3:2
(2:0)
67. J. Uher (p.)
72. V. Kšírl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry favorita trápily


Branky


11. F. Kubalík , 16. P. Bradáč , 90. M. Šulc - 67. J. Uher (p.) , 72. V. Kšírl
23

Bečváry mohly v Nučicích jen překvapit, ale po prvním poločase prohrávaly o dva góly. Jenže po pauze se jim podařilo vyrovnat a domácí rozhodli až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za deset minut šli do dvoubrankového vedení

Úvodních deset minut patřilo více hostům, kteří lépe kombinovali a dostávali se na dostřel Krutského brány. Jenže Kubínův pokus z velkého vápna ztečoval Šulc na rohový kop, V. Kšírlovi při průniku středem obrany míč v rozhodující chvíli utekl a Kubínova hlavička po rohovém kopu letěla nad břevno. Přesto hostující trenér Josef Kuba příliš spokojen nebyl: "Věděli jsme že jedeme na půdu vedoucího mužstva a že bude potřeba pohlídat začátek zápasu. To se nám ale příliš nepodařilo. I když jsme měli v držení míč víc my, byli to domácí kteří vstřelili dvě branky a ještě neproměnili penaltu."

 

Ano, přišla první šance domácích a děsivá desetiminutovka Bečvár. A v hlavní roli byl domácí Bradáč. Nejprve vybojoval míč ve středu hřiště, posunul doprava na Jíchu, který přesprintoval obránce a přesným centrem našel osamoceného Filipa Kubalíka. Ten hlavou s pomocí tyče otevřel skóre - 1:0.

 

O dvě minuty později pronikal do šestnáctky Šulc, byl faulován Dědkem, ale Bradáč poslal penaltu mimo tyče. Za další dvě minuty si ale Petr Bradáč chuť spravil, když si křikl na přízemní přihrávku po rozehraném rohovém kopu a z hranice velkého vápna prostřelil vše - 2:0.

 

Náskok domácí ukolébal a hrálo se opět na obě strany. A vynikali brankáři. Stoupa lapil další hlavičku Kubalíka, vykryl i akci Nováka, Krutský zase skvěle reagoval na dělovku Jahody, kterou u tyče vyrazil na roh. Pokryl i pokus Dědka z dvaceti metrů.

 

A šance se dále střídaly na obou stranách. Uher napálil z trestňáku míč jen do spojnice tyče a břevna, šanci V. Kšírla, když předtím Kubín získal míč u brankové lajny, ubránil Krutský spolu se Součkem. Hosté se dočkali i branky, ale nebyla uznána pro předchozí faul na gólmana.

 

Domácí zase zahrozili Vlasákem, jehož pohotové zakončení mířilo nad břevno. Novákovo technické zakončení z šestnácti metrů lapil robinzonádou Stoupa.

 

Hosté odjíždějí s pocitem křivdy

Druhý poločas začal náporem Bečvareckých. A tlak byl úspěšný. Po faulu Krutského na Černého snížil z penalty Jan Uher - 2:1. A za dalších pět minut bylo srovnáno, když po sporné ofsajdové situaci zakončil akci Vojtěch Kšírl - 2:2.

 

Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a oba týmy chtěly rozhodnout. Na každé straně dvě gólovky ale zmařily zákroky brankářů. Až přišla devadesátá minuta. Marek Šulc rozehrál skvěle trestný kop od laviček, míč proletěl shlukem hráčů aniž by ho někdo tečoval a skončil za zadní tyčí - 3:2. Bečváry tak posvícení domácím nezkazili, ale odjíždějí s pocitem křivdy. "Osmdesát minut pískal rozhodčí skvěle", rozhořčeně komentoval Ondřej Stoupa a doplnil: "Co ale otočil v posledních minutách, je neskutečné."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Přestože se Bečváry nacházejí na chvostu tabulky, tak nehrají vůbec špatný fotbal. Ovšem náš vstup do utkání byl impozantní. Chtěli jsme na soupeře vletět a dostat jej pod tlak od prvních minut. To se nám povedlo a šli jsme do dvougólového vedení. Druhý poločas začaly Bečváry přebírat iniciativu a byly pohyblivější, obě branky, které jsme však dostali, byly velmi nešťastné. V 67.min dalekonosnou střelu neudržel Krutský v náručí a při snaze míč sebrat do náručí sáhl na soupeře. Penaltu s přehledem proměnil Uher. V 72.min hosté skórovali ze zcela evidentního ofsajdu, ale pomezní z Bečvár dělal jako že nic. Spravedlnost však nakonec zvítězila, když v 90.min Šulcův centrovaný trestný kop nikým netečován skončil na zadní tyči 3:2.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: I když jsme v poločase prohrávali 2:0, nesložili jsme zbraně. Náš výkon ve druhé půli byl lepší, domácí jsme zatlačili a dokázali jsme dvoubrankové manko smazat. Neproměnili jsme ještě několik dobrých příležitostí, což nás na konci zápasu hodně mrzelo. Domácí míče nakopávali na své dravé útočníky, ale to jsme si ve druhém poločase pohlídali a nic domácím nedovolili. Když už jsme přemýšleli nad penaltovým rozstřelem, vstoupil do hry rozhodčí, který do 80.min zápas řídil velmi dobře. Ale posledních 10min si vše vynahradil. Naprosto nesmyslně pískal neexistující fauly na domácí, působilo to až trapně, když jsme odehráli míč bez souboje a zazněl zvuk píšťalky s vysvětlením: já tam viděl loket. Po jednom takovém neexistujícím faulu jsme dostali branku v 90. min zápasu. Myslím, že to byla taková msta za sporný moment, po kterém jsme dali vyrovnávací banku. Situace zaváněla ofsajdem. Ale já si ze svého pohledu netroufnu situaci hodnotit. Myslím, že rozhodčí by se v žádném případě neměl k něčemu takovému snížit. Bylo jasné, jak si rozhodčí Mansour přeje, aby zápas skončil a to se mu také podařilo. My se nemusíme za svůj výkon stydět. My ne.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Bradáč [-] , D. Kočí [-] (72. L. Kulhavý [-] ) , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Vedral [-] , T. Vlasák [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] , M. Kšírl [-] , J. Uher [-] - P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] - J. Kubín [-] , M. Černý [-]

ŽK: 57. J. Vedral , 82. D. Kočí - 63. J. Uher .
Hráči zápasu: D. Kočí , M. Jícha - V. Kšírl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mansour Jakub - HOUDEK Petr (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Nučice jsou doposud skvělé, ale Bečváry se možná herně chytly při výhře v minulém kole. Potrápí favorita?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích