2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky Nučice potrápily, ale Krutský opět s nulou


Branky


21

Že mají Nučice pevnou obranu je jisté a že se dokáží trápit proti papírovým outsiderům je také pravda. Ale další tři body po brankách Šulce a Kubalíka zůstavají v Nučicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vysvobodil Šulc z penalty

Zápas začal rychlou hrou ze strany na druhou stranu. Hned ve druhé minutě vyslal Vlasák za obranu Kubalíka, ale Linhart včas vyběhl a míč ukopl. Z následujícího protiútoku získaly Pečky výhodu rohového kopu a míč se málem dostal na hlavu číhajícího Svobody. Kubalík byl po vybojovaném míči v další šanci, ale tentokrát pálil nad bránu. 

 

Po tomto divokém začátku se hra malinko zklidnila a míč se pohyboval jen mezi šestnáctkami. Kolem dvacáté minuty vybojoval Bradáč míč u rohového praporku, centrem našel Nováka, ale jeho slabá hlavička skončila v rukavicích pečeckého gólmana. O chvíli později se kolem Gona prohnal Kubalík, jeho střelu dokázal Linhart přizvednout nad břevno a z následného rohového kopu domácí nic nevytěžili. Naopak po rychlém protiútoku střílel nebezpečně, ale mimo tyče Adamec.

 

Gólové vysvobození přinesla třicátá minuta. Bulíř v šestnáctce přidržel domácího hráče a nařízený pokutový kop proměnil suverénně Marek Šulc - 1:0

 

Zvýšit mohl Novák, který byl na konci rychlé akce po ose Bradáč - Kubalík, ale jeho technická střela z rohu velkého čtverce minula šibenici o kousek. Pečečtí měli zajímavou možnost z trestného kopu, který Gono rozehrál ale jen do zdi. Nicméně odražený míč vracel před bránu Svoboda, ale Krutský jej na zadní tyči stáhl do náruče.

Domácí uklidnil Kubalík

Krátce po přestávce se dokázal prosadit Filip Kubalík - 2:0 a hra domácích se mohla uklidnit. Ale další góly už Nučičtí nepřidali. Hosté svůj boj nevzdávali, ale precizně pracující nučická obrana spolu s gólmanem Krutským, který dokázal v této sezóně uhájit už čtvrté čisté konto, žádné branky nepovolila.

 

Nučice tedy nadále vevodí tabulce s plným bodovým ziskem a impozantním skóre 14:1. Pečkám patří čtvrtá příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Nepředváděli jsme příliš pohledný fotbal, je vidět, jak nám chybí oba zranění střední záložníci Chromý, Jelínek. Přesto jsme si několik příležitostí vytvořili, ale všechny střelecké pokusy mířily vysoko nad. Skóre otevřel až ve 30.min z pokutového kopu Marek Šulc. Ve druhém poločase nás brankou uklidnil v 53.min Filip Kubalík, který dostal ideální přihrávku od Tomáše Vlasáka a svůj brejk tentokrát proměnil 2:0. Hosté si žádné příležitosti nevytvářeli a tak utkání celkem v poklidu skončilo tímto výsledkem.




Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Bradáč [-] , P. Nevšímal [-] , D. Kočí [-] (46. J. Vedral [-] ) , J. Novák [-] , T. Vlasák [-] , F. Kubalík [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - Z. Bulíř [-] , J. Krupička [-] , M. Převrátil [-] , J. Adamec [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , M. Gono [-] , R. Panic [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 40. P. Nevšímal - 18. Z. Bulíř .
Hráči zápasu: F. Kubalík , P. Bradáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - HOUDEK Petr (N), JELÍNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: tým expertů
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice jsou favoritem, ale Pečky je mohou potrápit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích