2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další překvapení na úkor Libodřic


Branky


60. P. Sova , 75. P. Škopek - 35. M. Černý , 40. J. Dědek , 55. J. Uher
19

Domácí prohrávali po prvním poločase už o dvě branky a když Uher krátce po přestávce zvýšil na 0:3, zdálo se být rozhodnuto. Ale domácí ještě zabojovali a zápas zdramatizovali. Na body ale už nedosáhli. Bečváry překvapivě odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry udeřily před přestávkou

Bečváry odjížděly k derby do Libodřic v pozici outsidera, i když nutno přiznat, že ani Libodřice v podzimní části neoplývají jistotou a spoustu bodů už také poztrácely. Ale jak velelo domácí hřiště, začali Libodřičtí aktivně a už v prvních minutách mohli jít do vedení. Jenže Baško neproměnil slibnou šanci po rohovém kopu a Pánek mířil nepřesně. 

 

Po půlhodině hry se dostával do samostatného úniku agilní Pánek, ale hostující Uher ho ještě stihl zastavit byť za cenu faulu a byl za to oceněn žlutou kartou. Ale to už hosté vyrovnávali hru a také přicházely šance na jejich straně. Na Libodřické platily průnikové přihrávky a ty se konečně začaly Bečvareckým dařit. 

 

V první šanci ještě Kuba neuspěl, ale varování si domácí hráči k srdci nevzali. Deset minut před přestávkou totožná situace, náběh Miroslava Černého a vedení hostů - 0:1. O pět minut potději jako přes kopírák, jen v roli zakončovatele Jan Dědek - 0:2.

 

"Všechny tři akce úplně stejné", lamentoval Pavel Škopek a doplnil: "Je to 0:2, po našich laciných ztrátách a okamžitém protiútoku. Ale dá se to otočit, sklapneme Csaplárovu past."

 

 

Pánek režíroval dotahování skóre

Domácí by rádi chtěli něco s výsledkem udělat, ale hosté hráli nadále aktivně a v pětapadesáté minutě se z trestného kopu trefil přesně Jan Uher a navýšil už na 0:3. Další šance hosté už nevyužili a mohlo je to v závěru mrzet.

 

Tlak domácích začal narůstat a nechtěli ztratit další body. V šedesáté minutě se dočkali prvního gólu, když Pavel Sova zužitkoval přihrávku Pánka - 1:3. A pro hosty začalo peklo. Do konce zápasu zbývala čtvrthodina, když další Pánkovu příhru zakončil gólem Pavel Škopek - 2:3.

 

Víc už ale domácí nezvládli. Hosté ubránili nakonec těsnou výhru a do tabulky si připisují důležité tři body. "I když jsme promarnili tříbrankové vedení tak si myslím, že body z Libodřic jsme si zasloužili", těšilo trenéra Bečvár Josefa Kubu: "Konečně jsme se tlačili dopředu, byly tam náběhy útočníků i záložní řady a to přineslo naše šance."

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: I když jsme věděli, že k nám přijedou Bečváry a v tabulce se pohybují tam, kde se pohybují, museli jsme se plně soustředit na zápas, tak jako kdybychom hráli s jiným mančaftem. Jelikož šlo o derby a to nikdy nemá favorita. Jenže se stalo přesně to, co jsme nechtěli. Prováhali jsme první poločas, ve kterém jsme byli naivní a laxní. Přesně jako minulý týden v Nučicích. Soupeř se s námi moc do fotbalových kouzel nepouštěl a hrál tvrdou hru, která nám moc nechutnala. Z obou stran to občas zavánělo III. až IV. třídou. A i když druhou půli jsme začali i něco předvádět, tak to na zlom v utkání nestačilo. Momentálně bych to nazval asi tak, že je na nás deka a my se dneska musíme koukat i pod sebe a ne jen nahoru. A hlavně se z toho rychle dostat. Myslím, že nikdo nechce mít záchranářské povinnosti.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do Libodřic jsme jeli s jasným cílem a tím byly tři body. V prvním poločase jsme byli lepší a vytvořili si několik dobrých šancí. Zaslouženě jsme šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Když jsme přidali ještě třetí gól, věřili jsme, že nám to přinese klid a že zápas nemůžeme ztratit. Za stavu 0:3 jsme ještě promarnili několik dobrých příležitostí a zákonitě přišel trest v podobě snížení na 1:3. Libodřice pak ještě přidaly kontaktní branku a my se museli až do konce zápasu strachovat o výsledek. Musíme dál sbírat body, které nutně potřebujeme.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - F. Šafránek [-] , P. Sova [-] , A. Baško [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , J. Košík [-] , M. Beníšek [-] , P. Škopek [-] , T. Němec [-] (46. M. Hrstka [-] )

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Uher [-] , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] , J. Čáslava [-] - J. Kšírl [-] , J. Dědek [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-] , J. Kubín [-] (46. M. Horáček [-] ) , J. Brunclík [-] (75. P. Jahoda [-] )

ŽK: 22. T. Němec , 67. A. Baško , 79. M. Beníšek - 28. J. Uher , 82. J. Kšírl .
Hráči zápasu: M. Pánek - J. Brunclík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - MLÁZOVSKÝ David (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Libodřice doma ztratily jen jednou a Bečváry budou těžko překonávat důraznou obranu.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:11

Tip: výhra domácích