Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod šokoval Býchory


Branky


17

Hosté přijeli do Brodu bojovat o tři body a doufat v zaváhání dosavadního lídra tabulky. Nestalo se ani jedno a Býchory po nečekané porážce končí druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty načal vlastní gól

Býchory potřebovaly v posledním zápase na hřišti posledního Českého Brodu naplno bodovat, pokud chtěly udržet teoretickou naději na zisk titulu přeborníka okresu. A nikdo také nic jiného neočekával. Brod v posledních zápasech byl za otloukánka, v několika zápasech nenastoupil ani se základní jedenáctkou.

 

Jiná situace ale nastala nyní, když "B" rezerva se už připravovala na zakončení sezony a někteří "si šli kopnout". A tak si Býchorští alespoň mohli zahrát fotbal proti kvalitnímu týmu. 

 

Do vedení se v sedmé minutě dostali domácí, když se býchorská obrana nedomluvila a situace vyústila ve vlastní gól Martina Chlumského - 1:0. Pak se ale přiklonilo skóre na stranu Býchor, když v devatenácté minutě vyrovnal Jakub Vyhnánek - 1:1 a po půlhodině hry poslal hosty do vedení Josef Teplý - 1:2.

 

Vedení a šance na titul však do přestávky odplavala po gólech Petra Sedláčka, který zakončoval rychlé křídelní akce - 3:2.

Brod dotáhl zápas ke třem bodům

Druhý poločas začal snahou hostů o vyrovnání, ale trvalo patnáct minut než se Býchory dočkaly. Posledním, kdo se míče dotkl než doputoval za záda Vymazala, byl Michal Kratochvíl - 3:3, a tak na vlastní góly bylo vyrovnáno.

 

Hosté útočili, ale domácí byli nebezpečnější v rychlých protiútocích. A právě dva góly Českého Brodu zhatily hostům šanci na tři body. První dal po brejku Petr Sedláček - 4:3, pro nějž to byl už třetí zásah v zápase a druhý přidal také po samostatné akci Jindřich Stejskal - 5:3.

 

Naději pro hosty vykřesal ještě deset minut před koncem matador Karel Koubek - 5:4, ale bylo to málo. Definitivní tečku udělal po svižné akci středem hřiště opět Jindřich Stejskal - 6:4.

 

Býchory kýžené tři body nezískaly, ale v souběžně hraném zápase si titul tak jako tak zajistily Tři Dvory. Otázkou jen zůstává férovost soutěže, když na jeden zápas dojede tým s osmi hráči včetně pěti utahaných dorostenců, a na jiný přijde s několika hráči hrajících 1.A třídu. Tento případ ve finále nic neovlivnil a na rozdíl od Třech Dvor si Býchorští mohli zahrát solidní fotbal, ale kdyby byla výchozí situace jiná...



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Martin Sahula, hráč: Po šesti zápasech jsme konečně hráli v jedenácti, ale jen díky pomoci béčkařů, kteří už mají po sezóně a scházeli se na rozlučku. A byli vidět. Nejplatnější byli asi třígólový Petr Sedláček a Jindra Stejskal, který míč dokázal podržet a vytvářet gólové situace. A otázka na férovost? Byl jsem téměř na sto procent přesvědčený, že Tři Dvory si titul uhrají samy, mají tam dost zkušených hráčů. A pro nás (a doufám, že i pro soupeře) bylo lepší si zahrát fotbal.




Sestavy


SK Český Brod C
M. Vymazal [-] - D. Rozumný [-] , V. Dušek [-] , P. Morávek [-] , M. Teslík [-] , J. Stejskal [-] , P. Sedláček [-] , M. Kratochvíl [-] , M. Sahula [-] , J. Petříček [-] , L. Černý [-]

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - L. Funda [-] (67. K. Koubek [-] ) , M. Kratina [-] , J. Vyhnánek [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Chvalovský [-] , M. Chlumský [-] , P. Chlumský [-] , P. Pěkný [-] , J. Teplý [-] , M. Škopek [-]

Hráči zápasu: P. Sedláček , J. Stejskal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - MUSÍLEK Petr (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Pokud chtějí Býchory dosáhnout na titul přeborníka, tak musí vyhrát a doufat.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů