3:0
(0:2) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve druhé půli dominovaly Žiželice


Branky


20

V Žiželicích se schylovalo k překvapení, když hosté po prvním dějství vedli 0:2. Jenže Žiželičtí zlomili pravidlo, že na Libodřice zahrát neumí. Ve druhé půli skóre otočili a pojistili si tak přezimování na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí bojovnost zůstala v kabině

"Do zápasu jdeme bez Rokose, poprvé v sezóně nastupuje tedy David Mical v bráně, jinak náš defenzivní záložník", uvedl sestavu domácích Lukáš Kubelka, který byl prozatím v teplákové soupravě: "Zůstávám připravený na střídačce, do zápasu s nedoléčeným kolenem moc nechci."

 

Žiželičtí se tohoto zápasu obávali. Na Libodřice zahrát neumí a podle toho také vypadal úvodní poločas. Domácí hráli ustrašeně a hosty nakopl hned první rychlý brejk, kdy Sova přesně přihrál Milanovi Pánkovi před prázdnlou bránu - 0:1

 

Domácí hrají bez pohybu, přesně podle slov hráčů, že očekávají, že se soiupeř porazí sám. Ale s touhle písničkou to na Libodřice nejde, protože využívají chyby v obraně a z trestného kopu zvyšuje Václav Dittrich na 0:2.

 

Až po půlhodině hry se dostal domácí tým k ohrožení Skočdopoleho v libodřické bráně, ale Mejvald z vápna těsně míjí bránu. A protože Sovu výborně vychytal Mical, končí poločas dvoubrankovým vedením Libodřic.

 

S nástupem Kubelky přišel obrat

V kabině domácího týmu bylo o přestávce nejspíš hodně rušno, protože na hřiště vyběhl snad úplně jiný tým. Zlepšil se pohyb, nabídka, chuť hrát, přidalo se na tempu a najednou zápas vypadá úplně jinak. Libodřice myslí, že zápas ubrání. 

 

A patnáct minut se jim to i v osmi, devíti lidech na šestnáctce dařilo. Po hodině hry posílá trenér domácích na hřiště Kubelku místo Mejvalda a hned po dvou minutách si střídající Kubelka vynutil faul v šestnáctce Libodřic a penaltou snížil Jakub Korčák, když trefil přesně horní růžek - 1:2.

 

A šance střídá šanci. Libodřičtí se téměř nedostávají na útočnou polovinu. Stále ale drží náskok. To však platí jen do sedmdesáté minuty, kdy hosté zahráli chybně malou domů a Žiželice zahrávají nepřímý kop  z hranice malého vápna. Vykulený balón proti noze nechytatelně nad hlavy všech jedenácti hostujících hráčů v bráně napálil David Živný - 2:2.

 

A tlak domácích neuvadá. Kubelkova hlavička mimo, Korčák střílí nad, přímý kop Živného mimo, hosté čekají na konec. Ale osm minut před koncem padá i šance na bod. Lukáš Kubelka si narazil s Rousem a uvnitř šestnáctky svojí slabší pravačkou nedává Skočdopolemu šanci - 3:2.

 

Poslední slovo měl Jakub Korčák, který dorážel po akci Rouse s Kubelkou - 4:2. Euforie domácích byla veliká, pojistili si první místo v tabulce. A Libodřice mohou litovat promarněného náskoku.

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Přijel k nám velmi neoblíbený soupeř, kterého jsme nikdy zatím neporazili za tři body, ovšem toto prokletí jsme chtěli zlomit a potvrdit tak hodnotu tří bodů z Nučic. Za druhý poločas chci pochválit celý tým, takhle by měl vypadat každý zápas od začátku. Celkově za podzim si pochvalu zaslouží celý tým i se skvělými diváky. Jsme tam, kde jsme po skončení podzimu být chtěli.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Věděli jsme, že nás bude čekat těžký zápas, přesto jsme chtěli domácí potrápit a odvézt si nějaký ten bod. Zápasu v Žiželicích jsme podřídili taktiku i rozestavení. To nám první poločas vycházelo dokonale, kdy jsme dokázali dát dva góly a další šance jsme promarnili. Poločasové vedení 0:2 nám bohužel nestačilo, domácí byli druhý poločas jasně lepší a ukázali, proč jim patří první místo v soutěži. Nutno dodat, že na většině našich hráčů byla vidět únava z futsalového utkání, který se hrál v pátek večer. To nás ale neomlouvá, můžeme jen litovat promarněných šancí v prvních třiceti minutách.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , S. Rous [-] , D. Živný [-] , O. Martínek [-] , D. Mejvald [-] (61. L. Kubelka [-] ) , M. Bubeník [-] , V. Konhefr [-] , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - R. Šrámek [-] (46. M. Matějka [-] ) , F. Šafránek [-] , P. Sova [-] , A. Baško [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , M. Beníšek [-] , V. Dittrich [-] , T. Němec [-]

ŽK: 17. O. Lekeš , 35. D. Mical , 42. D. Živný - 8. F. Šafránek , 12. P. Sova , 30. T. Němec , 44. L. Pohanka , 61. M. Matějka , 78. V. Dittrich , 80. M. Beníšek .
Hráči zápasu: D. Mical , L. Kubelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Müller Valter - DOSTÁL Petr (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 06:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 22:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 10:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 21:46
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Žiželičtí nezvládnou po euforii z minulého kola zápas na sto procent a hosté si odvezou minimálně bod.

17. 11. 2019 08:53
Euforie ?????
Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 15:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 12:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:08
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích