Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládly Krakovany lépe


Branky


17

Domácí sice od deváté minuty prohrávali, ale zápas dokázali výsledkově otočit a získat v derby všechny tři body. Zároveň svého soka přeskočili v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žížalky šly do vedení, ale neudržely ho

Hlavní rozhodčí Roman Pikner poprvé foukl do píšťalky ve 14:00 hodin a zahájil derby mezi domácím týmem Krakovan a hosty z nedalekých Žiželic. Stodvacet natěšených diváků ale zmrazil první pořádný útok hostů, kdy Aleš Schánel dostal míč za krakovanskou obranu a zkušeně dloubáčkem překonal Douděru - 0:1.

 

Ale domácí domácí byli fotbalovější a bylo jen otázkou času, kdy se chytí střelecky proti nekompletní sestavě Žiželic. Stalo se po dvaceti minutách hry, kdy Oberreiter našel v šestnáctce Jana Špinku, který uklidil placírou míč k tyči - 1:1. A stejný hráč po dalších pěti minutách nádherně volejem zužitkoval centr Strejciuse a skóre otočil ve prospěch Krakovan - 2:1.

 

Do konce poločasu další branka nepadla, i když břevno po žíni Strejciuse se klepe možná ještě nyní. 

Špinka dokončil hattrick a vystřídal

"O přestávce jsem řekl trenérovi, že dokončím hattrick a střídám", smál se při nástupu na druhý poločas Jan Špinka a vysvětlil důvody: "Byl jsem na svatbě a nějak jsem tam zapomněl fyzičku."

 

A jak řekl, tak udělal. Po deseti minutách si ho našla zpětná přihrávka Oberreitera a Jan Špinka poslal balón zase k tyči - 3:1. "Zase moje tradiční šmudla, ale mám splněno", smál se šťastný střelec při střídání.

 

A předal i střeleckou štafetu. Nahradil ho Vlastimil Novotný a po pěti minutách pobytu na hřišti navýšil po kličce gólmanovi na 4:1. Pak si dali domácí na čtvrthodinu oddechovou pauzu, aby z závěrečných patnácti minutách hosty dorazili dalšími třemi góly.

 

Nejprve centr Novotného poslal hlavou do sítě Tomáš Sixta - 5:1. Symbolicky vstřelenou brankou ukončil své působení v dresu Krakovan Lukáš Jelínek, který zakončil po šajtli "ala Rosický" od Kozla - 6:1. A na konečných 7:1 upravil dělovkou do vinglu Tomáš Sixta.

 

Krakovany díky této výhře o bod přeskočily svého soupeře a končí sedmí, Žiželice deváté.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Na derbíčko jsme se těšili a patřičně jsme si ho užili. Sedm kulí jako v Sarajevu. Mě se povedlo dát hattrick, což absolutně nechápu. Dále se prosadil Novotný, Sixta a Jelínek. Takže jsme si pěkně zastříleli. Jsem rád, že se nám poslední zápas povedl, protože to byl poslední mač Lukáše Jelínka v dresu Krakovan. Ten se přesouvá pozvednout fotbal do Němčic. Děkuji mu za 20 let, které jsme spolu odkopali v Jestřábce, Velimi a teď Krákorkách. Sezónu jsme zakončili na 7. místě a v klubu panuje spokojenost. Teď přes léto potrénujeme a na podzim na to zase vlítneme.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - - P. Kozel [-] , J. Oberreiter [-] (72. T. Sixta [-] ) , P. Strejcius [-] , Z. Vodvářka [-] , L. Neruda [-] - J. Špinka [-] (58. V. Novotný [-] ) , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] (65. L. Jelínek [-] ) , A. Dostál [-] , L. Tlučhoř [-] -

SK Žiželice
M. Rokos [-] - B. Benček [-] , A. Schánel [-] (34. M. Midloch st. [-] ) , S. Rous [-] , M. Živný [-] , D. Dvořák [-] , D. Mejvald [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] , J. Hansl [-] , M. Bubeník [-]

ŽK: 40. Z. Douděra .
Hráči zápasu: J. Oberreiter , J. Špinka .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Derby a přímý zápas o pozici v horní polovině tabulky.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích