1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl Jakub Novotný


Branky


21

Po remíze v první půli se o rozhodující branku postarali hosté a díky třem bodům si mohou minimálně do neděle užívat první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali brankou do šatny

"Přijeli jsme s tím, že nesmíme mít v hlavách desetibrankový příděl Peček z minulého kola, protože oni budou bojovat o nápravu a my si zase nesmíme dovolit ztrátu", vyzdvihl Lukáš Kubelka při příjezdu a nastínil sestavu: "Jsme rádi, že se vrací David Živný, i když není ještě stoprocentně fit, ale na marodku nám zase přibyl Martínek."

 

Úvod utkání patřil aktivnějším hostům. Už v páté minutě pálí z nadějné pozice Rous jen doprostřed brány. O pár minut později ale David Živný udělal z domácích obránců kuželky a propálil Linharta - 0:1. Po dalších několika minutách zakončuje svoje sólo Korčák, ale rozhodčí Pikner vidí ofsajd. 

 

Domácí se rozehrávali postupně a po dvaceti minutách začínají také zaměstnávat žiželickou obranu. Výsledkem je však jen několik rohů a standardních situací, zakončení směrem na bránu je však chabé. 

 

Domácí borci nahrazovali fotbalovost bojovností a Gono si po zákroku na Živného koledoval o červenou kartu, ale rozhodčí vytáhl jen barvu žlutou. 

 

V dalším úniku je opět Korčák, ale dobře ho vystál Linhart a přišel trest pro hosty. V závěru poločasu vznikl po rohovém kopu závar před Rokosem, kde se nejlépe orientoval Matěj Hanousek a před odchodem do kabin srovnal stav na 1:1.

 

 

Jakub Novotný hrdinou druhého poločasu

Po pár minutách druhého poločasu po souboji s Krupičkou skončil zápas pro Lukáše Kubelku: "Je to koleno a na podzim už si asi nekopnu." Druhý z žiželických stoperů, Jakub Novotný, ale svého kolegu důkladně pomstil, když po narážečce zakončil z hranice vápna přesně k tyči - 1:2.

 

Od těchto chvil ale hráli více domácí, tlačili se před bránu Rokose, ale obrana hostů pracovala skvěle. Pečení získali tak jen výhodu mnoha standardních situací, ale k vyrovnání to nevedlo. Naopak po jednom z brejků Korčák přidal další branku, ale tentokrát není uznána pro hraní rukou.

 

A když loženou šanci na malém čtverci domácí netrefili, končí zápas těsnou výhrou Žiželic. Ti ale i přes zisk tří bodů odchází z hřiště rozčarovaní: "Měly se nastavit dvě minuty, ale hrálo se více jak šest minut přes čas. Výkon rozhodčího byl záhadou, i domácí hráči se divili, co to píská." 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Nedali jsme soupeři nic zadarmo, odbojovali jsme to až do konce, ale soupeř byl efektivnější.

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: K zápasu jsem se původně nechtěl vůbec vyjadřovat, ale nakonec pár slov napíšu. To, co s námi předváděla dnes celý zápas ta parodie na rozhodčího, je k zblití a nechápu, že na to může vůbec mít ten "člověk" koule. Od začátku utkání tendenčně vedené utkání, neuznané dva góly, zákroky na červené buď za žlutou nebo i bez žluté a to bych tady mohl vyjmenovávat ještě dobu. Člověk se celý týden těší na sport, který má tak rád a potom je vám jedno individuum schopno zkazit celý víkend i následující týden. To, co se v sobotu dělo v Pečkách ze strany sudího, nemá s pískáním nic společného, nikdo z kabiny nezažil zářez do takového extrému a doufáme, že už ani nezažijeme. Tyhle tři body pro nás mají cenu víc než zlata, byl to nejtěžší zápas od začátku sezony. Chci poděkovat všem klukům, že se udrželi a nikdo nemusel dostat ČK za řeči a nadávky sudímu, přestože dneska by se na ně nikdo za ČK zlobit ani nemohl. Chvála pro celý tým, nad kterým opakovaně vyčníval Kuba Novotný.



Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Přiklopil [-] , J. Krupička [-] , M. Převrátil [-] , D. Teplý [-] , M. Gono [-] , M. Rauch [-] (16. M. Hanousek [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Charouzd [-] (60. R. Löwe [-] ) , J. Chochola [-] (50. T. Fedor [-] ) , Z. Bulíř [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Novotný [-] , O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , M. Midloch ml. [-] (46. D. Chlupáč [-] ) , D. Živný [-] , D. Mejvald [-] , D. Mical [-] , M. Bubeník [-] , L. Kubelka [-] (54. V. Konhefr [-] ) , S. Rous [-]

ŽK: 20. J. Přiklopil , 26. M. Gono , 88. J. Svoboda - 40. D. Živný , 53. S. Rous , 69. O. Lekeš , 86. D. Chlupáč , 89. M. Bubeník .
Hráči zápasu: J. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - KULHÁNEK Radek (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Pečky se budou chtít otřepat z debaklu, ale čeká je těžký soupeř. Uvidíme, v jakých sestavách se týmy představí.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: výhra hostů