Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim otočila zápas v poslední čtvrthodině


Branky


22

Velim téměř celý zápas tahala za kratší konec. Až deset minut před koncem se jí podařilo vyrovnat a v devadesáté minutě trefil Jiří Nedbal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dominovali

 

Mužstvo Červené Pečky/Pašinka mě opravdu překvapilo. Jejich hráči byli od začátku rychlejší, kombinovali a naše mužstvo bylo kouzla zbavené. Opět chyběla rychlost, nasazení a důraz. Naší slabinou byla záložní řada, naopak výborně si vedl střed obrany a další velimská legenda Tomáš Daněk v brance. Vyvrcholením byla už 8.minuta, kdy hráč hostí Gono Michal prošel velimskou defenzívou a zajistil hostům vedení 0:1.

 

Asi v polovině prvního poločasu se hra vyrovnala. Velimští se častěji dostávali k šestnáctce soupeře, ale chyběla přesná finální přihrávka a důraz v zakončení. Za vše mluví vyložená příležitost ve 32.minutě, ale prudkou přihrávku Martin Novotný neproměnil.

Velim otočila v poslední čtvrthodině

 

Už ve 46.minutě zvyšují hosté na 0:2. Zbytečná branka! Náš levý obránce zbytečně zahrál míč zpět do vlastního pokutového území, další obránce míč nepokryl a důrazný Hanousek Matěj toho využil. / 0:2 /. Už ve 47.minutě vsítil Ondra Kosina rozdílový gól a svitla naděje. /  1:2 /. Nevěřil jsem, že hosté to nasazené tempo vydrží po celý zápas. K tomu ještě museli střídat postupně tři zraněné hráče. Velim začala mít převahu. Ta se stupňovala, ale bez efektu. Stále stejné problémy a k tomu ještě nepřesné centry. V 73.minutě naši nepokryli pronikajícího hráče a přišel trestný kop. Krupička Jakub nechytatelnou bombou zvýšil na 1:3 pro hostující mužstvo.

 

Zdálo se, že je rozhodnuto. Ale pak přišla závěrečná velimská čtvrthodinka. Domácí poslali na hřiště svého žolíka Jardu Slavíka,  Hostům evidentně došly síly, našim narostla křídla. V 78.minutě se napřáhl před pokutovým územím Jirka Nedbal a přízemní střelou snížil opět na kontaktních, ale už  2 : 3. V 80.minutě přišel další závar před brankou hostí a Jiří Jelínek bombou vyrovnal na 3 : 3. V nastaveném čase velimská ekipa rozhodla. Jarda Slavík se před velkým vápnem šikovně uvolnil, vystřelil k tyči, brankař Linhart míč vyrazil a dobíhající Jirka Nedbal dal rozhodující a vítěznou branku.Velim otočila skóre z 1:3 na 4:3.

 

Utkání řídil rozhodčí laik Petr Kubelka z Velimi. Hlavní rozhodčí Karek Vlk se k zápasu nedostavil.                                      

 

///Autor reportu: Jaroslav Češpiva, vedoucí CF Velim B/

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Všechna tři velimská mužstva hrála v neděli. O posílení béčka nemělo cenu ani uvažovat. Na lavičku usedl, na podzim poprvé, legendární velimský kanonýr Jarda Slavík. Velimské rezervě se na domácí půdě překvapivě nedaří, tak se čekalo, že se mužstvo probudí a konečně vyhraje. Musím přiznat, že sestava na mne neudělala dobrý dojem a tak jsem měl určité obavy.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Tak tento zapas se nám vůbec nepovedl, kolaps v posledních patnácti minutách, kdy vedeme 3:1 a prohrajeme 3:4... A to jsme začali oba poločasy výborně, tlakem, šancemi a brankami. Poté jsme museli nuceně střídat kvůli zranění a pracovním povinnostem a nějak se nám to sesypalo. Musíme se ponaučit z chyb a příští zápas dotáhnout do vítězného konce.



Sestavy


FC Velim B
T. Daněk [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] , L. Vlk [-] - J. Ceral [-] , J. Jelínek [-] , O. Kosina [-] , J. Nedbal [-] - J. Zajíc [-] , M. Kyncl [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Krupička [-] , M. Převrátil [-] , D. Teplý [-] , M. Bílý [-] , M. Hanousek [-] , T. Podnecký [-] , M. Gono [-] , M. Rauch [-] , R. Panic [-] , Z. Bulíř [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLK Karel - HRABAL Michal (N), DRÁBEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Pátý proti šestému. Kdo bude výš po tomto kole? Velim klopýtá a tak šance hostů je zajímavá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích