D. Žemba 25.
P. Kozel 44. (vl.)
3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva body pro Plaňany po penaltách


Branky


25. D. Žemba , 44. P. Kozel (vl.) - 15. A. Dostál , 31. A. Dostál
22

První poločas přinesl dvě branky na každé straně, druhý poločas už gólové koření nenabídl a diváci si mohli užít penaltový rozstřel se šťastným rozuzlením pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly do poločasu

Tabulkoví sousedé, kteří po sedmi kolech nasbírali shodně jedenáct bodů, když Plaňany přivítaly Krakovany. A byla to bitva odpovídající postavení v tabulce. Domácí se zápasu neobávali, jak potvrdil Tomáš Freund: "Máme sice z posledních vzájemných zápasů skóre 1:19, ale věříme si. A hlavně věřím, že pomůže Michal Vinš."

 

A zápas začal zostra, šance střídá šanci, chvíli před jednou bránou, za chvilku před druhou. Domácí Rychlík zaznamenal první branku, která ale po chvilce dohadů nebyla uznána pro ofsajd. V další šanci Rychlíka vychytal Špinka.

 

A nedáš - dostaneš opět platí! Po souboji ve středu hřiště, kdy se domácí dožadovali faulu, popadl míč Aleš Dostál a po samostatném úniku otevírá skóre - 0:1. Vedení hostům ale dlouho nevydrželo. Po deseti minutách se k odraženému míči dostal Dominik Žemba a z první jej poslal k tyči, kde Špinka nestačil reagovat - 1:1. "Ale chytat se to asi dalo", komentoval krakovanský gólman.

 

Ale za chvilku už bylo vše jinak. Vyrovnání sice domácí nakoplo, další střelecký pokus Špinka vytěsnil na roh. Pak ale přišla zpětná rozehrávka Žemby, Málek skákající míč netrefil pořádně a do brejku jde opět Aleš Dostál a znovu posílá hosty do vedení - 1:2.

 

Další šance Krakovan pochytal Hradecký. Strejciuse vychytal dvakrát, Tlučhoř hlavou mířil nad břevno. Pomohl tak k poločasovému vyrovnání. Bojovník Rychlík se prodral v šestnáctce ke střele, kterou Špinka dokázal vyrazit, ale nešťastně trefil Petra Kozla, od kterého se míč odrazil do sítě - 2:2. "Krásný vlastenec, přesně vingl", přidal Jan Špinka.

 

 

Ve druhé půli už branka nepadla

I ve druhém poločase se hrálo nahoru - dolů. Branku už ale diváci neviděli. Domácím se nedařilo přesně kombinovat a do šancí se nedostávali, hosté se sice snažili využít chyb domácích, ale do tutového zakončení se také příliš nedostávali. Snad jen Dostálova střela protáhla Hradeckého, který míč vyrazil na tyč. Další možnosti trefovaly plaňanského brankáře a nebo létaly do kopřiv.

 

V poslední minutě mohli hosté o vše přijít, ale ze závaru před Špinkovou bránou domácí nic nezískali.

 

Byl to urputný boj, který odpovídal postavení mužstev v tabulce. Všichni hráči do zápasu dávali maximum, nikdo nechtěl udělat chybu, ale zároveň oba týmy chtěly tři body. To se ale žádnému nepodařilo a musely rozhodovat pokutové kopy.

Gólmani v hlavních rolích

Krakovanský Špinka svůj pokus neproměnil a naopak plaňanský Hradecký lapil poslední pokus Dostála a dva body zůstavají v Plaňanech, které se tak o bod dostávají před svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Stále nám chybí vykartovaný Nágl, zraněný Lazaryev a nemocný Olah, ale šli jsme do zápasu s odhodláním. Byl to boj nahoru - dolů a po penaltách jsme šťastnější my. Mám v Krakovanech spoustu známých a kamarádů, tak jim přeji štěstí do dalších zápasů. A že Špinka neproměnil penaltu, to byl určitě trest jak o nás mluvil. Ale dali jsme si po zápase s Honzou pivo a vše dobré...

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Naše klasická neděle. Výkon neslaný nemastný, chybí nám šťáva. Přesto jsme dneska mohli odvést tři body, to bychom museli dát ale nějaké góly navíc a to se nestalo. Nedůrazem jsme nabídli dvě branky Plaňanům a to mohly ještě dvě dát. Výborně hraje Plaňanům osa Olah – Žemba, ti nám dělali velké problémy. My jsme se taky dostali do spousty šancí, ale naše zakončení, škoda mluvit. Ještě že máme Dostála, který vždy nějakou branku dá. Odvážíme si +1 bod. Před zápasem bychom to brali, ale po tom našem výkonu je to zklamání. Tabulka je neskutečně našlapaná a my se musíme do příštího zápasu hodně zlepšit. Rozhodčí Veselý pískal na obě dvě strany fér a tímto mu děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Málek [-] (64. M. Češner [-] ) , K. Hanzálek [-] (84. M. Grulich [-] ) , M. Vinš [-] , T. Freund [-] , J. Olah [-] , J. Nedvědil [-] , D. Siruček [-] , D. Žemba [-] , J. Rychlík [-] , P. Siruček [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] (65. M. Nehasil [-] ) , L. Tlučhoř [-] - J. Olexa [-] (81. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] - T. Sixta [-] (46. S. Šindelář [-] ) , P. Strejcius [-]

ŽK: 31. M. Hradecký , 54. P. Siruček , 68. T. Freund - 69. M. Věříš , 80. D. Chvojka , 87. A. Dostál , 89. V. Novotný .
Hráči zápasu: J. Olah , D. Žemba , J. Rychlík - A. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - NÁGL Vladimír (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 04:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sousedé v tabulce si nedají nic zadarmo. Oba týmy se pokusí hrát dobrý fotbal a posunout se, respektive odskočit svému protivníkovi. Můj předpoklad je takový, že i zde zůstanou body doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích