Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom v přestřelce dokázala porazit Bystřici


Branky


27. R. Kuděla , 37. A. Hubeňák , 39. M. Rodek , 80. T. Mrázek , 90. T. Kludka - 26. B. Krezelok , 50. L. Noga , 89. L. Baron (p.)
19

Pustá Polom doma přivítala Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice se dostala do vedení, Pustá Polom třemi brankami vývoj otočila

Nedělní utkání desátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Pustou Polomí, která v minulém kole přestřílela Dolní Datyně a mezi Bystřicí, která doma remizovala s Čeladnou. Nyní již k samotnému utkání.

V jedenácti hráčích a s brankářem Galusikem na hrotu nastoupila Bystřice k utkání. I přes tuto skutečnost sehrála slušný zápas a neměla daleko k zisku bodů. Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji a hned ve 3. minutě se před Kreželokem zjevil osamocený hráč, ale nedokázal jej prostřelit. Stejně tak se nevedlo ani Mrázkovi a Kudělovi po rohovém kopu. Postupem hry se do ní přeci jen více dostávali i hosté a po čtvrt hodině hry je mohl do vedení hned dvakrát poslat Noga. Nejprve však v dobré pozici trefil jen brankáře Muczku a o pár vteřin později střelou z pokutového území trefil tyč. Ve 26. minutě se poprvé v sezoně na půdě soupeře dostali hosté do vedení. Krezelok zastavil rozehrávku domácích, vydal se na výlet a nádhernou ranou z pětadvaceti metrů se trefil naprosto přesně - 0:1. Hosté se z jednobrankového vedení neradovali dlouho. Domácí totiž hned o minutu později rozehráli rohový kop na přední tyč, Mrázek míč patičkou posunul před branku a kapitán Kuděla se nemýlil - 1:1. Diváci mohli vidět poměrně vyrovnaný duel, i když domácí stále častěji hrozili z rychlého přechodu do útoku. Pak přišla jejich dvougólová tříminutovka. Nejprve ve 37. minutě chybnou rozehrávku potrestal Hubeňák - 2:1. O dvě minuty později se po další rychlé akci prosadil osamocený Rodek - 3:1. V závěru poločasu se již nic zásadního neudálo. Do kabin tak šli hosté zbytečně se ztrátou dvou branek a domácí byli na koni.

Hosté dvakrát snížili na rozdíl jedné branky, pojistku dal v závěru po minutě na hřišti Kludka

Bystřici vyšel úvod druhého poločasu, když snížila hned v 50. minutě. Buryan se pro druhou půli vysunul do středu zálohy a hned se dostal do koncovky. Jeho střelu sice brankář dokázal vyrazit, ale jen do prostoru kam dobíhal Noga. Ten neměl problém dostat míč do sítě a dostal hosty do hry - 3:2. Tolik šancí, kolik měly oba týmy v první půli již po změně stran k vidění nebylo. To nejzajímavější se tak událo v poslední deseti minutovce. Domácí nejprve rozehrávali v 80. minutě standardní situaci, po ní měli možnost dopravit míč do sítě díky dvěma odraženým míčům, ale nakonec se ujala až několikrát tečovaná střela Mrázka - 4:2. Hodně šťastný gól. Minutu před koncem se hosté ještě dotáhli na dostřel jedné branky. Galusik vracel před branku hlavou dlouhý míč, jeden z obránců zahrál nešikovně rukou a kopala se penalta. Baron pokutový kop bez potíží proměnil - 4:3. Jenomže dlouho snít o remíze hosté nemohli, brankář Muczka nakopl dlouhý míč, se kterým si obrana hostí nedokázala poradit. Mrázek poté posunul míč před prázdnou branku na Kludku, který definitivně duel rozhodl - 5:3. Po velmi vyrovnaném průběhu si tak nakonec domácí Pustá Polom připisuje tři body. Bystřice odjíždí s prázdnou.

 

V příštím kole čeká Pustou Polom zápas v Kobeřicích. Bystřice přivítá Bílovec.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - Š. Plhák [-] (84. R. Pelán [-] ) , A. Blucha [-] , A. Hubeňák [-] , T. Hradský [-] , J. Frank [-] (60. D. Kostera [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] (89. T. Kludka [-] ) , M. Minařík [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - J. Galusík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , L. Baron [-] , M. Teofil [-] , L. Noga [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Marosz [-]

ŽK: 88. P. Potůček - 61. L. Baron , 61. M. Teofil .
Hráči zápasu: T. Mrázek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: JANEČEK Jan - ŠIŠTÍK Petr, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2019 18:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Polom pro mě překvapivě vyhrála v Datyni a doma to bude mít za tři body taky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích