2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry zkomplikovaly Nučicím boj o třetí místo


Branky


21. P. Jahoda , 45. J. Dědek - 8. J. Novák , 57. M. Šulc
16

Díky souběžně hranému utkání, ve kterém Velim doma překvapivě ztratila body, mohly Nučice bodově svého soupeře v boji o třetí příčku dohonit. Ale po remíze odvážejí Nučice z Bečvár jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po svatebním veselí na hřiště

Původní sobotní termín byl kvůli svatbě Vojty Kšírla přesunut na neděli, ale vzhledem k bujarým oslavám určitě nebyli Bečvarečtí v ideální kondici. Nicméně na hřišti to vidět nebylo.

 

Utkání začalo minutou ticha k uctění památky zesnulého starosty a bývalého vynikajícího beka Bečvár, Jana Uhra.

 

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji, v první šanci se ocitl Kubalík už po pěti minutách, ale centrovaný míč z pravé strany zakončoval hlavou mimo tyče. Ale už o tři minuty později si Kubalík poradil se Slezákem, z levé strany poslal přízemní centr na zadní tyč, kde skluzující Jakub Novák poslal míč do sítě - 0:1. Další ránou pro nekompletní sestavu Bečvár bylo zranění Holuba při snaze zabránit gólu a byla vynucená další změna sestavy, když z lavičky naskočil Kubásek.

 

Po gólu se hra vyrovnala, ale bylo to bez šancí na další branky. Domácí měli sice dva náznaky brejku, ale nevydařené centry Slezáka či Jahody akci ukončily. Až po dvaceti minutách se po autovém vhazování dostal k míči Kuba, vysoký centr do šestnáctky srazil hostující obránce rukou, ale míč se dostal k Petrovi Jahodovi, který jej poslal do prázdné části brány - 1:1.

 

Strhnout vedení na svoji stranu mohl po půlhodině hry osamocený Čáslava, ale bohužel nedoskočil ideálně na centr Kuby a míč letěl vysoko nad. Na druhé straně se po kombinaci Miňovského a Vedrala dostal ke střele Novák, ale míč minul šibenici o metr.

 

Nyní se útoky přelévaly ze strany na stranu. Domácí Černý zakončoval po rohu mimo, Jahoda se po dobré kombinaci neprobil ke střele. Gólem neskončily ani příležitosti hostů. Kubalíka výborným zákrokem vynuloval Stoupa, střela Chromého po rychlé a povedené kombinaci skončila na obou tyčích bečvarecké branky a míč se odkulil do autu.

 

V posledních minutách se před Stoupou objevil po chybě Uhra Jelínek, ale byl tak překvapen, že poslal míč daleko vedle. Na druhé straně Kuba, který si už už chystal míč ke střele, zakopl. Také Černý se dobře dral do střelecké pozice, ale hosté mu míč ukopli na roh. Po něm se parádně pověsil do vzduchu Jan Dědek a hlavou poslal míč do sítě - 2:1.

Hosté stačili vyrovnat

Po přestávce byli aktivnější hosté a podařilo se jim po trestném kopu Marka Šulce, který bečvareckého gólmana trochu překvapil, vyrovnat - 1:1. A protože obrovské příležitosti Černého, který v samostatném úniku trefil jen do nohou Krutského, ani možnost Slezáka gólem neskončily, pokračovalo se penaltami.

Krutský vychytal druhý bod

Bečvarečtí začali série lépe, protože hosté kopli dva pokusy mimo. Ale pak začal čarovat Krutský a hosté získali druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Hned v úvodu zápasu jsme inkasovali a branku a pár minut na to jsme museli nuceně střídat, což byla další rána pro naši už tak dost zdecimovanou sestavu. Ale podařilo se nám ještě do poločasu skóre otočit. Ve druhém poločase měli vyložené šance Černý a Slezák, v koncovce ale bohužel selhali a přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Ke konci zápasu byli hosté lepší ale žádná branka ze hry už nepadla a tak se šlo na penalty. V těch byli hosté šťastnější a odvážejí si z Bečvár dva body. Myslím že výsledek a dělba bodů odpovídá průběhu zápasu.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Bečváry se představily kombinačním fotbalem a dobře se pohybovaly. Přesto jsme měli dostatek příležitostí zápas vyhrát, ale díky mizerné koncovce bereme pouze dva body.Skóre otevřel v 8.min J.Novák, bohužel později Kočí ve velkém vápně chyboval a připravil ideální pozici pro Jahodu. Ve 45.min jsme neuhlídali Dědka při rohu a Bečváry vedly 2:1. Druhý poločas jsme začali stupňovat tempo, ale podařilo se nám vstřelit pouze jednu branku. V penaltovém rozstřelu netrefil Vlasák a Chromý branku, ale Krutský dokázal chytit tři penalty a tak jsme získali druhý bod.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] (18. L. Kubásek [-] ) , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - J. Kuba [-] , J. Dědek [-] , J. Čáslava [-] , M. Kšírl [-] - P. Jahoda [-] , M. Černý [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - K. Hurtík [-] , D. Kočí [-] , J. Vedral [-] (62. L. Kulhavý [-] ) , M. Šulc [-] - T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] - F. Kubalík [-] - J. Novák [-] , T. Miňovský [-]

ŽK: 35. M. Kšírl , 89. L. Kubásek - 29. J. Novák .
Hráči zápasu: T. Krutský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KUBELKA Jaroslav (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Nučice jsou pro Bečváry nepříjemným soupeřem, ale domácí minimálně bod uhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů