nezdá se vám, že soutěž má neregulérní průběh? Proti nám nastoupilo mužstvo s devíti hráči a pěkně to schytalo. A to jsme mohli těch gólů dát možná dvacet. Tak jsme si vylepšili skóre. Ale když soupeř nenastoupí, tak vyhrajeme kontumačně jen 3:0. Někteří naši hráči prohlásili, že je to nebavilo. Mne také ne. Nemám právo se ptát, proč Český Brod přihlásil céčko. U nás jsem také slyšel názor, že bychom měli přihlásit céčko. Bylo by to ještě horší. Celé jaro má trenér našeho béčka problémy se sestavou. Ale dostane aspoň jednoho či dva hráče z lavičky áčka a mužstvo doplní 2 až 3 dorostenci. V sobotu mělo mužstvo 14 hráčů. Není to moc, ale jsme ve hře.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - J. Šebesta [-] , T. Novák [-] , M. Palma [-] , D. Rozumný [-] , F. Bubník [-] , P. Pazderec [-] , A. Kliment [-] , J. Petříček [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Margolius [-]

FC Velim B
T. Daněk [-] - D. Pych [-] , D. Nezavdal [-] (55. J. Kuchař [-] ) , R. Čepelák [-] (45. D. Krejčí [-] ) , M. Hrabal [-] - J. Ceral [-] , A. Jehlička [-] , M. Kosina [-] , J. Jelínek [-] - M. Kyncl [-] , J. Zajíc [-] -

Hráči zápasu: M. Kyncl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - MORÁVEK Petr (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: všichni tipující
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Volba je jednoznačná, Brod už rezignoval a Velim chce udržet bednu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů