4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry se odpoutaly z posledního místa


Branky


12. J. Dědek , 30. J. Čáslava , 67. M. Vosecký (vl.) , 67. P. Jahoda - 27. D. Borovička , 84. D. Sodoma
23

Těžký špíl odehráli domácí proti Tuchorazi, ale trvale si drželi mírný náskok, což je dovedlo k prvním bodům v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozitu smázl brankou Dědek

Pokud nechtěly Bečváry zůstat viset na dně tabulky, musely proti svému dnešnímu soupeři bodovat a nejlépe za tři body. Tato povinnost jim ale v úvodu zápasu trochu svazovala nohy. Hosté byli z počátku aktivnější, ale gólově svoji mírnou převahu vyjádřit nedokázali. 

 

Naopak ve dvanácté minutě po akci bratří Kšírlů zakončil hlavou přesně Jan Dědek - 1:0. Od těchto chvil z domácích spadla nervozita. Druhou branku mohl po rohovém kopu přidat opět Dědek, ale tentokrát mířil hlavou jen do břevna. 

 

Po půlhodině hry se hostům podařilo skóre srovnat, když se v šestnáctce prosadil Dominik Borovička - 1:1, ale už po třech minutách využil chybu hostující obrany Josef Čáslava - 2:1. Tento náskok si také domácí odnesli do kabin.

 

Bečváry zápas už kontrolovaly

Druhý poločas hosté Bečvarákům hodně usnadnili. Byli pomalejší, nestíhali obsazovat protihráče a byli všude druzí. Ale ani hra Bečvár nebyla ideální, možná podvědomě hlídali výsledek. Uklidnila je až po dvaceti minutách pěkná střela Petra Jahody, která znamenala navýšení skóre na 3:1. A když si vzápětí hosté dali vlastní gól - 4:1, bylo o osudu zápasu rozhodnuto.

 

Domácí utkání již kontrolovali a hosté ještě v závěru stačili snížit a kosmeticky upravit výsledek na 4:2, když skóroval Daniel Sodoma.

 

Bečváry tak konečně v šestém kole získaly první body a díky skóre se dostaly na předposlední příčku právě před svého dnešního soupeře. Třeba to pro Bečváry může být odrazovým můstkem, ale v příštím kole zajíždí na půdu favorita Nučic. To Tuchoraz může mít snazší pozici, když doma bude hostit tuklatskou Čechii. Ale to bude až za týden...

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to zápas, ve kterém jsme už prostě zvítězit museli. Věděli jsme, že jsme na dně tabulky a že je potřeba už konečně sbírat body. Začali jsme dobře a vypracovali si poločasové vedení. Začátek druhé půle byl z naší strany trošku bojácný, kluci se asi podvědomě báli o výsledek. Ale branka na 3:1, po hezké střele Jahody, nás uklidnila. Myslím, že vítězství je to zasloužené. Ale Tuchoraz nedala kůži lacino, bojovala a jejich rychlý útočník naši obranu "zlobil".

FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Po prvních deseti minutách utkání jsem měl ze zápasu dobry pocit, ale po inkasované brance jsme přestali hrát. Byli jsme nedůrazní, nebojovali jsme, neobsazovali jsme hráče a následně jsme byli všude druzí. Hra byla celkově zmatená a bez koncepce. Doufám, že už se takový výkon nebude opakovat, zbytečně jsme tak přišli o šest bodů.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Uher [-] , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] , J. Čáslava [-] - J. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - T. Černý [-] , J. Hrdinka [-] (46. R. Ouředníček [-] ) , J. Veselý [-] (46. O. Moravec [-] ) , V. Houžvička [-] (83. D. Sodoma [-] ) , P. Šafář [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , T. Halfar [-] , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-]

ŽK: 28. J. Uher , 58. O. Holub , 80. J. Čáslava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KUBELKA Jaroslav (N), DEŽO Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Zápas dvou posledních týmů tabulky, v nichž domácí prostředí bude velet získat tři body Bečvárům.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích