Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice se vyšvihly na třetí pozici


17

Tuchoraz byla pro domácí snadným soustem a díky prohře Velimi se Nučice dostaly na medailovou pozici v tabulce. Kubalík čtyřmi góly rázně odpověděl na dálku třídvorskému Suchánkovi a opět se dostal na první místo tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík na dálku odpověděl Suchánkovi

Do Nučic přijela o další body bojovat Tuchoraz, ale čekal je nadmíru těžký soupeř. Ale trenér Tuchorazi dokáže vždy týmu naordinovat správnou taktiku a je jen otázkou, jak ji hráči dokáží naplnit. A sestava domácích jim k tomu mohla nahrávat, protože hned tři hráči nučické defenzívy zůstali mimo hru, jak vysvětlil Jan Vedral: „Souček má problémy s kotníkem, Hurtíka vzala záda a Kočí dostal antibiotika.“

 Jenže hostům nevyšel hned úvod zápasu. Kdo přišel o pár minut později, tak už neviděl dvě branky. O první se postaral hned z prvního útoku ve třetí minutě na zadní tyči zakončující Tomáš Vlasák – 1:0. A o pět minut později se prosadil v posledních zápasech se střelecky trápící Filip Kubalík – 2:0.

Hosté ale odevzdaným dojmem zdaleka nepůsobili, jenže nově zformovaná nučická obrana jim vážněji ohrožovat branku Krutského nedovolovala. A tak ze strany Tuchoraze, v podstatě po celý zápas, se jednalo jen o náznaky šancí, několik závarů po vydařených centrech a nebo nepřesné či slabé střely ze střední vzdálenosti.

Naopak domácí byli mnohem produktivnější, i když kombinačně se dostat do soupeřovy šestnáctky se jim také příliš nedařilo. A proto využívali hlavně své osvědčené zbraně – nákopy na rychlíky Kubalíka či Miňovského, případně střely z větší vzdálenosti z kopaček Chromého či Šulce.

A tak do přestávky zkompletoval čistý hattrick Filip Kubalík dalšími dvěma góly – 4:0. A že se střelecky probudil, bylo důležité pro boj o korunu krále střelců, neboť na něj zle dotírá třídvorský Suchánek.

Domácí přidali další čtyři branky

Krátce po pauze přidal Filip Kubalík další branku – 5:0. Šestou branku vypracoval pro Tomáše Miňovského, který tentokrát naskočil natradičně v obraně, Jelínek, který ač sám mohl zakončovat, nezištně přihrával na střelce před úplně zívající bránu – 6:0.

Na 7:0 pak zvyšoval právě Jan Jelínek, když koníčkem zakončil rohový kop Chromého, a poslední hřebíček zatloukl Jakub Novák, který elegantní zidanovkou obešel dva protihráče a přesně zakončil - 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Na podzim jsme se se soupeřem hodně trápili, tentokrát nám vyšel hned vstup do utkání a mohli jsme hrát v klidu. Jsme rádi, že jsme se s věrnými diváky rozloučili vysokou výhrou a že jsme udrželi celoročníkovou domácí neporazitelnost. Soupeře jsme vlastně k ničemu nepustili, i přes obtíže se složením obrany.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Od začátku zápasu jsme bohužel neplnili to, o čem jsme mluvili v kabině. Domácím jsme dávali zbytečně moc prostoru, nebyli jsme důrazní a chyběl nám pohyb a chuť hrát. Prakticky není co hodnotit, zápas nám totálně nevyšel. Nezbývá než se soustředit na poslední, neméně složitý zápas, kdy doma budeme hostit Tuklaty.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-] (46. T. Miňovský [-] ) - P. Nevšímal [-] , T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , L. Kulhavý [-] , J. Jelínek [-] - F. Kubalík [-] - J. Novák [-]

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Pokorný [-] - R. Nývlt [-] , J. Moravec [-] , B. Hanzl [-] , P. Topol [-] , D. Jurka [-] , T. Bílek [-] , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , T. Černý [-]

ŽK: 67. D. Jurka .
Hráči zápasu: F. Kubalík , T. Vlasák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KOPECKÝ Josef (N), SODOMA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Krutský
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích.Tady ani nic jiného dát nemohu, i když nám moc tyto týmy ze spodku tabulky nevyhovují. Budeme chtít udržet domácí neporazitelnost.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích